Wpisy 1 202 384 – 1 202 483
2 listopada 2012 14:00 → 2 listopada 2012 16:14, 100 wpisów
ania tez coraz bardziej sie wyrabia jeszcze pare kilkogramow zjedzie na dol i bedzie laseczka ja sie patrzy
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
04,09,22,23,29,36,37,41,46,48,49,56,64,65,70,73,74,75,79,80
Plusem jest liczba: 80
04,09,22,23,29,36,37,41,46,48,49,56,64,65,70,73,74,75,79,80
Plusem jest liczba: 80
dobrze, że puściłam tylko tę dziewiątkę bo masakra totalna
Dobra znikam na obiadek, do zobaczenia wieczorem
Dobra znikam na obiadek, do zobaczenia wieczorem
dobra nie poszlo Wam w mm to dawc jeszcze jeden zestaw na Eurosy i lece sie puscic
nicolla15 pakuj walizy bo jak trafimy to zabieram Cie z chlopakami do Vegas
Lila cos tam wpadlo dzisiaj ci ciekawego?
majwoj23 trening czyni mistrza niestety w grach ts sie nie sprawdza to tylko przypadek wygrac cos wiecej
Lila tzw mocy liczb nie ma
albinlotto
a ja /TU/ czytałem /k t o ś pisał, pisała, pisali / , że nie przypadek, fart, los, czy, jak tam zwał, tylko - obserwacje...
Sądzisz - nie wierzyć we wszystko, co się przeczyta ?
a ja /TU/ czytałem /k t o ś pisał, pisała, pisali / , że nie przypadek, fart, los, czy, jak tam zwał, tylko - obserwacje...
Sądzisz - nie wierzyć we wszystko, co się przeczyta ?
scolls
Choćby TY ...
- twierdzisz, że nie miałeś żadnego kontaktu ?
Choćby TY ...
- twierdzisz, że nie miałeś żadnego kontaktu ?
Robal_36 przypadek nic wiecej a najlepeij to widac na metodzie chybil trafil
Lila
Lila
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 850 000 zł
Bonus Multi Multi: 850 000 zł
majwoj23 na ta parke zagrales?
znowu rekordowa wygrana w keno 400k
i w toruniu padlo ladnie 40k
torsan tos na plus wyszedl i tak trzymac
torsan ladnie padaja cos te wygrane w keno mam nadzieje ze to sie utrzyma tak
albinlotto
kompletnie nie ogarniam - serio - kompletnie takiej na bonus - przecież z tej kwoty niemal jednoznacznie wynika, że p r a w i e od o.s.i.e.m.d.z.i.e.s.i.ę.c.i.u p.i.ę.c.i.u losowań nikt z super graczy typerów itd itd nie trafił - to naprawdę jest powód do radości ???
kompletnie nie ogarniam - serio - kompletnie takiej na bonus - przecież z tej kwoty niemal jednoznacznie wynika, że p r a w i e od o.s.i.e.m.d.z.i.e.s.i.ę.c.i.u p.i.ę.c.i.u losowań nikt z super graczy typerów itd itd nie trafił - to naprawdę jest powód do radości ???
Robal_36 takiej emotki dzisiaj nie wklejalem na czcie i bardzo zadko ja uzywam praktycznie wcale
robalku
robal, pomoge ci to ogarnac w lotto, nawet bez kumulacji masz pokrycie ok. 18% kombinacji (2,5/14)... powtarzajacych sie, ale to dla porownan nie ma znaczenia... w mm 10/10 srednio jest to 1,7-2,7% kombinacji na losowanie (150-250 tys./9 mln - na 10/10 gra ok. polowy grajacych w mm)... tez powtarzajacych sie, le to nie ma znaczenia...
zreszta w przypadku mm to tylko teoria, bo czesc osob gra za wielokrotnosc stawki, a badajac tylko WYNIKI i nie wiedzac nic o zakladach (ta wiedza ts nie chce sie dzielic) nie jestes w stanie stwierdzic, jak to naprawde wyglada...
zreszta w przypadku mm to tylko teoria, bo czesc osob gra za wielokrotnosc stawki, a badajac tylko WYNIKI i nie wiedzac nic o zakladach (ta wiedza ts nie chce sie dzielic) nie jestes w stanie stwierdzic, jak to naprawde wyglada...
dobra nie , a
sorry - bez urazy - robak wolał nędzne sto, ale częściej a tak bywało
lunatyczka
sorry - bez urazy - robak wolał nędzne sto, ale częściej a tak bywało
lunatyczka
unhappy
Robal_36 ta emotka to nie radosc
ja tak tylko wyniki sprawdzałam nawet nie dla siebie i patrze i kto jest?????????
