Wpisy 1 207 435 – 1 207 534
4 listopada 2012 19:46 → 4 listopada 2012 20:11, 100 wpisów
unhappy no to ladnie a ile lat temu to bylo ?
unhappy to ci sie fartło hehe
przypominam link: http://oi45.tinypic.com/2ev6nmt.jpg pomocniczo do sondy
a w multi-multi ??
ulala...
Pasko to moze maila nie przeczytales jak skutecznie tu blokowac ludzi
mala557 to ladnie pojechalas , a w jakim przedziale czasowym to trafilas ?
ja wlasnie poluje na takie 8/9 ale x5
8/10 ladnie ladnie
emielek 7/7 było jakoś tak 2008 - 2009, a 8/9 w dniu Dzień Kobiet 2010
Ok obiecałem oficjalne przeprosiny i będę słowny.
Chciałbym przeprosić wszystkich za ostatnie występki na chacie i na to jakie słownictwo zostało tutaj użyte. Przede wszystkim przeprosiny kieruję w stronę osoby Pani "m77", która z całą pewnością niesłusznie została nazwana tutaj na "k".
Jeszcze raz podkreślam, że każdy kto będzie kierował w kogokolwiek stronę tego typu wulgarne określenia będzie blokowany. Można o kimś wypowiedzieć się negatywnie, nawet mocno negatywnie na wiele sposobów, bez używania tak skrajnie wulgarnych określeń.
Proszę przyjąć to do wiadomości i najlepiej już dalej nie komentować, bo dla mnie sprawa jest zamknięta.
Chciałbym przeprosić wszystkich za ostatnie występki na chacie i na to jakie słownictwo zostało tutaj użyte. Przede wszystkim przeprosiny kieruję w stronę osoby Pani "m77", która z całą pewnością niesłusznie została nazwana tutaj na "k".
Jeszcze raz podkreślam, że każdy kto będzie kierował w kogokolwiek stronę tego typu wulgarne określenia będzie blokowany. Można o kimś wypowiedzieć się negatywnie, nawet mocno negatywnie na wiele sposobów, bez używania tak skrajnie wulgarnych określeń.
Proszę przyjąć to do wiadomości i najlepiej już dalej nie komentować, bo dla mnie sprawa jest zamknięta.
mala557 to ci sie przyfarcilo , szkoda ze nie na stawce jakies wiekszej
przecie to cala wies szewcow tak nie bluzga przez miesiac jak ona
lottomat: email dostałem, poczytam o tym, ale domyślam się o co chodzi w tej metodzie.
u mnie w keno 7/8 raz i multi 5/6 x5 , moglo by byc lepiej ;d
emilek każdy kupon wysłany był tylko za 2,50
unhappy
Sam ale piekne wyniki
unhappy
Sam ale piekne wyniki
lottomat: m77 nie ma tu wstępu, nawet na przeprosiny. Jak widać jej podejście do portalu jest jednoznaczne.
przecie to niepowazny duet byl ... jak ja to czytalem to nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac ...
paskoo..no dobrze jak jeszcze raz pisze taki brzydkich słów m77 ..ty wypuść odblokuj m77 ..i masz pilnować i powwoo
lottomat: szczerze to ja nawet nie czytałem tego co tu się wczoraj działo, bo nie miałem ani czasu, ani chęci i ochoty na to... podobno dyskusja była żenująca.
Pasko wlasnie wiem ze Ci sie nie chcialo ale jak tak sobie zajrzysz to 10 minut i sie przekonasz
mala557
lottomat, nie gram w nic przez siec jesli chodzi o lotto, to ostatnio wyslalem troche sms-ow na zaklady grupowe lotto za posrednictwem jednego z portali, ktore to umozliwiaja...
mala557 jak najbardziej
Sam9.. .
----------
----------
lottomat: ja mam PS3, tylko nie mam kiedy grać i póki co mam słabo opanowany kontroler
sam, wszyscy chyba wiemy, jakie trzeba miec do tych wygranych nastawienie
konsoli nie mam... ogolnie grac w gry nie lubie... a jesli juz to w stare, dos-owe... w najlepszym razie w sim city
wczoraj 3/5 mini i 3/6 lotto
jeśli chodzi o grę w Lotto przez neta, to nie mogę się doczekać dnia kiedy faktycznie stanie się to możliwe na oficjalnej stronie lotto.
swietna strona dla kogos kto lubi matme i programowanie ...
moze rownoczesnie sie uczyc i tego i tego ... masz tam rozne problemy o rosnacym poziomie trudnosci, wybierasz swoj jezyk programowania rozwiazujesz dany problem slesz wynik sprawdzasz i lecisz w drabince
moze rownoczesnie sie uczyc i tego i tego ... masz tam rozne problemy o rosnacym poziomie trudnosci, wybierasz swoj jezyk programowania rozwiazujesz dany problem slesz wynik sprawdzasz i lecisz w drabince
w tym ze bardziej liczy sie pomysl na rozwiazanie a pozniej kodowanie wiesz im dalej w las tym trudniej w sensie obliczeniowo
mala myszko
dziekuje....
dziekuje....
Koniec świata nastąpił wcześniej niż zapowiadano
wszelkie spoje code jam itp konkursy to jest dobra zabawa i mozna dzieki temu sobie dobra fuche znalezc
Może kumulacja pociągnie do 21 grudnia i potem ludzie się pozabijają w walce o pulę ... spełni się przepowiednia Majów
a wiesz co jeszcze tam jest fajnego pasko ? jak rozwiazasz dany problem masz dostep do forum danego problemu i mozesz zerkac na kody ludzi ich metody podejscia wiec zawsze cos sie nowego nauczysz
Monet.Masz rację.