Wpisy 1 207 390 – 1 207 489
4 listopada 2012 19:35 → 4 listopada 2012 19:58, 100 wpisów
nie chcą jachtów, itp.? To czemu jak jest kumulacja 3 000 0000, to mało kto gra, a jak jest 50 000 000, to kolejki jak za kiełbasą w latach 70-tych
WitamNa 14tą plus nie trafiony,ale4x2/2.koszt 15złwygrana66zł-zysk51zł.Rannadała wyniki
lottomat, to bardzo prosto obliczyc... stosuje sie wzor na rente dozywotnia...
pasko...ty nie byłeś zyć w latach 70-tych
pasko, i to jest bardzo dobre pytanie mnie to smieszy tym bardziej, ze przeciez nikt nie gwarantuje, ze padnie tylko jedna wygrana no ale tak funkcjonuje ludzka psychika
nie tak powaznie unhappy , z ciekawosci pytalem jaka ta renta bedzie zartujac
a to dzis czytaliscie ?
http://www.wprost.pl/ar/355042/Chuck-Norris-Obama-chce-odebrac-USA-suwerennosc/
http://www.wprost.pl/ar/355042/Chuck-Norris-Obama-chce-odebrac-USA-suwerennosc/
siema wszystkim pochwalcie sie jakie byly wasze najwieksze wygrane hehe
najwyzsza wygrana ? 2 metrowy czekolady zajac na swieta bozego narodzenia
ja jestem ciekaw czy taka "renta" przechodzi na dzieci i rodzinę... czy działa jak emerytura w ZUS
pasko bo kazdy chce pokazac ze gra no itez wygrac
niektórzy nie grają caly rok ,a potem jak jest kumulacja to kupują po 20,50 zakladów
otym kazdy wie
niektórzy nie grają caly rok ,a potem jak jest kumulacja to kupują po 20,50 zakladów
otym kazdy wie
Mała.. .
-------------------
-------------------
lottomat dobre i to
stasia tak szuka tych co to niepochlebnie piszą o jego "chlebodawcy" tutaj większość to wygrani lub z głowami pełną pomysłów i tutaj nie można pisać że jest się w plecy - dlaczego akurat Ty? Widzisz tutaj wyświetla sie twoje IP i jest nieznane dla admina widocznie. Pozostali użytkownicy to grupa max 10 osób zmieniająca co jakiś czas nicka pilnująca interesu których Admin "zna" miałaś przykład na forum - zabawa dobry-zły glina lub któreś z nich będzie próbowało wcześniej czy później nawiązać z Toba priv aby "wybadać kim jesteś" krzysiu pedofilu moja córka 16 lat nie będzie całować cię po rurce a takie teksty to lili Pasko dupku gdzie przeprosiny zapomniał ? Ale nie na gg TU NA CZACIE !!!! jak sam pisałeś !!!!!!!!!!!!
ludzie jak myslicie kto ma wieksza na wygranie w DL ?
1) ktos kto gra 50 losowan pod rzad na 1 zaklad
2) ktos kto gra tylko raz puszczajac 50 zakladow i na tym konczac do nastepnego okresu gry zeby zbiw zaczac z graczem numer 1
1) ktos kto gra 50 losowan pod rzad na 1 zaklad
2) ktos kto gra tylko raz puszczajac 50 zakladow i na tym konczac do nastepnego okresu gry zeby zbiw zaczac z graczem numer 1
emilek, 5/6 w lotto ale z udzialem 10% w zakladzie, czyli 600 zl netto
lotii...widzisz mała ..jestem sprawiedliwy jak 997 kto jeszcze mnie lubi
mała... i znikam...
mała... i znikam...
ale ja gram naprawde od niedawna... regularnie w lotto moze od roku
unhappy no to ladnie a ile lat temu to bylo ?
unhappy to ci sie fartło hehe
przypominam link: http://oi45.tinypic.com/2ev6nmt.jpg pomocniczo do sondy
a w multi-multi ??
ulala...
Pasko to moze maila nie przeczytales jak skutecznie tu blokowac ludzi
mala557 to ladnie pojechalas , a w jakim przedziale czasowym to trafilas ?
ja wlasnie poluje na takie 8/9 ale x5
8/10 ladnie ladnie
emielek 7/7 było jakoś tak 2008 - 2009, a 8/9 w dniu Dzień Kobiet 2010
Ok obiecałem oficjalne przeprosiny i będę słowny.
Chciałbym przeprosić wszystkich za ostatnie występki na chacie i na to jakie słownictwo zostało tutaj użyte. Przede wszystkim przeprosiny kieruję w stronę osoby Pani "m77", która z całą pewnością niesłusznie została nazwana tutaj na "k".
Jeszcze raz podkreślam, że każdy kto będzie kierował w kogokolwiek stronę tego typu wulgarne określenia będzie blokowany. Można o kimś wypowiedzieć się negatywnie, nawet mocno negatywnie na wiele sposobów, bez używania tak skrajnie wulgarnych określeń.
Proszę przyjąć to do wiadomości i najlepiej już dalej nie komentować, bo dla mnie sprawa jest zamknięta.
Chciałbym przeprosić wszystkich za ostatnie występki na chacie i na to jakie słownictwo zostało tutaj użyte. Przede wszystkim przeprosiny kieruję w stronę osoby Pani "m77", która z całą pewnością niesłusznie została nazwana tutaj na "k".
Jeszcze raz podkreślam, że każdy kto będzie kierował w kogokolwiek stronę tego typu wulgarne określenia będzie blokowany. Można o kimś wypowiedzieć się negatywnie, nawet mocno negatywnie na wiele sposobów, bez używania tak skrajnie wulgarnych określeń.
Proszę przyjąć to do wiadomości i najlepiej już dalej nie komentować, bo dla mnie sprawa jest zamknięta.
mala557 to ci sie przyfarcilo , szkoda ze nie na stawce jakies wiekszej
przecie to cala wies szewcow tak nie bluzga przez miesiac jak ona
lottomat: email dostałem, poczytam o tym, ale domyślam się o co chodzi w tej metodzie.
u mnie w keno 7/8 raz i multi 5/6 x5 , moglo by byc lepiej ;d
emilek każdy kupon wysłany był tylko za 2,50
unhappy
Sam ale piekne wyniki
unhappy
Sam ale piekne wyniki
lottomat: m77 nie ma tu wstępu, nawet na przeprosiny. Jak widać jej podejście do portalu jest jednoznaczne.
przecie to niepowazny duet byl ... jak ja to czytalem to nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac ...
paskoo..no dobrze jak jeszcze raz pisze taki brzydkich słów m77 ..ty wypuść odblokuj m77 ..i masz pilnować i powwoo
lottomat: szczerze to ja nawet nie czytałem tego co tu się wczoraj działo, bo nie miałem ani czasu, ani chęci i ochoty na to... podobno dyskusja była żenująca.
Pasko wlasnie wiem ze Ci sie nie chcialo ale jak tak sobie zajrzysz to 10 minut i sie przekonasz
mala557