Wpisy 1 206 309 – 1 206 408
4 listopada 2012 00:34 → 4 listopada 2012 02:17, 100 wpisów
Marunio,ja też nie gram,bo kto mi potwierdzi że moge wygrac,a teraz mam za co
Ja wolę grać u buka ale w lotto też pykam a w szczególności w Multi
Opa....i ile wygrales wtedy?
ładnie...to sam nie wygrales wtedy. kasa sie rozeszła?
we dwóch KRISS,szkoda,żebyś wiedział,teraz byłoby inaczej,bo mam dla kogo
szkoda jeszcze tego bo mogłem sie pobawić systemami,chociaz nie ma na to reguły,ale może jakieś 3 czy 4 by padały
Zawsze szkoda jak jest wygrana a tu podział trzeba zrobić
Opa,,,KTO WIE moze wygrana jeszcze czeka na ciebie
KRISS,może i czeka,najważniejsze żeby z graniem nie szaleć,bo głupi tego nie wymyślił,co tu tłumaczyć
Robota w kolekturze wbrew pozorom do łatwych nie należy
to nie były moje jakieś liczby,jak co niektórzy grają po kilkadziesiąt lat
za czne grać na CHT
ale kreśliłeś sam liczby?
OPA pisałeś o Kaskadzie... udało się 12/12? Ja w Październiku testowałem sobie tę GRĘ i wygrane kupony to było ponad 50-60% czyli najmniejsza strata spośród wszystkich gier TS'a, w które gram.
Grając na CHT prędzej trafi się 8/12 w Kaskadzie (wygrana to zwrot 2zł za kupon) niż 4/10 w Multi (wygrana to również 2 zł, ale 50 groszy w plecy)
Wilku,gram z doskoku,jak jestem w PL.i jak pamietam na boze narodzenie trafilem 25 zł,a w reszte nic,chociaz sie zwrociło,ostatnio też było 8zł,nie ma co tu szaleć i się śmiać bo wiadomo,że każdy nie trafi
moj znajomy trafił 1000zł ,ale nie wiem ile przegrał,bo wiadomo ,że się nie przyzna,gdzie grał i za ile
Aha, pisałeś, że dotychczas najwięcej wygrałeś w kaskadzie, więc myślałem, że może 12/12, bo pisałeś też, że w Mini udało się KOMPLET trafić.
ostatnio najwiecej w kaskadzie,bo to i tak grosze,a w mini to już historia,6 lat
Mini to fajna gra, jakby tak część "zachłannych" ludzi przerzuciła się z Lotto na MINI, to i w puli MINI byłoby w okolicach 500 tys lub więcej pewnie Po co te miliony?
Wynik sobotniego losowania potwierdził, że warto grać z âPlusemâ - tak pisze Totalizator na swojej stronie. A zdanie to potwierdza, że Totalizator specjalnie to zrobił, te 7 szóstek, żeby zachęcić ludzi do Plusa.
Proste, po tej AKCJI, jeszcze czekam tylko NA NIEPADNIĘCIE 6 we Wtorek, jeśli kumulacja sięgnie tych 80 mln (o których NIBY przypadkiem ukazały się artykuły m.in na wp.pl) to już stracę resztki zaufania do TS'a.
Losowość?
Losowość?
Czy te 7 szostek zacheci graczy do + sprawdzi się w kilku pierwszych losowaniach po "pęknięciu bańki kumulacyjnej", bo na razie wiadomo, że będzie wzrost sprzedanych +.Czy te 7 szostek zacheci graczy do + sprawdzi się w kilku pierwszych losowaniach po "pęknięciu bańki kumulacyjnej", bo na razie wiadomo, że będzie wzrost sprzedanych +.
jak bedzie sponsorowana zapowiadana tak wysoka kumulacja to ...
czesc
Grubo zagrałeś w grupie 10 koła i wygrana tylko 2 koła Może trzeba było zrobić dywersyfikację i połowę przeznaczyć na MINI?
mini to moja ulubiona gra ... do niej jeszcze wroce na duza ilosc zakladow
no to średnio każdy z Was puścił po 1 systemie 12 skresleniowym... ciekawe co lepsze system 12 czy pojedyncze zakłady za te 3 tys prawie?
