Wpisy 120 012 – 120 111
24 czerwca 2010 20:53 → 24 czerwca 2010 23:18, 100 wpisów
Japonia zdobyła bramkę.Psuje mi to kupon.
Danio do boju.Bo inaczej będę płakać.

Danio do boju.Bo inaczej będę płakać.

Mag.uś to TA piosenka. Jej trzeba słuchać we DWOJE.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
jak był 100000>> to była "Wojna " na chat...ten wpis zrobił edi8!!ciekawe co edi8 teraz porabia?
hipcio >>dostanie po "dupę" za te zdrapki, trwoni kasę, na "drapanie"hipcio jak Cię swędzi to

Koniec.Japonia już prowadzi 2:0.Zrobiono mnie w balona,bo napisano,że Danio jest lepsze.

Pasko widziałem napis pod czatem:Osób śledzących chat:69 

Faktycznie na dole pojawia się taka informacja. Jest to ilość osób, które śledzą chata. Osoba, która wchodzi na stronę nie jest liczona, dopiero gdy ma otwartego chata przez minimum minutę.
już myślałem,że to Chińczycy znowu podglądają
A może Danio ma jeszcze jakąś małą szansę,proponuję zawodnikom,aby w przerwie,wzieli na małego głoda danio.A chciałem dawać na odwrót,ale pomieszali mi tekstami przed meczem.Pisano,że nastąpi pogrom japońców.A patrzę i widzę

To może z koreańczykami weszli tu do spółki
Witam
Kocio>>
udam,że Twojego porannego wpisu nie doczytałem ...
Drodzy>>
znamy jakieś ustalenia, kto poprowadzi losowanie ŁoŚ, KanguruŚ, czy jakiś dziewczynuś ?
pozdrawiam uczestników
wyboru dobrych KUL
Kocio>>
udam,że Twojego porannego wpisu nie doczytałem ...
Drodzy>>
znamy jakieś ustalenia, kto poprowadzi losowanie ŁoŚ, KanguruŚ, czy jakiś dziewczynuś ?
pozdrawiam uczestników
wyboru dobrych KUL
tęcza taka od początku do końca, to podobno szczęście przynosi...
neptun ja też, tak ok.14-tej
neptun ja też, tak ok.14-tej
Mag..mam dla Ciebie jeden kwiatek
Tylko pogoń Danio,aby w drugiej połowie meczu wzieli się do roboty.
Tylko pogoń Danio,aby w drugiej połowie meczu wzieli się do roboty.Robal_36
lepiej nie oglądać tych zwierzaków. Pasko bardzo mi oszczędził nerwów xlottem, nie muszę oglądać i słuchać tych bajdurzeń
Pasko
lepiej nie oglądać tych zwierzaków. Pasko bardzo mi oszczędził nerwów xlottem, nie muszę oglądać i słuchać tych bajdurzeń
Pasko

Powiem,że ostatnim razem piłem piwko
10 lat temu i zapłaciłem za to wysoką cenę.
10 lat temu i zapłaciłem za to wysoką cenę.Wieczorem poprowadzi Doda po piędziesiątce,
czyli ta blondyna.
czyli ta blondyna.
Kathy gdybyś przypadkiem była kiedyś w zoo,pozdrow mego kuzyna,ziomala hipopotama.
kathy dopiero odbieram za tydzień,
ale w vision express dostałem 66%
zniżki,polecam tego optyka
ale w vision express dostałem 66%
zniżki,polecam tego optyka
szpicbródka....gratuluję wyboru...teraz już Ci się będą przypominać do końca Twych dni

