Wpisy 1 204 914 – 1 205 013
3 listopada 2012 19:47 → 3 listopada 2012 20:03, 100 wpisów
1 204 907. dzikus 2012-11-03 (19:46)
s pi er da laj weronka pa
i to cały ten burdelik
s pi er da laj weronka pa
i to cały ten burdelik
dobra juz wychodzę i tam lepiej siedzieć w kuchni
weronika...ty tak pusto kasa ..prawda nerwa jesteś tak za mało urazisz kogo... i pocałuj mój rur i dobranoc
weronika...ty tak pusto kasa ..prawda nerwa jesteś tak za mało urazisz kogo... i pocałuj mój rur i dobranoc
PASKO dziękuję za zmianę w wynikach lotto/lotto plus.
Teraz jest to bardzo przejrzyste.
pozdrawiam
Teraz jest to bardzo przejrzyste.
pozdrawiam
1 204 915. krzysio744 2012-11-03 (19:47) ----------
nie pisze nic do przychlasta a jemu się marzy całowanie rur za stary jestes dziadku
nie pisze nic do przychlasta a jemu się marzy całowanie rur za stary jestes dziadku
wole rówieśników jak starych oblesi
głuchych w dodatku
wytrzyj mleko z twarzy tyczy to się jednej i drugiej albo nie tylko jednej i wiesz co sama sobie dopowiedz ruda
Max został niesprawiedliwie ukarany.
W ubiegłym roku w >> Poważne pytanie do Pasko << Madzia77 pisała, że jej jedno dziecko chodzi do płatnego przedszkola, a drugie do podstawówki.
W ubiegłym roku w >> Poważne pytanie do Pasko << Madzia77 pisała, że jej jedno dziecko chodzi do płatnego przedszkola, a drugie do podstawówki.
mam go w rure całowac sie mu marzy
NUla....dokladnie ta to sie kloci tu od poludnia...{klotnia}}{{klotnia}
jak pisałam burdelik
po c*** jezdzic po takich ludziach ktorzy maja cos ze sluchem to juz nie wiem .... to szczyt zenady
weronka życzę Ci,
żebyś c h u ja w
p i ź d zie nie zaznała
przez najbliższy rok
żebyś c h u ja w
p i ź d zie nie zaznała
przez najbliższy rok
burdelik z prymitywami
lottomat nie kumasz ten nik weronika16 to nie żadna córka m77 tylko na tamten nik ban na 77 ban więc jest weronika16 a to ta sama osoba tylko teraz bajdurzy że jej matkę obrażają a w istocie to 1osoba grająca córkę niezły patent
Ulala.
nie potrzebuję się chowac gniocie matka moze z mojego lapka zarejstrowac nicka jestem w domu
mam zmienne IP i pasko na dobra sprawe może nam nadmuchac
Witam wszystkich wieczorem
Jak tam akcje firmy "Wielka kumulacja - spółka z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością wobec graczy"
rustu
Jak tam akcje firmy "Wielka kumulacja - spółka z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością wobec graczy"
rustu
medea76 a nie madzia77
atrapa - marna zreszta
u mnie prawie 150 osób
a max nie ma? dziwne
dawaj gniocie napisz raz jeszcze ze moja matka k u r e w k a
a jak Janusz bedzie mial problem to ja mu podpowiem jak Cie stad wywalic skutecznie
świnia i prymityw jak wiekszośc w tym bagnie tu potaplac sie mozna
Medea.
max ile dostałes za "ten post" była extra premia od Pasko? za poniewieranie matki ?
Zakon mi tam troche pobluzgal ale on to sie chowa przy Tobie Weronika
czy tak sam od siebie z braku kisla?
ruda rozjebałaś się jak Rosja na mapie i sapiesz zrób kolacje ( jak potrafisz)
pasko a Ty pozwalasz się jakiejś gówniarze ustawiać co wlatuje tu z ryjem
śledztwo ugrzęzło-zona sie nie przyznaje -widać za delikatne tortury
lottomat wykorzystuje ze tutaj mozna
czy jaki tam masz nick ... corka tej 77 raczej o Krzysiu nic nie powinna wiedziec ani jaki wiek ma wiec hej wydalo sie
tu mozna k u r w a m i lecieć na wp,pl to bana sie dostaje tu nie
tylko nie świnia,
ja knur jestem i taplam
się we własnym gównie
całe życie.
ja knur jestem i taplam
się we własnym gównie
całe życie.
kondi1
A to niech komuś podarowałeś szansę na olbrzymią zmianę w życiu a co komus dane wraca i to trzykrotnie
A to niech komuś podarowałeś szansę na olbrzymią zmianę w życiu a co komus dane wraca i to trzykrotnie
Własnie Psko zawsze ma spóxnoiny zapłon
lottomat fakt ale wszystko już jasne
m77poużywaj sobie gniocie aleś mi dowaliła normalnie komedie piękną zagrałaś momenty są pod wrażeniem jestem problem w tym że twoję uje ,rwy itp. Nie robią na mnie wrażenia a sorki nie m77 tylko weronika16
medusia
jac11 dzięki
m77poużywaj sobie gniocie aleś mi dowaliła normalnie komedie piękną zagrałaś momenty są pod wrażeniem jestem problem w tym że twoję uje ,rwy itp. Nie robią na mnie wrażenia a sorki nie m77 tylko weronika16
medusia
jac11 dzięki
przez tyle dni nie widział k u r e w k i moze i mi sie upiecze
Weronika/77
Szkoda, że nie zdechłaś na tego raka, tylko wyzdrowiałaś. Tfu. Idż w diabły z Multipasko.
Szkoda, że nie zdechłaś na tego raka, tylko wyzdrowiałaś. Tfu. Idż w diabły z Multipasko.
weronika...ty stara jesteś masz 34 lat tam mieszkasz w wałbrzychuu ..czego ty dokuczałaś rur
no daj mi twój adres zamieszkania ja i 13maxa przyjedziemy po ciebie na lodziki i potem masz wyskoczyć za oknem
no daj mi twój adres zamieszkania ja i 13maxa przyjedziemy po ciebie na lodziki i potem masz wyskoczyć za oknem
zwołam wszystkich rówiesników i urzadzimy se burdelik
a Ty za to masz doskonały wróć Ty cała jesteś doskonała (ciekawe z której strony)
jak ktos mysli ze zmiennego ip nie mozna bloknac tzn ze malo wie