Będzie szóstka we wtorek, ale zapewne niebawem się doczekamy tych 80 milionów.
wydaje sie ze to drugie bo to 1000 szans, a nie "jedna" przy systemie 12
juz dawalem kiedys linka do matematycznego wyjasnienia czemu osobne zaklady sa lepsze
gram 15 lat nigdy 5/6 w lotto nigdy 4/5 w mini nigdy 5/5 w mm parę razy 3/3
trochę głupote napisałem bo oczywiscie system z 12 to tez prawie 1000 szans (924) ale tozpisanych z 12
*rozpisanych
stasia12 a kreslisz sama czy chybil trafil?
podejrzewam ze jak ktos ma milion zl na zaryzykowanie to moze pyknac kumulacje
ja gram z myślą, właśnie o tych średnich i niemaksymalnych wygranych, bycie na plusie co miesiąc 500-1000 by mnie w 100% satysfakcjonowało
a na razie staram się ugrać zwrot, czyli żeby roczne wydatki 1500-2000zł sie zwróciły (wystarczy trafic 2-3 razy 5/5 w multi)
* wystarczy
a na razie staram się ugrać zwrot, czyli żeby roczne wydatki 1500-2000zł sie zwróciły (wystarczy trafic 2-3 razy 5/5 w multi)
* wystarczy
Jeśli kule losowałaby sierotka, to zaryzykowałbym milion zł, ale nie w przypadku komputerowego losowania
podejrzewam ze przerzuce sie na solidne granie w mini ale delikatnie za 20 zl na losowanie
poza tym granie "na chama" zazwyczaj nie przynosi rezultatów
Ja od nowego roku jeśli nie zrezygnuję w całości z Lotto(+) to pogram troche długoterminowo kazdy zakład mini.lotto. na minimum 3 losowania, nie wiem tylko czy z chybika robić czy wybrac cos z map?
w koncu za trojke daja te 17 jak pyknioeta wiec zeby bylo ladnie zwrot na czysto gdy trafie
to samo z multi, jakies 7 dniowe ciagi, szkoda, ze nie ma opcji grania tylko na WIECZOR ta 14:00 to jest tak beznadziejna ze na 10 jakichkolwiek wygranych te z 14:00 to max 2-3 z 22:15 wiele razy czesciej sa wygrane u mnie
za duzo bym musial puszczac zeby czuc sie usatysfakcjonowany bo to dzien w dzien
10/10 na 14 i na 22 150zł miesiecznie, trafisz 1x 7/10 i masz zwrot kosztów. 1x 7/10 na 60 szans (30dni-60 losowan)
Jak z analizą map to wcale nie takie nieprawdopodobne
Jak z analizą map to wcale nie takie nieprawdopodobne
jak sie gra w te mini to jeszcze jest ten spokoj przerwy miedzy losowaniami ze mozna sie opamietac ...
ja trafilem 1.11 7/10 tyle ze puscilem 20 zakładow na 14 i te same 20 na 22. i wieczorem wpadło. a o 14 było tylko kilka czworek
Inwestycja 100zł wygrana 140zł
Inwestycja 100zł wygrana 140zł
zrobie sobie symulacje w tym miesiacu zobacze jaki bylby bilans gdbym te kupony (dziennie za 100zł 10/10) grał przez cały listopad (żeby byl zwrot musi być 6x 8/10 (po 500zł) lub 1x 9/10
pozostaje teraz przez jakis czas na spokojnie grac i bez emocji
bez emocji... we wtorek 50 baniek
Pisales o grupowym graniu na stronie Paska, ja bym z tego chetnie skorzystał, np. granie na systemy w mini - nie koniecznie tylko na 12/12 ale tak od 9 do 12. Czy w lotto na 9 i 10.
no dokladnie po 10 osob. Ale w MINI na 12/12 nie oplacaloby sie grac bo przy trafieniu 3/12 wygrana to 600zł a koszt zakładu 1000. Przy 11/11 wygrana z 3/11 to ok. 500zł i koszt zakładu też w okolicach 500zł. Wiec lepszy zwrot