Wpisy 1 201 384 – 1 201 483
1 listopada 2012 21:20 → 1 listopada 2012 21:42, 100 wpisów
natura wypełnia wszystkie możliwości z rozkładu normalnego seksualności i nic na to się nie poradzi
te ich ***a ruchyfiutardos w majtach a łapami macha bardziej kobieco od samej kobietytfuuuuuuuuuuuuuuu
grzewont...Ty się lepiej następnym razem nie spóźniaj bo se strzelę chyba w...kolano
Lila...ja do homo nic nie mam, byle się do mnie nie dobieralia obsciskiwanie publiczne to homo czu hetero jak dla mnie jest nie na miejscu
lila....a ja ci kwaty daje
michellex....jak widzę w mieście ślimaczących się małolatów to mnie mdli
lila....no własnie
Ja tam uważam, że wszystko jest dla ludzi. Problemem są skrajni przedstawiciele zarówno homoseksualistów jak i nienawidzących ich rasistów.
Michellex
Zgadzam się z Tobą, że niektórzy niezaleznie od orientacji zapominają o stosownosci swojego zachowania w miejscach publicznych, których nie powinni mylic z sypialnią
Michellex
Zgadzam się z Tobą, że niektórzy niezaleznie od orientacji zapominają o stosownosci swojego zachowania w miejscach publicznych, których nie powinni mylic z sypialnią
sielaw..nie to może że,nie lubię.Ale wzięłabym basebola i jebła konkretnie w łeb,może coś bym mu naprawiła w tej ***nej muskownicyGdzie to się w zad posówać tfuuuu
gorwill
a kobiete mozna w zadek
.
Seks kochających inaczej:
http://www.youtube.com/watch?v=5vTTmRdM25M&feature=related
.
Seks kochających inaczej:
http://www.youtube.com/watch?v=5vTTmRdM25M&feature=related
.
michellex...dojdzie za kilkanaście lat do tego że się na ulicach będą pieprzyć,zobaczysz
przechodził gej obok basenu
- ludzie jaka woda..
-ch***wa..
- a to sobie na d**e skocze...
- ludzie jaka woda..
-ch***wa..
- a to sobie na d**e skocze...
silaw...mój rycerzu
grzewont
Ryby mają dobry okres od soboty 3 listopada (od godz.8.44) do 5 listopada (do godz. 20.40) czyli 4 listopada jest tylko dla nich a w pozostałe dwa dni trzeba zachowac rozsądek.
Kolejnym dniem w listopadzie jest niestety dopiero 30, ale to dzień przejściowy dla położenia Księzyca, więc może byc różnie
Ryby mają dobry okres od soboty 3 listopada (od godz.8.44) do 5 listopada (do godz. 20.40) czyli 4 listopada jest tylko dla nich a w pozostałe dwa dni trzeba zachowac rozsądek.
Kolejnym dniem w listopadzie jest niestety dopiero 30, ale to dzień przejściowy dla położenia Księzyca, więc może byc różnie
Kuń albinos.
Lila...a najlepsze jest to, ze bardziej sa skrepowani przechodnie niz oni sami
silaw...a dasz se ujeżdżać Kunia?
miksera trza
na gwałt
Leci para gejów samolotem...jednemu sie zachciało i mówi do drugiego
- choć się pobzykamy
- no co ty, tu jest za dużo ludzi...
- ale nikt nie zwraca uwagi.Sam popatrz...
Gej wstał i głośno zapytał
- Czy ma ktoś z państwa długopis ?!!!!
Zaden z pasażerów się nie odezwał więc chłopięta zabrały się za siebie.W trakcie wysiadania stuardesa zauważyła ze jeden facet jest obrzygany..
- Dlaczego nie poprosił pan o torebkę ??
- Nie jestem głupi... jeden poprosił o długopis to go wyruchali...
- choć się pobzykamy
- no co ty, tu jest za dużo ludzi...
- ale nikt nie zwraca uwagi.Sam popatrz...
Gej wstał i głośno zapytał
- Czy ma ktoś z państwa długopis ?!!!!
Zaden z pasażerów się nie odezwał więc chłopięta zabrały się za siebie.W trakcie wysiadania stuardesa zauważyła ze jeden facet jest obrzygany..
- Dlaczego nie poprosił pan o torebkę ??
- Nie jestem głupi... jeden poprosił o długopis to go wyruchali...
krissuniu...kupie Ci tego miksera...ino nich cos wpadnie dzisiaj...
edi....co za mądrości z ciebie płyną. zapisze to
sielaw...ja mam pd mieszkaniem duzo koni
lili tam starczą tylko 3/3...
lila...
no bo sie wkarwie
no bo sie wkarwie
bo zamiast tbie dam kuniowi kwiatki
lila...trza isc do apteki testy roobić. i zapas ogórków do lodówy
michellex..nie mam ale jak sobie wyobrażam gejowych w wyrze to mną szarpie