Wpisy 1 202 284 – 1 202 383
2 listopada 2012 13:25 → 2 listopada 2012 14:00, 100 wpisów
jak już to mogę zjeść przekładańca albo miodownik a tak nie lubię ciast ani pieczonych przez kogoś ani kupionych w sklepie
scolls...długiego to ty wiesz co możesz mieć wysoka i już mam 80kg
ulala to mowisz ze kusisz mnie juz nie tylko pierogami ale takze serniczkiem ze sliweczkami
Lila kawał baby rosniesz jak placek na drozdzach ale w ciazy to dobrze
dobra ostatni razy pytam o numerki do eurosow jak nie ma chetnycj to jade sie puscic
29,7mln to bieżąca pula lotto
14zł w s7 u jolki i przedtem 20 w krzyż.
14zł w s7 u jolki i przedtem 20 w krzyż.
ulala jak trafimy to masz 9% a 1% bedzie mogla odebrac andromeda jak przyjedzie do Londynu
Witam ponownie multipaskową ferajne
Jak tak ma wygląd mój urlop to ja dziękuję
W piątki rano pracuję przed pracą na umowę zlecenie no i dzisiaj wyszła taka sprawa, zamiast umówionych dwóch godzin musiałam posiedziec prawie do 13-stej. Dobrze, ze chociaż dostanę za to parę złotych to na hazard będzie
Jak tak ma wygląd mój urlop to ja dziękuję
W piątki rano pracuję przed pracą na umowę zlecenie no i dzisiaj wyszła taka sprawa, zamiast umówionych dwóch godzin musiałam posiedziec prawie do 13-stej. Dobrze, ze chociaż dostanę za to parę złotych to na hazard będzie
medea76 multusiowa wrozko jak tam szanse koziorozca na dziejsze 100 miln w eurosach
mirek
krzyż. xl już nie kupuję, tylko 1gł. wygrana została na 40% losów; a wziąłem z braku laku krzyż. po 3zł i papierek wpadł
krzyż. xl już nie kupuję, tylko 1gł. wygrana została na 40% losów; a wziąłem z braku laku krzyż. po 3zł i papierek wpadł
scolls
Według astrologii to średnio na jeża bo to dzień dla Wodników i Wag
Według astrologii to średnio na jeża bo to dzień dla Wodników i Wag
mirnam61jak trafimy to 10% Twoje czyli bedzie rekordowa wygrana jak na polskie warunki prawie 50 baniek
nicolla15 witam ponownie
Taki miałam młyn, że z tych rano porannych liczb puściłam tylko 9 a te szóstki już nie
Taki miałam młyn, że z tych rano porannych liczb puściłam tylko 9 a te szóstki już nie
medea, nikola
9,13,15,19,25 do keno b. dobre, do dołożenia do tego proponuję 1,5,35,51,55,57,70-do wyboru;
9,13,15,19,25 do keno b. dobre, do dołożenia do tego proponuję 1,5,35,51,55,57,70-do wyboru;
medea76 jedank przynajmniej na sobote ta szosteczka
mirnam61
drape
scolls
nicolla15
ulala
majwoj23
Lila
mirnam61
drape
scolls
nicolla15