Wpisy 1 203 578 – 1 203 677
3 listopada 2012 02:24 → 3 listopada 2012 06:22, 100 wpisów
dlaczego tak racjonalna osoba jak ty nagle zachowuje sie tak nieracjonalnie bo nie sztyka jest kase glupio wydac... tak sobie po prostu mysle
przecietny palacz ktory pali wydaje na szlugi ponad 350 zl miesiecznie i nad tym sie chyba nie zastanawia a nie zarabia wiecej niz 3k zl
po prostu o wiele wiecej mam kasy niz zakladalem a nie wydaje na nic innego wiec sobie zagralem i tyle
bo jak juz sie raz w nalog wpadnie, trudno sie z niego wyrwac... a pewnie wielu palaczy by chcialo i niekoniecznie ze wzgledow finansowych
moge powiedziec ze +- 3 tys na obecna chwile nie zmienia mi nic w standardzie zycia tak zebym musial pozniej z czego rezygnowac gdy zabraknie
dobrze, juz dobrze... ja tam wole kase inwestowac, ale kazdy z nia robi, co chce
domyslam sie... ale nie o twoja kase mi chodzi... po prostu sie pilnuj
kiedys w szybkim tempie na glupoty rozjebalem spora kase i nawet do dzis nie wiem na co wydalem i czemu tak szybko znikly
od tamtej pory zrobilem sobie taka kartke z zasadami i wywiesilem
najpierw dbam o siostre, pozniej reszte rodzinki, pozneij interesy, pozniej plany i zalozenia a na koncu przyjemnosci wedle umiaru i mozliwosci
Ja ok.20 lat temu wtopiłem w 1-no losowanie DL ok.3tys.(w przeliczeniu)-bez zwrotu
bywaj i jak dobre filmy chcesz ogladac to sie mnie pytaj jakie tytuly to cos polece
wiecie po takim losowaniu gdzie duzo zakladow puszczam zawsze wracam do mysli ze jak mam wygrac to gora 3 zaklady starcza
w przedostatnim losowaniu lotto nic nie pisalem ale ... braklo 1 przesuniecie do 5
to wielu sie tak wydaje, ze bylo tak blisko... a to przeciez az 50 RAZY mniej prawdopodobne
nie powiem ze obserwuje ze cos czesciej trafiam niz inni nawet gdy puszczam 1 zaklad
przecie na benzyne za rajd po kolekturach wydam wiecej niz wygram
ja sobie kiedys ucialem pogawedke z 1 babka z kolektury i powiedziala ze od 8 lat w jej kolekturze nikt nie trafil nawet 4 ... to jest ciekawe
nie w***ia was to ze kulka sie klinuje w wylocie tuby przez jakis czas i ze pileczki sie odbijaja od tej tuby ?
lottomat, wlasnie ze wkurza... i o to chodzi chyba wszyscy myslacy gracze woleliby te mechaniczna z ramieniem zamiast pneumatycznej
dobra, spadam dokonczyc film... naprawde milo sie z wami gada i tak tu spokojnie o tej porze, ale na jutro jestem umowiony z siostra
lottomat, ts wybiera to, co lepsze dla niego... a dla niego lepsza jest maszyna w wiekszym stopniu parametryzowalna
ale to co lepsze dla ts-a, niekoniecznie jest lepsze dla jego klientow... ale to nie rozmowa na teraz
ladny poranek witam milego dnia
.
.
.
powrót tumana czesc druga
tuman mgly ga ga ga ga ga
.
.
.
.
. Wstawac wstawac
. Wstawac wstawac