Wpisy 1 207 335 – 1 207 434
4 listopada 2012 19:21 → 4 listopada 2012 19:46, 100 wpisów
Na Multipasko jest teraz 121 osób, a na stronie o modzie i urodzie jest....21 657 osób.. .
i tak wiadomo ze to kumulacje, ich wysokosc i ilosc glownie generuje zyski ts, plus jest tylko marnym dodatkiem do przychodow
gra w lotto takze wykazuje sesoznowosc w ciagu roku, wiec musisz poczekac co najmniej rok... a najwczesniej bedziesz sie mogl przyjrzec wynikom za kolejne 4 miesiace, gdy przestanie to juz byc nowoscia
Ulala.Nad czym tak
Wędrowca: na stronie jest obecnie około 500 osób. 124 jest na stronie głównej z chatem
kazdy miesiac da sie prosto i jasno wyjasnic czemu tyle a tyle zakladow
bo oni najpierw zaczynaja od marzen o ciucach a pozniej mysla o graniu, lamusy
Ulala.Aaaa,myślałam,że nad całym światem.
Unhappy.. .
----------------
----------------
ciekawi mnie, czy gra typu win for life, ktora ts zamierza wprowadzic w przyszlym roku okaze sie wreszcie gwozdziem do trumny lotto
Monet.
Lila
http://www.pb.pl/2596060,69717,totalizator-wierzy-w-win-for-life
Nowe okulary.Przeczytałam Lila zamiast Ulala.
Dzisiaj losuje...Hiszpan, to wygrane będa marne.. .
-------------------------
-------------------------
"Pod koniec roku planujemy wprowadzenie w segmencie win for life loterii terminalowej lub gry liczbowej. Z naszych badań wynika, że Polacy nie chcą wygranych, które będą rujnowały im życie, nie chcą jachtów czy willi na Majorce. Chcą w kraju pewnie stąpać po ziemi â mówi Wojciech Szpil."
Zloty.Muszę sprawdzić co mam na nosie.
niech juz TS sobie tak nie slodzi ze srednie wygrane sa tak duze ze mozna pol polski wykupic
taaa, karwa... (przepraszam panie ) nie chca wcale jachtow, domow i podrozy... to co one robia w kazdej reklamie lotto?
no i tyle ludzi wygrywa ze zaraz ludzie nie beda wiedziec gdzie te wille budowac i trzymac jachty
skonczyl akademie sztuk pieknych moze projektowal nowe loga gier ts-a?
lottomat, wiesz o co chodzi z ta gra? przy ekstra pensji nie ma to znaczenia, bo kwoty male i okres krotki...
ale gdy w gre wchodza miliony i kilkadziesiat lat zycia, to wyplacona przez ts-a kasa nie bedzie warta realnie nawet polowy jej nominalnej wartosci w dniu uzyskania wygranej
nie chcą jachtów, itp.? To czemu jak jest kumulacja 3 000 0000, to mało kto gra, a jak jest 50 000 000, to kolejki jak za kiełbasą w latach 70-tych
WitamNa 14tą plus nie trafiony,ale4x2/2.koszt 15złwygrana66zł-zysk51zł.Rannadała wyniki
lottomat, to bardzo prosto obliczyc... stosuje sie wzor na rente dozywotnia...
pasko...ty nie byłeś zyć w latach 70-tych
pasko, i to jest bardzo dobre pytanie mnie to smieszy tym bardziej, ze przeciez nikt nie gwarantuje, ze padnie tylko jedna wygrana no ale tak funkcjonuje ludzka psychika
nie tak powaznie unhappy , z ciekawosci pytalem jaka ta renta bedzie zartujac
a to dzis czytaliscie ?
http://www.wprost.pl/ar/355042/Chuck-Norris-Obama-chce-odebrac-USA-suwerennosc/
http://www.wprost.pl/ar/355042/Chuck-Norris-Obama-chce-odebrac-USA-suwerennosc/
siema wszystkim pochwalcie sie jakie byly wasze najwieksze wygrane hehe
najwyzsza wygrana ? 2 metrowy czekolady zajac na swieta bozego narodzenia
ja jestem ciekaw czy taka "renta" przechodzi na dzieci i rodzinę... czy działa jak emerytura w ZUS
pasko bo kazdy chce pokazac ze gra no itez wygrac
niektórzy nie grają caly rok ,a potem jak jest kumulacja to kupują po 20,50 zakladów
otym kazdy wie
niektórzy nie grają caly rok ,a potem jak jest kumulacja to kupują po 20,50 zakladów
otym kazdy wie
Mała.. .
-------------------
-------------------
lottomat dobre i to
stasia tak szuka tych co to niepochlebnie piszą o jego "chlebodawcy" tutaj większość to wygrani lub z głowami pełną pomysłów i tutaj nie można pisać że jest się w plecy - dlaczego akurat Ty? Widzisz tutaj wyświetla sie twoje IP i jest nieznane dla admina widocznie. Pozostali użytkownicy to grupa max 10 osób zmieniająca co jakiś czas nicka pilnująca interesu których Admin "zna" miałaś przykład na forum - zabawa dobry-zły glina lub któreś z nich będzie próbowało wcześniej czy później nawiązać z Toba priv aby "wybadać kim jesteś" krzysiu pedofilu moja córka 16 lat nie będzie całować cię po rurce a takie teksty to lili Pasko dupku gdzie przeprosiny zapomniał ? Ale nie na gg TU NA CZACIE !!!! jak sam pisałeś !!!!!!!!!!!!
ludzie jak myslicie kto ma wieksza na wygranie w DL ?
1) ktos kto gra 50 losowan pod rzad na 1 zaklad
2) ktos kto gra tylko raz puszczajac 50 zakladow i na tym konczac do nastepnego okresu gry zeby zbiw zaczac z graczem numer 1
1) ktos kto gra 50 losowan pod rzad na 1 zaklad
2) ktos kto gra tylko raz puszczajac 50 zakladow i na tym konczac do nastepnego okresu gry zeby zbiw zaczac z graczem numer 1
emilek, 5/6 w lotto ale z udzialem 10% w zakladzie, czyli 600 zl netto
lotii...widzisz mała ..jestem sprawiedliwy jak 997 kto jeszcze mnie lubi
mała... i znikam...
mała... i znikam...
ale ja gram naprawde od niedawna... regularnie w lotto moze od roku