Robaczek
Witam wszystkich
Robaczek
Witam wszystkich
albinlotto
jak takiś to może - niech dla Ciebie podniosą cenę ? do dychy ? albo
stówy ?
jak takiś to może - niech dla Ciebie podniosą cenę ? do dychy ? albo
stówy ?
unhappy
tym razem to ja mógłbym Tobie napisać o powierzchniowym paCZeniu - przecież nie zastanawiam się 'dlaczego się teraz tak rzadko trafia ", tylko - co ta /ewentualna/ kasa, ten wabik, bajer itd itd z grającymi robi
tym razem to ja mógłbym Tobie napisać o powierzchniowym paCZeniu - przecież nie zastanawiam się 'dlaczego się teraz tak rzadko trafia ", tylko - co ta /ewentualna/ kasa, ten wabik, bajer itd itd z grającymi robi
lukasia
dziś dostałem - pewnie znasz... no ale, że całkiem chytry nie jestem
http://www.youtube.com/watch?v=NSc5mUeETwk
dziś dostałem - pewnie znasz... no ale, że całkiem chytry nie jestem
http://www.youtube.com/watch?v=NSc5mUeETwk
robal, odbijam pileczke... nic nie pisales o tym, 'co ta kasa z grajacymi robi'... pisales, cytuje, 'p r a w i e od o.s.i.e.m.d.z.i.e.s.i.ę.c.i.u p.i.ę.c.i.u losowań nikt z super graczy typerów itd itd nie trafił - to naprawdę jest powód do radości'
wiec odpisalem ci, ze twoje ironiczne odnoszenie sie do mozliwosci typujacych NIE MA racji bytu... 1,5-3% pokrycia (z powtorzenimi) to tyle co NIC... a jesli przyjmiemy, ze losowania sa niezalezne, to pokrycie sie nie kumuluje... stale jest to ZALEDWIE ok. 1,5-3%...
rozmawialismy kiedys o tortach, wiec posluze sie taka analogia... co losowanie oddawane sa typy pokrywajace kawalek tortu o kacie 10 stopni (1/9 kata prostego)... reszta kombinacji jest 'nieobsadzona'
wiec odpisalem ci, ze twoje ironiczne odnoszenie sie do mozliwosci typujacych NIE MA racji bytu... 1,5-3% pokrycia (z powtorzenimi) to tyle co NIC... a jesli przyjmiemy, ze losowania sa niezalezne, to pokrycie sie nie kumuluje... stale jest to ZALEDWIE ok. 1,5-3%...
rozmawialismy kiedys o tortach, wiec posluze sie taka analogia... co losowanie oddawane sa typy pokrywajace kawalek tortu o kacie 10 stopni (1/9 kata prostego)... reszta kombinacji jest 'nieobsadzona'
dobra, wyniki pobralem, teraz juz naprawde spadam... jak chcesz robal, mozemy kontynuowac nastepnym razem
unhappy
nie ma ? na pewno ?
cóż niestety - ja nic nie poradzę, ale widzę, że to jest inna gra niż kiedyś, z czego to wynika - to temat na inne rozważania, a po "czy to jest powód do radości" był taki znak - "?" i on coś w zdaniu znaczył
mala 557
nie ma ? na pewno ?
cóż niestety - ja nic nie poradzę, ale widzę, że to jest inna gra niż kiedyś, z czego to wynika - to temat na inne rozważania, a po "czy to jest powód do radości" był taki znak - "?" i on coś w zdaniu znaczył
mala 557