Wpisy 1 204 637 – 1 204 736
3 listopada 2012 18:17 → 3 listopada 2012 19:10, 100 wpisów
spokojnie, szansa, że wygram jest bardzo nikła, więc to musiała by być sytuacja a scenariusz do Hollywood, gdybym wygrał
ulala jakbym dobrze dziś pogłówkował to miałbym 5z6
3moje ulubione parki
12,18
67,68
77,78
no ale po fakcie to każdy mądry
3moje ulubione parki
12,18
67,68
77,78
no ale po fakcie to każdy mądry
wkurza mnie, bo zjawia sie na weekend i potem nic nie moge znaleźć na swoim miejscu
kondi...zdjecie pokazuje ze jesteś typem twardziela
znajdziesz...tylko po mału szukaj
znajdziesz...tylko po mału szukaj
znając siebie, to sam gdzieś go posiałem i teraz szukam winnego-wygram to dopiero bede miał problem pozostaje mi tylko NIE oglądać losowaia
tyle razy się go prosiłem i nic, więc dzisiaj może mnie pocałować
kondi....super...dziś wszyscy wygrywamy
ale Ty kondi chyba nie doczekasz do losowania jak żona w domu
ale Ty kondi chyba nie doczekasz do losowania jak żona w domu
ulala, co Ty sugerujesz Dzisiaj nie da rady - za dużo na głowie innych spraw
.
dzisiaj byłem na zakupach i kilku rzeczy mi brakuje...może to jakieś fatum....
ja tam kupony jeszcze skanuje zeby mi sprawdzanie dlugo nie zajelo
1 204 585. Monet 2012-11-03 (17:48) Gród Gryfa
nicolla>> i ja to widzę i o tym wiem.
Tyle co ja od tej Pani zebrałem to niewielu się może pochwalić.
Dlatego uważam że bez sensu jest wywoływanie jej podczas kiedy nie jest obecna na czacie.
A wielu tak niestety robi.
*********************8
Ciekawa jestem jaki trzeba mieć iloraz inteligencji aby to pojąć , no chyba ze mała poczytność portalu i Pasko zrobi wszystko aby "tłumy" wchodziły i oglądały serial ha ha - ja niestety nawet i za 1 zł za post nie będę tu pisać . Większość to debile które nie rozumieją tego co słusznie Monet zauważył
nicolla>> i ja to widzę i o tym wiem.
Tyle co ja od tej Pani zebrałem to niewielu się może pochwalić.
Dlatego uważam że bez sensu jest wywoływanie jej podczas kiedy nie jest obecna na czacie.
A wielu tak niestety robi.
*********************8
Ciekawa jestem jaki trzeba mieć iloraz inteligencji aby to pojąć , no chyba ze mała poczytność portalu i Pasko zrobi wszystko aby "tłumy" wchodziły i oglądały serial ha ha - ja niestety nawet i za 1 zł za post nie będę tu pisać . Większość to debile które nie rozumieją tego co słusznie Monet zauważył
a z takimi nie chce mieć do czynienia prymitywami jakim jest np. max - jasne ze wejdzie pod innym nickiem ja tez mogę je tworzyć /jak większość tutaj/ ale po co ? Prymityw zawsze zostanie prymitywem nadającym się tylko do spijania kisielu
no dobra Weroniko ale co Ty tu jeszcze chcesz osiagnac ?
Temat sie zakonczyl
Temat sie zakonczyl
Witam.
Czy ktoś mi podpowie jakie jest prawdopodobieństwo trafienia:
5z36
4z36
3z36
Czy ktoś mi podpowie jakie jest prawdopodobieństwo trafienia:
5z36
4z36
3z36
z tego co czytałam to dla poniektórych chyba jeszcze nie - a jak słusznie zauważył ten co myśli "mądrze" a nie głupio niedaleko pada jabłko od jabłoni a ja lubię rewanże
Weroniko jestes corka to temat sie zakonczyl i nie powinnas dalej mieszac, mozesz juz isc misja zakonczona
NADI >>>> użyj kalkulatora
http://www.multipasko.pl/gry-liczbowe/multi-lotek/#prw
http://www.multipasko.pl/gry-liczbowe/multi-lotek/#prw
agatkaa to było adresowane do tych co pod nieobecność m77 ciągną jej temat jak gdyby nie mieli nic innego do roboty w życiu , no chyba ze taki maja "prykaz" i za to maja płacone?
Pasko wzrasta oglądalność gdy m77 pojawia to widać na dole , bawi Cie to? Kas kasa ? Pomyśl jak oglądalność by była gdyby tak Tobą tu szmacić lub Twoja rodzina - zastanów się co tam z godnością biznes yst biznes
oo teraz 116 a normalnie koło 70 brawo gratuluję udało się
zawsze to 40 wejść więcej i kaska leci - żal.pl
Weronika16 to samo ty jesteś m77...ty wyłącz twoja kompa i wez tabletki nerwosol spać spać do łózkaaa...a ty czego chcesz do mnie pisałaś zap.intalaj do mnie rur ..ty tez masz za duza dziura tyłka..rozumiano czy niee.. i to wszystko poowoo