Wpisy 1 206 335 – 1 206 434
4 listopada 2012 01:10 → 4 listopada 2012 02:38, 100 wpisów
Aha, pisałeś, że dotychczas najwięcej wygrałeś w kaskadzie, więc myślałem, że może 12/12, bo pisałeś też, że w Mini udało się KOMPLET trafić.
ostatnio najwiecej w kaskadzie,bo to i tak grosze,a w mini to już historia,6 lat
Mini to fajna gra, jakby tak część "zachłannych" ludzi przerzuciła się z Lotto na MINI, to i w puli MINI byłoby w okolicach 500 tys lub więcej pewnie Po co te miliony?
Wynik sobotniego losowania potwierdził, że warto grać z âPlusemâ - tak pisze Totalizator na swojej stronie. A zdanie to potwierdza, że Totalizator specjalnie to zrobił, te 7 szóstek, żeby zachęcić ludzi do Plusa.
Proste, po tej AKCJI, jeszcze czekam tylko NA NIEPADNIĘCIE 6 we Wtorek, jeśli kumulacja sięgnie tych 80 mln (o których NIBY przypadkiem ukazały się artykuły m.in na wp.pl) to już stracę resztki zaufania do TS'a.
Losowość?
Losowość?
Czy te 7 szostek zacheci graczy do + sprawdzi się w kilku pierwszych losowaniach po "pęknięciu bańki kumulacyjnej", bo na razie wiadomo, że będzie wzrost sprzedanych +.Czy te 7 szostek zacheci graczy do + sprawdzi się w kilku pierwszych losowaniach po "pęknięciu bańki kumulacyjnej", bo na razie wiadomo, że będzie wzrost sprzedanych +.
jak bedzie sponsorowana zapowiadana tak wysoka kumulacja to ...
czesc
Grubo zagrałeś w grupie 10 koła i wygrana tylko 2 koła Może trzeba było zrobić dywersyfikację i połowę przeznaczyć na MINI?
mini to moja ulubiona gra ... do niej jeszcze wroce na duza ilosc zakladow
no to średnio każdy z Was puścił po 1 systemie 12 skresleniowym... ciekawe co lepsze system 12 czy pojedyncze zakłady za te 3 tys prawie?
Będzie szóstka we wtorek, ale zapewne niebawem się doczekamy tych 80 milionów.
wydaje sie ze to drugie bo to 1000 szans, a nie "jedna" przy systemie 12
juz dawalem kiedys linka do matematycznego wyjasnienia czemu osobne zaklady sa lepsze
gram 15 lat nigdy 5/6 w lotto nigdy 4/5 w mini nigdy 5/5 w mm parę razy 3/3
trochę głupote napisałem bo oczywiscie system z 12 to tez prawie 1000 szans (924) ale tozpisanych z 12
*rozpisanych
stasia12 a kreslisz sama czy chybil trafil?
podejrzewam ze jak ktos ma milion zl na zaryzykowanie to moze pyknac kumulacje
ja gram z myślą, właśnie o tych średnich i niemaksymalnych wygranych, bycie na plusie co miesiąc 500-1000 by mnie w 100% satysfakcjonowało
a na razie staram się ugrać zwrot, czyli żeby roczne wydatki 1500-2000zł sie zwróciły (wystarczy trafic 2-3 razy 5/5 w multi)
* wystarczy
a na razie staram się ugrać zwrot, czyli żeby roczne wydatki 1500-2000zł sie zwróciły (wystarczy trafic 2-3 razy 5/5 w multi)
* wystarczy
Jeśli kule losowałaby sierotka, to zaryzykowałbym milion zł, ale nie w przypadku komputerowego losowania
podejrzewam ze przerzuce sie na solidne granie w mini ale delikatnie za 20 zl na losowanie
poza tym granie "na chama" zazwyczaj nie przynosi rezultatów
Ja od nowego roku jeśli nie zrezygnuję w całości z Lotto(+) to pogram troche długoterminowo kazdy zakład mini.lotto. na minimum 3 losowania, nie wiem tylko czy z chybika robić czy wybrac cos z map?
