Wpisy 1 206 035 – 1 206 134
3 listopada 2012 22:53 → 3 listopada 2012 23:20, 100 wpisów
dobra uciekamnarka do jutradobranoc
drapek...
bella34....wolę dwojeczek
drapek ja gram we wtorek za kasę tsawydałem 12 na 3losowania 1zakład plusa wygrałem 24 czyli gram źa 12 na 3losowania i w sobotę zgarniam 150milionów
1szkoda że tylko 1 zakład zagrałem z +, była na każdym z trzech wysłanych
Na każdym zakładzie miałem 41 a łobuzy dali 40tkę,ja podwójnie 43 a oni 44:
rustu
ty jesteś miszczem parek do mm, a pulę zgarnie o.dyrektor - akurat 45mln ma jakaś koncesja czy co kosztować
ty jesteś miszczem parek do mm, a pulę zgarnie o.dyrektor - akurat 45mln ma jakaś koncesja czy co kosztować
Dopisano wygrane multi multi
Czyli gdyby został zachowany progress, to w.. Czwartek 55mln
a w przyszłą Sobotę 70,czyli blisko 80mln, o których wspomniał niedawno przedstawiciel TS
a w przyszłą Sobotę 70,czyli blisko 80mln, o których wspomniał niedawno przedstawiciel TS
:zauważyłem,że oni często w lotto i lotto plus robią jedną wspólną liczbę tym razem padło na 27:
Worek a pytałem się fryzjerki szansa,że siwy włos stanie się czarny jest zerowa,takim osobom pozostaje farbowanie:
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
azrael, wszystko zależy od.. układu wylosowanych cyfr.
To,że będzie zawartych więcej zakładów, niż dziś
(podejrzewam ok.30mln),czyli jak podal Pasko 14mln,
nie oznacza w cale, że kumulacja zostanie rozbita.
To,że będzie zawartych więcej zakładów, niż dziś
(podejrzewam ok.30mln),czyli jak podal Pasko 14mln,
nie oznacza w cale, że kumulacja zostanie rozbita.
Pasko ile kumulacji?
od jakiego układu? przy 30 mln zakladow to kumulacja zostanie rozbita na 99,9%
no mamy 11-krotną kumulację To już prawie cały miesiąc bez szóstki
azrael: wiele zakładów może się powtarzać. Jak Lotto było po 2 złote i było nieraz nawet 20 mln zakładów to szóstka nie padła.
Orzesz qrde. Cofam taśmę bo to z 01.11 wyniki. Po prostu spanikowałem i nie to odczytałem
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 286 769,00 zł
czemu 127 ?
odp jest zapewne prosta - bo siwiał p r a w i e , co drugi/a
odp jest zapewne prosta - bo siwiał p r a w i e , co drugi/a
Dobrze dobrze niech jest kumulacja jak najdłużej więcej kasirki dla mnie
pasko też mi się tak zdaję, także na 50mln teraz też można liczyć, choć ts jest ostrożny
128 za 4 w dl tylko ? o ***a jaki zal ... pare czworek wpadlo ale liczylem na 2xx zl
:najgorzej mają kobiety bo po każdym losowaniu kilka lub kilkanascie siwych włosów więcej,a mężczyzna z siwizną jeszcze jakoś wygląda a kobieta gorzej:ts powinien w kolekturach rozdawac gratis farby do włosów:
jakby ustawili kumulacje na 50 mln to by to bardziej na wyobraznie podzialalo i wiecej zakladow zostaloby zawartych
Robal dzięki za wyjaśnienie. A 7 osób przytuliło po bańce w Plusie
wtorek to najlepszy dzień na kumulację... między sobotą a wtorkiem jest najwięcej czasu na wysyłanie kuponów
Ludzie generalnie wariują jak jest taka wielka kumulacja aż strach się bać co będzie we wtorek
24 września 2011 kumulacja była 35 milionów. Na 27 września 2011 Totalizator podawał 50 milionów, a ostatecznie pula przekroczyła 56 milionów.
TS myśli, mamy początek miesiąca, wypłata w pracy i ludzie będą kasę ładować w zakłady, dlatego kumulejszyn jest
majklasz, ala mnie sie wydaje, że we wtorki jest zawsze relatywnie mniej zakładów niż w czwartki i soboty.
Dzisiaj jednemu asowi wysyłałem system "12" i to z plusikem
majki
w środku tygodnia zazwyczaj jest mniej zawieranych ... A przynajmniej tak było do tej pory
w środku tygodnia zazwyczaj jest mniej zawieranych ... A przynajmniej tak było do tej pory
mariuncio tak właśnie grał ten co wygrał historyczną w Gdyni. Też system 12. A przy okazji ja też z Gdyni
45 milionów na wtorek
Ano wygrał i to koło mnie ale wtedy nie wysłał u mnie tylko u koleżanki
majklasz , nie wytrzyma do świąt, ale sądzę, że na święta zafundują nam kolejną mega kumulację.
Pasko moze jednak wprowadzimy tu gre grupowa co ? ;P tak po cichu
Oczywiście że grał systemem 12
Dopisano wygrane lotto plus - padło 7x 1 000 000 zł
worek > na stronie lotto podali, że zagrał systemem 7 za 21zł na chybił-trafił
Dopisano wygrane kaskada
To zle podali zagrał poważnie system 12
majklasz, może masz rację, bo ja tak sobie napisałem, żeby pogadać bo w pracy jestem i spać mi się zachciewa
Hipcio chodzi o to że 7 szóstek w plusie
Powaga zagrał facio system 12 zresztą gra tylko system 12 żadnej innej opcji nie uznaje