Wpisy 120 112 – 120 211
24 czerwca 2010 23:18 → 25 czerwca 2010 10:49, 100 wpisów
a patrząc na ilość osób piszących na czacie i czytających
to się nazywa
permamentna inwigilacja
to się nazywa
permamentna inwigilacja

Witam cieplutko
No proszę jak na czaciku nie ma
to się towarzycho rozgadało 
Gdzie kathy widzisz ilość osób podglądających ?
No proszę jak na czaciku nie ma
to się towarzycho rozgadało 
Gdzie kathy widzisz ilość osób podglądających ?

dziewczyny na 14 pewna 80 potrzebuję jeszcze 5 cyferek
i będzie super
a nasz neptunik po laniu już śpi?
i będzie super

a nasz neptunik po laniu już śpi?

Kathy- jaka pogoda w Gdańsku? Zrobiłaś zdjęcie tęczy? Obchodziłaś Dzień Przytulania?
W multi3z7.Poszły 3liczby z czterech pierwszych postawionych n kuponie.(5,6,10)
Wędrowco netowy...coś tam pada...zdjęć kilka zrobionych...Dzień Przytulania zaliczony

na 14 taka konstrukcja
8-11-24-27-80
neptunie wypij melisę,bardzo ładnie usypia
8-11-24-27-80
neptunie wypij melisę,bardzo ładnie usypia

idę spać,łóżeczko już na mnie
znacząco
Co robi facet, żeby wziąć kąpiel z bąbelkami?
- Zjada na obiad groch z kapustą.
dobranoc
znaczącoCo robi facet, żeby wziąć kąpiel z bąbelkami?
- Zjada na obiad groch z kapustą.
dobranoc

Padła szóstka. Teraz w jokerze i Lotto taka sama kumulacja hehe joker tańszy

Nie dość,że zdrapka pusta,buchmaki przegrane bo Danio dostało od Japońców,to jeszcze w lotto 1z6,skusił mnie ten
Dobrze,że chociaż w multi odzyskane 2 zeta.Nie ma co czytać o drużynach,lecz stawiać po swojemu.
Dobrze,że chociaż w multi odzyskane 2 zeta.Nie ma co czytać o drużynach,lecz stawiać po swojemu.Kathy boję się Mag..bo ona rozdaje klapsy,a ja już i bez tego jestem obolały.Ratuj hipcia.
Z ciekawości spojrzałem dzisiaj na jedną stronę o buchmakach i zauważyłem,że inni dostrzegają to samo co ja,np.że był taki dzień kiedy w NBA,na trzy mecze poszły aż dwa remisy.
W maju poszła piątka,na którą kiedyś grałem przez wiele lat,a pozniej odpuściłem:to liczby:42,43,52,53,55.

hipcio...nie znam się na meczach, a ze zdrapkami ostrzegałam
i nie musisz się bać klapsów, bo jesteś wyjątkowo grzecznym hipciem
teraz już się z Tobą i wszystkimi pożegnam do jutra (a raczej do dzisiaj)
dobranoc

i nie musisz się bać klapsów, bo jesteś wyjątkowo grzecznym hipciem

teraz już się z Tobą i wszystkimi pożegnam do jutra (a raczej do dzisiaj)
dobranoc
Dobranoc Kathy,prze snem podłóż coś dobrego doradcy.Przyjemnych snów.
Kathy ja miałem wtedy szczęście do trafiania remisów,gdyż wogóle mnie nie interesowało na jakiej pozycji jest dana drużyna.
Witam wszystkich.
Kathy- dzisiaj w Gdańsku będzie padał deszcz do południa albo i dłużej.
Kathy- dzisiaj w Gdańsku będzie padał deszcz do południa albo i dłużej.
witajcie 
i taka pogoda jest potrzebna, moje roślinki potrzebują deszczyku

i taka pogoda jest potrzebna, moje roślinki potrzebują deszczyku

na 14:00
13,14,15,19,22,23,24,28,32,35
36,37,38,40,41,48,49,54,58,60,
1,61,63,67,68,70,72,74,79,80,

13,14,15,19,22,23,24,28,32,35
36,37,38,40,41,48,49,54,58,60,
1,61,63,67,68,70,72,74,79,80,

witam neptun...pięknaja...kathy
widzę że nikt do pracy nie poszedł .... http://www.multipasko.pl/emotikony/emot2/wow.gif
pozdro...
widzę że nikt do pracy nie poszedł .... http://www.multipasko.pl/emotikony/emot2/wow.gif
pozdro...
emotikon nie wyskoczył spróbuję jeszcze raz http://www.multipasko.pl/emotikony/emot2/wow.gif
te oczy miały wyskoczyć jak pisałem że widzę że nikt do pracy nie poszedł 

neptun ... na piwko to dopiero po 13.00 jak za komuny bo w innym razie powiedzą że alkoholicy z nas .... 