w koncu za trojke daja te 17 jak pyknioeta wiec zeby bylo ladnie zwrot na czysto gdy trafie
to samo z multi, jakies 7 dniowe ciagi, szkoda, ze nie ma opcji grania tylko na WIECZOR ta 14:00 to jest tak beznadziejna ze na 10 jakichkolwiek wygranych te z 14:00 to max 2-3 z 22:15 wiele razy czesciej sa wygrane u mnie
za duzo bym musial puszczac zeby czuc sie usatysfakcjonowany bo to dzien w dzien
10/10 na 14 i na 22 150zł miesiecznie, trafisz 1x 7/10 i masz zwrot kosztów. 1x 7/10 na 60 szans (30dni-60 losowan)
Jak z analizą map to wcale nie takie nieprawdopodobne
Jak z analizą map to wcale nie takie nieprawdopodobne
jak sie gra w te mini to jeszcze jest ten spokoj przerwy miedzy losowaniami ze mozna sie opamietac ...
ja trafilem 1.11 7/10 tyle ze puscilem 20 zakładow na 14 i te same 20 na 22. i wieczorem wpadło. a o 14 było tylko kilka czworek
Inwestycja 100zł wygrana 140zł
Inwestycja 100zł wygrana 140zł
zrobie sobie symulacje w tym miesiacu zobacze jaki bylby bilans gdbym te kupony (dziennie za 100zł 10/10) grał przez cały listopad (żeby byl zwrot musi być 6x 8/10 (po 500zł) lub 1x 9/10
pozostaje teraz przez jakis czas na spokojnie grac i bez emocji
bez emocji... we wtorek 50 baniek
Pisales o grupowym graniu na stronie Paska, ja bym z tego chetnie skorzystał, np. granie na systemy w mini - nie koniecznie tylko na 12/12 ale tak od 9 do 12. Czy w lotto na 9 i 10.
no dokladnie po 10 osob. Ale w MINI na 12/12 nie oplacaloby sie grac bo przy trafieniu 3/12 wygrana to 600zł a koszt zakładu 1000. Przy 11/11 wygrana z 3/11 to ok. 500zł i koszt zakładu też w okolicach 500zł. Wiec lepszy zwrot
Ale z 2 strony to wygrane za 4/12 to tylko od 3 do 5 tys, a jak podzielisz na 10 to wgrana 300-500zł tylko, a narzeklałes za w multi 7 i 8 skreslen to mala kasa
co innego 5/12 ale na to nie ma co sie nastawiac. Wiecej byloby jednak tych 3/12 i 4/12
Ale jakby 1x w roku grupa trafiała 5/12 to na 10 skresleniach przy wygranej 280 000 na reke po podatku wyszloby po 25 000, a koszt gry czy 12-13 losowaniach MINI w miesiacu niecałe 5000 (system 315zł 10/10 10 osob po 31zł na losowanie)
wcale nie takie nierealne 144 szanse w roku
wcale nie takie nierealne 144 szanse w roku
Grajac na 11/11 przy 5/11 wyszloby 15 000 na czysto, koszt gry 8 000 rocznie - już dużo
takze 10 to raczej MAX do regularnego grania dla wiekszosci chyba.
moze przez miesiac bede puszczal kupony a sprawdzal dopiero na koniec miesiaca
pogram do konca tej kumulacji jeszcze jako tako pozniej spokoj na dluzszy czas
glupie rozwiazanie, miedyczasie wiatr zawieje, pies zje, wyladuje w koszu - szkoda by było
spokoj na dluszszy czas czyli zmniejszenie inwestycji w lotto z 3 000 na 30zł?
najfajniej sie sprawdza kupony Kaskady co liczba to siada na kuponie 8-9 z 12 tyle ze to tylko 2-8zł ale sprawdza sie przyjemnie
ale to tak jak w zdrapkach - dostajesz 2zł zwrotu za kupon i jutro grasz znowu
w multi za 4/10 dostaniesz tez 2zł ale kupon 2,50zł
ja pograłem po raz 1 w zyciu przez kilka dni w pazdzierniku i dałem sobie spokoj, nie powiem nie było tak zle - ale za duza loteria wole liczby
niz drapanie