Wpisy 1 201 284 – 1 201 383
1 listopada 2012 20:55 → 1 listopada 2012 21:20, 100 wpisów
czekaj sielawa...ja cie po ślubie usadze na dupci
ogolnie to macie wszyscy zaproszenie na weselicho... w gebelsowni...
sielaw..taaaaaa jasne.Srali muchy będzie wiosna,będzie trawka lepiej rosła
Lila....jaka trawka?
fabik
Ja tam nie mam nadziei bo dziś mi przeszły koło nosa w związku z niemożnością puszczenia zakładów 5/6 oraz 2x4/6 w mm o 14-stej wytypowane przez horoskopfree oraz programik astrologiczny a los nie lubi gdy się z jego uśmiechów nie korzysta
Ja tam nie mam nadziei bo dziś mi przeszły koło nosa w związku z niemożnością puszczenia zakładów 5/6 oraz 2x4/6 w mm o 14-stej wytypowane przez horoskopfree oraz programik astrologiczny a los nie lubi gdy się z jego uśmiechów nie korzysta
Lila....Biedronke to masz pod domem
sielaw..nie nie,ja nie używam takich czarówja tylko ewentualnie mąkę do pierogów
Kochani znając naszych rodaków to jakby wprowadzili wspólne rozliczenie się z podatków przez pary homoseksualne to bylibyśmy statystycznie najbardziej zagejonym krajem Eurolandu a może i świata
kriss..i tu sięmyślisz,mam kawał karwa drogi do Biedrony a poza tym nigdy w niej nie byłam
Lila
Biedrona też dla ludzi a poza tym ostatnio co nieco z jakością swoich produktów poprawili
Biedrona też dla ludzi a poza tym ostatnio co nieco z jakością swoich produktów poprawili
michellex....nie wiem czy będe miała czas żeby skoczyć na to weselicho
medea....dlatego taki kaczogród biedny....
sielaw
mąką ta a potem jak dawniej Rosjanki jeszcze po stempelku burakiem na obu policzkach
mąką ta a potem jak dawniej Rosjanki jeszcze po stempelku burakiem na obu policzkach
W biedrońce można nabyć miksery????
lila... widze ze sie rozumiemy ... ja ma maka trza znalezsc jakiesgos buraka....
kriss
Ostatnio jak jest promocja to i ekspres ciśniewowy dostaniesz a nawet meble do skręcania
Ostatnio jak jest promocja to i ekspres ciśniewowy dostaniesz a nawet meble do skręcania
a ja mam Aldiczka,
a co ja mam z tym ekspresem zrobić
ale na baterie....by nie raziło za bardzo
kriss...co to za Aldiczek...na czacie tak o kochnku piszesz???foch...
To warto przypomnieć. .
Rok temu Kapitan Wrona uratował od śmierci załogę i pasażerów polskiego samolotu.. .
-----------------------
Rok temu Kapitan Wrona uratował od śmierci załogę i pasażerów polskiego samolotu.. .
-----------------------
sielaw...rezerwujcie z 600 miejsc, bo śledziki napewno też wpadną
michellex...mowisz i masz slonce...daty jeszcze nie ma takze zastanow sie dobrze ile ....
.
Ukraiński tenisista Siergiej Bubka Jr., syn rekordzisty świata w skoku o tyczce, doznał poważnych obrażeń wskutek upadku z okna.
W czwartek rano wypadł z apartamentu znajdującego się na trzecim piętrze budynku w 16. dzielnicy Paryża.
Do wypadku - jak poinformowali strażacy-ratownicy - doszło w czwartek o godzinie 6.45 rano, gdy 25-letni Bubka wrócił do mieszkania swojego znajomego po wspólnej zabawie na przyjęciu.
Zajmujący 186. miejsce w światowym rankingu tenisistów Bubka Jr. w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala. Lekarze nie wydali na razie żadnego oficjalnego komunikatu, choć stan Ukraińca oceniają jako poważny i zagrażający życiu.
Według nieoficjalnych informacji, Bubka przez okno łazienkowe chciał po gzymsie przejść do innego pokoju. Nie utrzymał równowagi i spadł na ziemię.
Urodzony w Doniecku, a mieszkają w Monte Carlo, Bubka najlepszy sezon w karierze miał przed rokiem. Był wtedy sklasyfikowany na 145. pozycji w świecie.
.
Ukraiński tenisista Siergiej Bubka Jr., syn rekordzisty świata w skoku o tyczce, doznał poważnych obrażeń wskutek upadku z okna.
W czwartek rano wypadł z apartamentu znajdującego się na trzecim piętrze budynku w 16. dzielnicy Paryża.
Do wypadku - jak poinformowali strażacy-ratownicy - doszło w czwartek o godzinie 6.45 rano, gdy 25-letni Bubka wrócił do mieszkania swojego znajomego po wspólnej zabawie na przyjęciu.
Zajmujący 186. miejsce w światowym rankingu tenisistów Bubka Jr. w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala. Lekarze nie wydali na razie żadnego oficjalnego komunikatu, choć stan Ukraińca oceniają jako poważny i zagrażający życiu.
Według nieoficjalnych informacji, Bubka przez okno łazienkowe chciał po gzymsie przejść do innego pokoju. Nie utrzymał równowagi i spadł na ziemię.
Urodzony w Doniecku, a mieszkają w Monte Carlo, Bubka najlepszy sezon w karierze miał przed rokiem. Był wtedy sklasyfikowany na 145. pozycji w świecie.
.
sielaw....słońce peru tez zaprosimy
sielaw
Zawsze można taką starą ręczną ubijaczkę na korbkę co to jeden delikwent na Alegro swego czasu wystawił jako wibrator z napędem ręcznym
Zawsze można taką starą ręczną ubijaczkę na korbkę co to jeden delikwent na Alegro swego czasu wystawił jako wibrator z napędem ręcznym
Monet
A tak na rozsądek po kiego grzyba ktoś mp zaatakował bo nie mam pomysłu
A tak na rozsądek po kiego grzyba ktoś mp zaatakował bo nie mam pomysłu
medea...to trzeba sie zapytac krissa czy taki sprzet mu odpowiada....
gorwill....jednego mu niet,daj iim cały bukiet,najlepiej ślubny.Zaoszczędza
lila>>> na miłość nic nie poradzę...
ale jako ksenofob rasista i zerotolerancyjny mogę
ale jako ksenofob rasista i zerotolerancyjny mogę
Lila
Ja mam aktualne badania okresowe w tym u psychiatry więc jestem, choc te różowe słownie wyłaniające się ze scian trochę mnie wytracają z równowagi
Ja mam aktualne badania okresowe w tym u psychiatry więc jestem, choc te różowe słownie wyłaniające się ze scian trochę mnie wytracają z równowagi
medea76, teraz czytam wpisy z czatu:
" 1 200 985. medea76 2012-11-01 (18:43) Jawor
Jak pisał ks. Tischner śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą "
To nie ten ksiądz - to Jan Twardowski napisał...
.
" 1 200 985. medea76 2012-11-01 (18:43) Jawor
Jak pisał ks. Tischner śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą "
To nie ten ksiądz - to Jan Twardowski napisał...
.
sielaw....ok. pomysli sięjak bedziecie mieli już date daj znać
niech zyją normalni
Ja tam osobiście do gejowych ludków nic nie mam ,ele lepiej niech sobie chodzą swoimi ścieżkami
"Ja tam rasitą nie jestem ale asfalt powinien być na ziemi" jak to mówią
gorwillll. mojej babci murzyn robił operację,uratował jej zycie.Nie mam nic do kolorowych ale geje mnie w***iają