Wpisy 1 206 135 – 1 206 234
3 listopada 2012 23:20 → 3 listopada 2012 23:59, 100 wpisów
Ale jak to się stało,przecież szanse na 6tkę w plusie przy tak małej ilości zakładów są znikome:
do majklasz,
też tak myślalem przez długi czas, ale.. z drugiej strony,
okres Piątek-Sobota,to czas zakupów, a jak zakupy,
"to przy okazji "lotka" ". A w prawie każdym wiekszym punkcie handlowym jest kolektura,ścislej lottomat-maszyna.
Natomiast,co do puli na "szóstkę" we Wtorek,to spokojnie
przekroczy 45mln, będąc bliżej 50mln.
też tak myślalem przez długi czas, ale.. z drugiej strony,
okres Piątek-Sobota,to czas zakupów, a jak zakupy,
"to przy okazji "lotka" ". A w prawie każdym wiekszym punkcie handlowym jest kolektura,ścislej lottomat-maszyna.
Natomiast,co do puli na "szóstkę" we Wtorek,to spokojnie
przekroczy 45mln, będąc bliżej 50mln.
Będą grać ostro we wtorek bankowo
Mariuncio majklasz
A może piszecie o dwóch różnych szóstkach ?
w Gdyni było około 30 i około 17 baniek...
hipo
przecież trochę oprócz ilości zawartych zakłądów zależy też od liczb - nie ?
A może piszecie o dwóch różnych szóstkach ?
w Gdyni było około 30 i około 17 baniek...
hipo
przecież trochę oprócz ilości zawartych zakłądów zależy też od liczb - nie ?
Robal ale jak to jest w lotto kumbulacja pomimo tylu zakładów a w plusie aż 7 szóstek,to bardzo podejrzane:
Ja piszę o tej co facio wygrał ponad 33 miliony
Totalizator kręci, 7 szóstek w Plusie. Przecież w Plusie było zdecydowanie mniej zakładów niż w Lotto. Ja rozumiem, że to niezależne losowanie, inne liczby. No ale mimo wszystko jakie by liczby nie były to przy dużo większej liczbie zakładów w Lotto nie ma szóstki a Lotto Plus jest ich aż 7. Jest to na pewno bardzo dziwne. Według mnie to specjalny ruch totalizatora, żeby ludzi do Lotto zachęcić.
Czyli z tego co rozumiem to wygrana w Lotto Plus nie jest dzielona? Każda z tych siedmiu osób dostanie po milion zakładając właśnie, że to nie jedna osoba trafiła?
MCSI nie żebym się kłócił ale dzisiaj to przynajmniej u mnie około 70% zakładów to Lotto Plus serio
no dobra koniec marzeń o 35 mln, teraz pomarzę o 50. Spadam w kimono, bo czuję w podbrzuszu, że liczby się będą śniły.
gonzaga - żeby była jasność,żeby nie było, że za plecami - twój komiliton jakoś szczęśliwie i w końcu zajarzył - po tym twoim wyniosłym traktowaniu krzysia - mniej sprawnego literacko - ten von zasrancew - czaisz już kto to ?
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kumulacja
skromne 35 i jaka FAZA była
A siostra Basen nie mówiła, że albo leki albo gorzała ?
żeby uprawnień nie odebrali
dobranoc p r a w i e wszystkim
pa tadzia od durnego
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kumulacja
skromne 35 i jaka FAZA była
A siostra Basen nie mówiła, że albo leki albo gorzała ?
żeby uprawnień nie odebrali
dobranoc p r a w i e wszystkim
pa tadzia od durnego
:skąd ts wezmie pieniążki na wygrane plusa,jak wiecej musi zapłacić niż zebrał?
No to co walczymy we wtorek z cyferkami nadal
dlatego TS dał kumulacje 45 a nie 50 - 5milionow sobie odciagnie i mniejsze straty
von zasrancew
no już może wiesz
to tylko ty t e ż skutków z przyczynami nie pomerdaj
no już może wiesz
to tylko ty t e ż skutków z przyczynami nie pomerdaj
Hipcio o to się nie martw te 7 milionów to mały pikuś ile dzisiaj zarobili
Maruncio a czy przy kumbulacji ludzie brali dużo zdrapek czy tylko zakłady?
