Wpisy 1 204 737 – 1 204 836
3 listopada 2012 19:10 → 3 listopada 2012 19:35, 100 wpisów
ty co głuchoniemy ponoć mam nadzieję ze to już ostatni wpis w stronę m77 ponadto wybacz nie rozumie Twojego bełkotu pisanego
nie dociera do Ciebie nic ze temat zakonczony i ze mozesz zwijac sie do ksiazek i sie uczyc ?
dlatego tez się nie odniosę , za cos takiego to nie 10 gr , a 0,5 gr
weroniko16 temat został zamknięty i nie rozumiem po co dalej wałkujesz ten wątek jeśli jesteś córką m77 admin zablokował maxa i o co pianę toczysz ?wpadasz tu czat nazywasz burdelem teraz wyzywasz od debili do dorosłości z takim zachowaniem tobie daleko
lottomat napisz to temu głuchoniememu aby zapamiętał na przyszłość a mam wystarczająco dobre wyniki w nauce i mogę se pozwolić na pisanie bzdetów jak i większość z Was
a co maja dobre wyniki w nauce skoro szkola to pic na wode fotomontaz ?
szkola to sciema jest a Ty myslisz ze dobre oceny to co Ci dadza ?
na normalnym portalu z k u r e w k e jest ban a tutaj widać burdel skoro Admin pozwala więc w czym masz problem - fajnie jest sie czasem potaplać w bagienku - mi płacić Pasko nie musi , tak robię gratisowo żeby sie zresetować
Krzysiu jest jaki jest lepiej zebys Ty taka nie byla bo zycie dziwne jest ... dzisiaj chodzisz jutro wachasz kwiatki
weronika.....przeczytaj twoje odpowiedz i zamnknij ryju ..
----
1 196 877. siedem siedem 2012-10-30 (18:52)
i to samo tyczy się Ciebie krzysio-ruro s***alaj od mojej osoby szmaciarzu powiedz mi to w realnym świecie a nie tylko klepiesz farmazony w moim temacie na necie TCHÓRZ !
O ile pamietam również z Tobą nie miałam żadnego kontaktu /dzieki Bogu/ więc jakim prawem śmiesz ***ie durny z "cienkom rurką"
-------
ty czego chcesz zaczepka
----
1 196 877. siedem siedem 2012-10-30 (18:52)
i to samo tyczy się Ciebie krzysio-ruro s***alaj od mojej osoby szmaciarzu powiedz mi to w realnym świecie a nie tylko klepiesz farmazony w moim temacie na necie TCHÓRZ !
O ile pamietam również z Tobą nie miałam żadnego kontaktu /dzieki Bogu/ więc jakim prawem śmiesz ***ie durny z "cienkom rurką"
-------
ty czego chcesz zaczepka
tutaj do tego doskonałe miejsce aby se pobluzgać i powyzywać Admin bardzo tolerancyjny
i znowu bełkot - przetłumaczy ktoś?
wyniki w szkole są tylko nie nauczono że nie piszemy se tylko sobie ale co tam...
ja Ci przetlumacze jak chcesz : swoje zrobilas, admin zrobil swoje, sprawa zakonczona i mozesz juz sie cieszyc i sobie isc
Pasko jak sie w***i to cale Twoje miasto bloknie po masce sieci
CZEŚĆ wszystkim
Tak casami czytam o czym gadacie.
Gadacie o d...e marynie
Połowa z was nigdy nie typuje i nie gra w realu a ta strona jest dla tych co chyba chcą wygrywać i trafić 10/10
Tak casami czytam o czym gadacie.
Gadacie o d...e marynie
Połowa z was nigdy nie typuje i nie gra w realu a ta strona jest dla tych co chyba chcą wygrywać i trafić 10/10
lottomat nabije trochę Adminowi kasy mam dzień litości i współczucia - dam mu zarobić
niech sie przebierze i pokłócimy sie trochę - wejść już jest 119
jeszcze z pół godzinki i będzie ze 150 dzisiaj daje mu fory niech pozna moje chamskie serce
juz 125 - ile Pasko dzisiaj zarobisz dzieki mnie?
Weronika..dzieki jestem powazny pisze głuchoniemy ... ty tak k.ur.rwo zamnknij sie pizduu isc do psychiatra ,,twoja mamusia zadwini szpitala i dobranoc..
juz ponad 50 więcej jak przeciętnie
lottomat sledze ten portal x czasu zarejestrowalem sie nie dawno lecz czytajac zwady masz z wieloma osobami dla czego masz ich zawsze za nic z siebie robisz fenomena co jest zawsze myslalem ze cie wk......
wiaja lecz ostatnio jest odwrotnie
wiaja lecz ostatnio jest odwrotnie
oo wylazł szkoda ze nie w służbowym mundurku - dopiero by była widownia
oo 129
greg to proste ... jest na tym portalu grupka pare osob ktora ewidentnie mnie denerwuje i nie balem sie ich nazwac pajacami a to ze Ty widzisz to jako moj problem to moze za malo tu siedzisz i czytasz
60 wejść więcej jak przeciętnie nie musisz dziękować
za grozby,wulgarne epitety,brak tolerancji mojej opinii odplacam sie w inny sposob
ja sie tam nie boje konfrontacji na zywo tymbardziej ze zaden straszacy raczej mi na zywo nawet czesc nie powie a co dopiero mowic o tym co mi zrobia ....
lottomat nie za malo czasami moje 47 lat to malo by zrozumiec te gniewy
zawsze jedtem zdania ze nerwy to powinny byc na minute a potem powinno byc ok
zawsze jedtem zdania ze nerwy to powinny byc na minute a potem powinno byc ok
owszem czasami proboje im wytlumaczyc ze mam swoje zdanie ktore nie rozumiem czemu odrzucaja
Pasko i jak tam ucieszony ? 130 u mnie równe
dobrze się bawisz weronika vel m77 vel siedem siedem itd itp w balona możesz robić sąsiadów 1osoba 10ników wpadam mieszam i mam frajdę super pomysł ale ale mało pomysłowe
a ten cały parch nawet nosa nie wynurzy
gaja....
obleś stary ramol fe k u r e w k ą mi tu w matkę rzuca