kathy
praca w domku to moje marzenie , gdyż całe moje życie pracuję w budownictwie i mam już dosyć .... no ale jest jeden plusik bo pracuje prywatnie i nikt mi nie rządzi i jestem szefem ....a Ty co fajnego porabiasz w domku jeśli można zapytać ...
pozdro....
praca w domku to moje marzenie , gdyż całe moje życie pracuję w budownictwie i mam już dosyć .... no ale jest jeden plusik bo pracuje prywatnie i nikt mi nie rządzi i jestem szefem ....a Ty co fajnego porabiasz w domku jeśli można zapytać ...
pozdro....
m.morii...czy to fajne jest co robię? powiem Ci ogródkami... jak masz auto i musisz raz do roku zapłacić oc to jesteś szczęśliwy, że musisz do mnie przyjść? 

kathy.... to masz świetną pracę ..... ja na pewno byłbym szczęśliwy przychodząc do Ciebie ..... ale ja oc płacę 2 razy w roku i ac też byłbym szczęśliwy podwójnie .... a w jakiej firmie pracujesz ....
pozdro...
pozdro...
Witam wszystkich. Jestem do dyspozycji gdyby ktoś miał coś sennego..

cześć szczery... ja w te sny i tym podobne sprawy wierzę .... powiedz czy Ty określasz numerki na jakąś konkretną grę np. multi czy jak ...
pozdro.....
pozdro.....
kathy
w takim razie następny samochód ubezpieczę u Ciebie oc i ac ....
pozdro....
w takim razie następny samochód ubezpieczę u Ciebie oc i ac ....
pozdro....

Witam
Dzięki Pasko za odblokowanie madziuli
czekamy jeszcze na kogucika, (sadzę ,że bez pożegnania nie myknie na Mazury:)
Czy Lilka też jest?Miłego Dnia Wszystkim, trafnie typować i Wygrywać!!!!

Dzięki Pasko za odblokowanie madziuli
czekamy jeszcze na kogucika, (sadzę ,że bez pożegnania nie myknie na Mazury:)
Czy Lilka też jest?Miłego Dnia Wszystkim, trafnie typować i Wygrywać!!!!

Witaj m. morii, powiem tak, jest to raczej ogólna informacja na temat liczb, a to czy ktoś zagra nimi tylko w MM lub lotto-zależy wyłącznie od grającego.
Ja miałem już kilkanaście razy przykład na własnej osobie, iż puszczałem w MM i lotto-akurat trójka lub czwórka wchodziła w expresa. Po prostu trzeba wyczuć i i zależy też od finansów. Ja osobiście gram tylko w MM, sporadycznie w lotto i mini lotto.
Ja miałem już kilkanaście razy przykład na własnej osobie, iż puszczałem w MM i lotto-akurat trójka lub czwórka wchodziła w expresa. Po prostu trzeba wyczuć i i zależy też od finansów. Ja osobiście gram tylko w MM, sporadycznie w lotto i mini lotto.
szczery
dzięki za odpowiedź .... tym razem nic mi się nie śniło ale zgłoszę się jak będę miał jakiś sen ....trzymaj się i pozdro.....
dzięki za odpowiedź .... tym razem nic mi się nie śniło ale zgłoszę się jak będę miał jakiś sen ....trzymaj się i pozdro.....
Witam wszystkichjak tam cyferki na 14 już wybrane?
mam nadzieję że neptunik nie bardzo obolały po wieczornych klapsach?

Dzień dobry
wszystkim
Pasko>>
Może da się to zrobić ? Z boku strony takie współczesne dyby - lista zbanowanych ?
To, że ktoś napisze - na kogoś, o kimś zbanowanym, to będzie /rzadko zdarzający się miejmy nadzieję/ pokaz
wszystkim
Pasko>>
Może da się to zrobić ? Z boku strony takie współczesne dyby - lista zbanowanych ?
To, że ktoś napisze - na kogoś, o kimś zbanowanym, to będzie /rzadko zdarzający się miejmy nadzieję/ pokaz
Test- sprawdzam czy dojdzie.
Tvp 2- wywiad z Korą. Warto to obejrzeć. Uwaga- to już teraz.
Witam.Serdecznie dziękuję wszystkim za być może wstawiennictwo do ADMINA MAG.. dzięki.Jestem odblokowany.Żałuje tego co sie stało i co napisałem.Będę sie starał już nigdy nikomu nie dokuczyć.Adminowi gratuluje kolorowej strony,jest super
.Nie typuje już bo na plecaku siedzę.Ale pozdrawiam i życze wygranych,i dobrej pogody oraz szalowego humorku.
.Nie typuje już bo na plecaku siedzę.Ale pozdrawiam i życze wygranych,i dobrej pogody oraz szalowego humorku.MAG.. miło że jesteś.Tak to taki perfumik jeden z tańszych i bardzo rozpoznawalny,ale skuteczny chwilowo.Aby mi nie zarzucono że pisze tylko nie na temat to typne liczby na MM na oba losowania.Oto one:4,9,21,25,31,34,48,56,64,80.No i jak bylem zablokowany mialem tyle czasu,a teraz znow mi go brakuje.Ot życie tak źle i tak nie dobrze.Pozdrawiam

nie ominie