Wpisy 1 203 537 – 1 203 636
3 listopada 2012 02:01 → 3 listopada 2012 02:53, 100 wpisów
ale przez skore czuje, ze z twoim temperamentem gra za takie stawki moze sie zle skonczyc jesli tej szostki nie trafisz
albo to:
http://i.imgur.com/bAYRI.jpg
czy to nie jest wybitne ?
http://i.imgur.com/bAYRI.jpg
czy to nie jest wybitne ?
a co do tej ekonomii, to napisz jakis calpsciowy, spojny tekst, bo fragmentow niestety nie rozumiem
byl to wlasciwie serial... kariera nikodema dyzmy, choc slowa nie do dyzmy sie odnosily...
czekai, pisze na raty, bo inaczej czekalbys 10 min az napisze wszystko
nie potrzebuje, ogladam film i nie chce mi sie wyjatkowo wstac z lozka
no dobra to pisz ja ide zobaczyc co mam z barku ciekawego i jak wroce to zeby mnie zmusilo do madrych komentarzy
uzyla slow: brak osrodkow hamujacych... nie pozwolilbym sobie na ich uzycie w stosunku do ciebie, bo prawie cie nie znam, ale mam takie wrazenie, ze ty nie lubisz przegrywac... a z ts-em wygrac trudno... i troche sie boje, gdzie cie ta chec wygrywania moze cie zaprowadzic
to czasem nie Ty mi pisales zebym uwazal na palenie trawki 2 razy w roku bo mnie narkomania dopadnie ?
napisalem Ci chyba wyzej ze to traktuje jako zabawe wiec czemu mam plakac jak nie trafie nic
zdaje sobie sprawe jak trudno trafic ale wydaje mi sie ze tu inne osoby na mp maja problem z nalogiem
no wlasnie o to chodzi... wydajesz coraz wiecej i coraz czesciej to nie jest gra za 50 zl... czytalem, ze wydales tysiac, a pare dni pozniej juz trzy
i w zadnego wujka dobra rada sie bawic nie zamierzam, bo to bzdury... mnie zastanawia jednak cos innego
dlaczego tak racjonalna osoba jak ty nagle zachowuje sie tak nieracjonalnie bo nie sztyka jest kase glupio wydac... tak sobie po prostu mysle
przecietny palacz ktory pali wydaje na szlugi ponad 350 zl miesiecznie i nad tym sie chyba nie zastanawia a nie zarabia wiecej niz 3k zl
po prostu o wiele wiecej mam kasy niz zakladalem a nie wydaje na nic innego wiec sobie zagralem i tyle
bo jak juz sie raz w nalog wpadnie, trudno sie z niego wyrwac... a pewnie wielu palaczy by chcialo i niekoniecznie ze wzgledow finansowych
moge powiedziec ze +- 3 tys na obecna chwile nie zmienia mi nic w standardzie zycia tak zebym musial pozniej z czego rezygnowac gdy zabraknie
dobrze, juz dobrze... ja tam wole kase inwestowac, ale kazdy z nia robi, co chce
domyslam sie... ale nie o twoja kase mi chodzi... po prostu sie pilnuj
kiedys w szybkim tempie na glupoty rozjebalem spora kase i nawet do dzis nie wiem na co wydalem i czemu tak szybko znikly
od tamtej pory zrobilem sobie taka kartke z zasadami i wywiesilem
najpierw dbam o siostre, pozniej reszte rodzinki, pozneij interesy, pozniej plany i zalozenia a na koncu przyjemnosci wedle umiaru i mozliwosci
Ja ok.20 lat temu wtopiłem w 1-no losowanie DL ok.3tys.(w przeliczeniu)-bez zwrotu
bywaj i jak dobre filmy chcesz ogladac to sie mnie pytaj jakie tytuly to cos polece
wiecie po takim losowaniu gdzie duzo zakladow puszczam zawsze wracam do mysli ze jak mam wygrac to gora 3 zaklady starcza
w przedostatnim losowaniu lotto nic nie pisalem ale ... braklo 1 przesuniecie do 5
to wielu sie tak wydaje, ze bylo tak blisko... a to przeciez az 50 RAZY mniej prawdopodobne
nie powiem ze obserwuje ze cos czesciej trafiam niz inni nawet gdy puszczam 1 zaklad
przecie na benzyne za rajd po kolekturach wydam wiecej niz wygram
ja sobie kiedys ucialem pogawedke z 1 babka z kolektury i powiedziala ze od 8 lat w jej kolekturze nikt nie trafil nawet 4 ... to jest ciekawe
nie w***ia was to ze kulka sie klinuje w wylocie tuby przez jakis czas i ze pileczki sie odbijaja od tej tuby ?