Zobaczycie , ze bedzie numer do kumulacji 100 mil - bo juz bylo nudno
Jasne zdrapki też mam wyczyszczony podajnik
Ale Gonziu nie przejmuj sie ... mi tez dzis ciekawe rzeczy wmawiali
mariuncio75 ja się zgadzam, że mogło być dzisiaj więcej Lotto Plus niż zawsze, ale jest to dodatek do Lotto więc Lotto było jeszcze więcej, nie wydaje ci się dziwne te 7 szóstek? Ja rozumiem, że mógł ktoś trafić ale aż 7? Biorąc pod uwagę, że w Lotto nie ma szóstki od 11 października
Hipo dobre
mcsi sa dwa wyjscia : albo faktycznie ktos poslal wiecej niz 2,3 zaklady albo wyjatkowe szczescie w generowaniu
Teraz bedą wielkie reklamy w telewizji:wielka kumbulacja,pranie mózgu plus hipnoza i ludzie wyjmą ostatnie pieniążki ze skapetek i portfeli i ruszą chmarą do kolektur:szczęsciu trzeba pomóc:
Totalizator się ratuje jak może, najpierw spieprzył wszystko co się dało, a teraz chwyta się czego może, żeby ratować sytuację.
O co ci durny ROBALU chodzi???*(przypomniało się po 1/2roku-skl***ku?)
ja ***ziu
ludzie, to nie boli
nie ma - dramat, ustawiają, jest siedem - afera...
- 6,21,44 - to 'łatwe', "szczęśliwe" liczby, a 23 i 27 też mieszczą się w częściej kreślonym zakresie ...
dżizus
ludzie, to nie boli
nie ma - dramat, ustawiają, jest siedem - afera...
- 6,21,44 - to 'łatwe', "szczęśliwe" liczby, a 23 i 27 też mieszczą się w częściej kreślonym zakresie ...
dżizus
Ja osobiście mcsi uważam podobnie jak lottomat że to tylko szczęście w teorie spiskowe się nie bawię - taki przykład dziś był mecz tzw. pewniak u buka 5 osób przede mną grało jedynkę po 10,25 jeden nawet za 50 po kursie 1,25 a ja zagrałem za 20 złotych dwójkę po kursie 12,5 czyli 10 razy większą może to nie wiele ma wspólnego z kumulacją ale trochę szczęścia w tym zagraniu też było
A może to przypadek i ktoś nie dostanie premii,nie upilnował maszyny i klops:7 szóstek:
Za śmierdząca sprawa Hipo tak myślę
jak chcecie spiskowac na ts to zacznijcie od zdrapek tam wieksze mozliwosci sa o kombinacje
Ale fakt 7 na jednym losowaniu może wywoływać u ludzi różne zdania...
To podobnie jak z trotylem ze Smoleńska
To podobnie jak z trotylem ze Smoleńska
Ja czasem czytam teorie spiskowe,nigdy nic nie wiadomo,może ziemia jest płaska,ludzie nie byli na księżycu,a rzadzą nami masoni i iluminaci:
Zgadzam się lottomat
Kumulacja Lotto: 50 000 000 zł
Zresztą jesteśmy wspaniałym społeczeństwem kochającym różne najróżniejsze teorie spiskowe
nowłaśnie bo na stronie lotto jest 45 milionów?
a co oni tak skaczą z tą kumbulacją?
do rana dojdzie do 1 miliarda
ale niech ts sie serio pilnuje bo przedobrzy z tymi obietnicami na 80 mln
żeby zawału nie dostać jak sie zobaczy jaka kumulacja, jak tak przez noc będzie rosła
jak mozna sie mylic o 5 milionóów
to tylko w DZIKIM kraju możliwe
ale ta kumbulacja dzika....
chyba w tym plusie sie walneli o 5 baniek i oddali
Gdzie poprawili nic nie poprawili
A zwracam honor poprawili

Oj tak pójdą na całość
co ja zrobie z taką kasą
Jakby byly zaklady jak dawniej , ze sierotka losowala pileczki - to Ts by musial doplacac do wygranych