Wpisy 120 482 – 120 581
25 czerwca 2010 23:35 → 26 czerwca 2010 09:13, 100 wpisów
Dzień Przytulania był WCZORAJ.
kathy ogólnie to ja ryb nie jadam ale siedzieć z wędką nad wodą mogę 24h mniej wiecej jak hosia tulić
Wędrowco netowy ... jak ma pomóc to hosine tulenie to dzień przytulania może być co dzień

Ricardos to Ty łowisz ja jem
A Hośka po to przytula,żeby połowę kasy kasować
Chyba
A Hośka po to przytula,żeby połowę kasy kasować
Chyba
dla mojej KRYSI 15,20,26,28,36,46,52,68,72,76 do skutku .Myślę ,że jakieś dwa dni.
a moim kolejnym zboczeniem to grzyby.cały las jest mój jak targam praw***ami.zupka miodzio a sałatka jeszcze lepsza

....A Hośka po to przytula,żeby połowę kasy kasować... no wiesz co neptunie Tego się po Tobie nie spodziewałam - wbiłeś mi nóż w serducho < foch> <foch> , <foch>
kathy wstrzeliłaś się z tymi rakami bo mi ciągle dzisiaj zdejmowało robale a to właśnie raki ale dobrze,że one tam są znaczy że Odra czysta bo by tam nie grasowały

Mam takie liczby na 14-tą:11,22,33,44,55,66,77.Czekam
na odzew-dobre czy do poprawki:P
na odzew-dobre czy do poprawki:P
hosica na gg zrobiłas w8 a tutaj sie smyrasz
a ja czekam.to co narzekasz na chłopów
a ja czekam.to co narzekasz na chłopówRyśku a te grzybki to halucynogenne ? Po takich to wieloRYB murowany 

sam9...kiedyś takie powiedzonko było: pierwsze słowo do słownika, drugie do śmietnika...
masz taką myśl to wysyłaj
masz taką myśl to wysyłaj

No to już jest jutro
Czas płytę zmienić
I co dalej?
Jakieś propozycje?
Młoda godzina jeszcze
Czas płytę zmienić
I co dalej?
Jakieś propozycje?
Młoda godzina jeszcze

juz za chwileczkę juz za momencik piątek z pankracym zacznie się krecic.krecic sie bedzie pankracy z panem czy wszystkie buzie juz rozesmiane?aaa to juz sobota
trzeba jeszcze jutro na opolskiej ziemi zatypowac cos madrego.w poniedziałek odwiedze już wtedy kwaterę w Gdańsku

Rysku to jak już coś mądrego wymyślisz to podzielisz się tą mądrością co? 

Ricardos się napił i zapomniał,że teraz ze śledziami
w Gdyni mieszka
w Gdyni mieszka

Ricardos dodaj, że z psami nie swoimi, ale za to chętnymi na wyszarpanko 

Ricardos,a zamiast tych psów nie lepiej jakąś dziewczynę przygarnąć?
w koncu trzeba wiedziec kiedy brac urlaub
neptun podobno w Polsce ale bardziej wschód a tam zawsze zimniej
neptun podobno w Polsce ale bardziej wschód a tam zawsze zimniej
Kathy- ja nie śpię. Posiedze z godzinę.
kathy ja juz mam dychacza.podesle ci na gg bo na sny nie ma co liczyc

a właściwie nie o psy , a o...właściciela
powinno się pytać
Też...słodki taki
powinno się pytać
Też...słodki taki

Witam.
Panie Januszu wszystko pięknie i ładnie,,tylko nadal jest jedno ale.Czy na forum nie mógł by pan również dorzucić z kilka emotikonów.Z góry dziękuje .
Pozdrawiam
Panie Januszu wszystko pięknie i ładnie,,tylko nadal jest jedno ale.Czy na forum nie mógł by pan również dorzucić z kilka emotikonów.Z góry dziękuje .
Pozdrawiam

Witam w pochmurny, deszczowy dzień (u mnie za oknem) i życzę dobrych skreśleń. A teraz na zakupy. Pozdrawiam.
Witam.Jestem pełen podziwu dla tych którzy do późnych godzin nocnych komarują przy kompie pisząc z innymi kulkowiczami.Pieje z szacunku dla was.W ten krakowski smętny,pochmurny dzień takie sobie liczby do gry w MM wytypowałem.Oto one:47,21,26,24,80,50,31,34,53,61.Brak słoneczka odbija się niewątpliwie na jakości typowania.Ale jeszcze podobno 3 dni i będzie już upalnie,ślicznie i właśnie o to chodzi gdyż zbliża się dzień kiedy rozstanę sie z kompem i cywilizacją na calutkie 2 miesiące udając sie w najpiękniejszy rejon naszego kraju jakimi są mazury.Serdecznie pozdrawiam i życze trafnych typowań i dużego poczucia humoru bo bez niego czasem trudno przeżyć gorycz porażki czyli przegranej kasy.Ale pamiętajmy że zawsze raz w karecie a raz tylko pod wozem.I to jest piękne bo nigdy nie wiemy czym pojedziemy.Miłego dnia.
LESTEK tak Ci zazdroszczę.Więc korzystaj i ciesz się i wygraną i pogodą.Serdecznie Cie pozdrawiam i pieje z zazdrości.KATHY też jesteś szczęśliwym człowiekiem.Jak widać szczęście nie jest dane wszystkim ,tylko nie którym,i tak ma być.
Bardzo słonecznie
i ja witam
*kogucik19
ale nie każdy może 2 m-ce na mazurach.
szczęściarz
i ja witam*kogucik19
ale nie każdy może 2 m-ce na mazurach.
szczęściarz

PĘKNAJA Wiesz nawet nie wiem jak Ci napisać,ale może tak, że były czasy kiedy pracowałem po 16 godzin i trwało to bardzo długo.Nawet współpracownicy mi zazdrościli tego że jadę zawsze w lipcu na urlop.Ale nie widzieli że byłem na każdy telefon dyspozycyjny co w mojej pracy było bardzo ważne.Oni woleli mieć wolne.Resztę już wiesz.Zawsze się widzi u innego że on ma ,ale nie widzi się jak do tego dochodził.Wiemy o co chodzi.Temat rzeka i na ten portal.Pozdrawiam

widzę tworzą nam się figury geometryczne

dla Ciebie:P