Kiedyś wszystko było proste. Losowania lotto prowadził urokliwy Ryszard Rembiszewski i człowiek wiedział, na czym stoi. Główną atrakcją było losowanie właśnie, a nie prowadzący. Jako jednostka nietelewizyjna długo nie wiedziałam, że coś się zmieniło. Szok przeżyłam jakiś czas temu, gdy w przerwie trójboju niedzielno - filmowego chyba, zamiast jak bóg przykazał robić herbatę, zostałam przed ekranem. Raaaaaaaaaaany... Żenada, wstyd !! Jednostek płci męskiej, szalał po studio, robiąc z siebie klowna i dokonując dość ekspresyjnego lansu. Byłam, co najmniej, skonfundowana i z lekka osłupiała.
Od tego momentu zaczęłam z niecierpliwością czekać na innych prowadzących, celem stwierdzenia, czy ten pseudo prezenter to jakiś ewenement, czy może nowy styl promowany przez Lotto. Jakież było moje zdziwienie (po wcześniejszej traumie;)), gdy na ekranie pojawiła się młoda, miła panienka. Dobrze będzie - pomyślałam i dawno się tak nie pomyliłam. Styl inny, zasada ta sama. Nie liczy się clou programu, liczy się prowadzący! Dziewczę roztaczało swe uroki, modulując dziwacznie głos i gnąc się z założenia chyba wdzięcznie. Dusza mi jęknęła. Ale to nie był koniec. Na następny ogień poszła ładna brunetka. Nadzieja mi z martwych powstała, ale zanim osiągnęła ewolucyjny wyprost, sklęsła w sobie. Bowiem kamera z planu nagębnego przesunęła się na sylwetkę, a ja zaczęłam się zastanawiać, kto tej pani tak strasznie nie lubi, że wciska ją w ciuchy o dwa do trzech numerów za małe.
Gdzie się podziali prezenterzy, który swoim zachowaniem stanowią tło, dla tego, o czym jest program? Oni nie są tam w celu wypromowania swoich wątpliwych talentów! To nie deski teatru! Do cholery to tylko losowanie! I chyba o to właśnie w tym chodzi? O te numerki? A, że potrzebny jest ktoś do ich odczytania? Jasne! I jak widać można na tym czytaniu wyrobić sobie markę! Twarz i głos Ryszarda Rembiszewskiego jest powszechnie rozpoznawana! Pan Wieleba robi przedstawienie z drobiazgu, grając Hamleta w przerwie reklamowej, pani blondynka traktuje widzów jak przygłupie dzieci, którym chce zrobić la... to znaczy - dobrze. Pani brunetka, znienawidzona przez garderobiane pęka w szwach i sinieje z braku tlenu... Czy ktoś mi może wytłumaczyć po co są losowania lotto? Dla wybicia się i zostania Hollywoodzkim aktorem? Bo jakaś niedzisiejsza się poczułam...
Od tego momentu zaczęłam z niecierpliwością czekać na innych prowadzących, celem stwierdzenia, czy ten pseudo prezenter to jakiś ewenement, czy może nowy styl promowany przez Lotto. Jakież było moje zdziwienie (po wcześniejszej traumie;)), gdy na ekranie pojawiła się młoda, miła panienka. Dobrze będzie - pomyślałam i dawno się tak nie pomyliłam. Styl inny, zasada ta sama. Nie liczy się clou programu, liczy się prowadzący! Dziewczę roztaczało swe uroki, modulując dziwacznie głos i gnąc się z założenia chyba wdzięcznie. Dusza mi jęknęła. Ale to nie był koniec. Na następny ogień poszła ładna brunetka. Nadzieja mi z martwych powstała, ale zanim osiągnęła ewolucyjny wyprost, sklęsła w sobie. Bowiem kamera z planu nagębnego przesunęła się na sylwetkę, a ja zaczęłam się zastanawiać, kto tej pani tak strasznie nie lubi, że wciska ją w ciuchy o dwa do trzech numerów za małe.
Gdzie się podziali prezenterzy, który swoim zachowaniem stanowią tło, dla tego, o czym jest program? Oni nie są tam w celu wypromowania swoich wątpliwych talentów! To nie deski teatru! Do cholery to tylko losowanie! I chyba o to właśnie w tym chodzi? O te numerki? A, że potrzebny jest ktoś do ich odczytania? Jasne! I jak widać można na tym czytaniu wyrobić sobie markę! Twarz i głos Ryszarda Rembiszewskiego jest powszechnie rozpoznawana! Pan Wieleba robi przedstawienie z drobiazgu, grając Hamleta w przerwie reklamowej, pani blondynka traktuje widzów jak przygłupie dzieci, którym chce zrobić la... to znaczy - dobrze. Pani brunetka, znienawidzona przez garderobiane pęka w szwach i sinieje z braku tlenu... Czy ktoś mi może wytłumaczyć po co są losowania lotto? Dla wybicia się i zostania Hollywoodzkim aktorem? Bo jakaś niedzisiejsza się poczułam...

mag..>>
Dzień dobry
On, ten urokliwy, też miał wejścia...
Przypomnij sobie - "krawat koloru, oznaczający, że mamy ..."
Ale, masz rację - żenujących zachowań i tekstów było mniej..
A wygranych, jak mówią doświadczeni gracze, więcej
Równie celnych,jak Twe uwagi, typowań
pozdrawiam
Dzień dobry
On, ten urokliwy, też miał wejścia...
Przypomnij sobie - "krawat koloru, oznaczający, że mamy ..."
Ale, masz rację - żenujących zachowań i tekstów było mniej..
A wygranych, jak mówią doświadczeni gracze, więcej
Równie celnych,jak Twe uwagi, typowań
pozdrawiam
Plus z przedziału 19-34
Ejka wszystkim {{}}{{}} , niewiem czy zauwarzyliscie ,ze brakuje wpisow jednej bardzo slawnej osoby / madzi77/ ,mi to zaniemowienie,zaniepisanie wydaje sie troche podejrzane i zastaniawiajace {{}}
Witam. To dlatego, że poleciały ostatnio blokady dla kilku osób m.in. madzi77. pozdrawiam
O 22:15 strona się automatycznie powinna odświeżyć i włączy się tutaj losowanie wideo. W trakcie losowania chat jest aktywny i można pisać!
dawać tego DUŻEGO LOTKA
widzę losowaniewtopa nic nie weszło,ale i tak wartało obejrzeć losowanko.A to tylko dzięki temu ,żem chłopie.

No i dziś zdecydowanie było. Dwa zakłady i 2 * 3/6 w dużego. Musze koniecznie przypatrzeć się tej metodzie...
Nie tyle nowa, co nieśmiało wcześniej jedynie się przyglądałem... Dziś postanowiłem zagrać bo kilka losowań wstecz wirtualnie siadło. Widać opłaciło się. Na czysto z 6zł 40zł ;)
Pasko tu bijesz brawo a na moje pytanie jaśnie pa nie odpowiedzia
Pasko stanowcze nie dla blokady [ madzi77] osoby z wlasnym zdanie.Chyba nie musze pisac tu na czacie ,ze madzia77 ma prawo do wlasnego zdania i nie powinna byc blokowan.
Ps. jak zwykle dales plamy z ta blokada
Ps. jak zwykle dales plamy z ta blokada
Mimo wszystko metody nie uznam za skuteczną jeśli nie trafię 6/6. Kurcza a przydało by się, żebym mógł zalicytować furę Kurskiego by ją z klifu spuścić jako naród spuści PiS 
Dla odmiany coś mi w Mini nie poszło, jak zresztą przez kilka ostatnich dni nie idzie... Muszę odpocząć od tej gry.

Dla odmiany coś mi w Mini nie poszło, jak zresztą przez kilka ostatnich dni nie idzie... Muszę odpocząć od tej gry.
Jutro zastanowię się nad odblokowaniem niektórych zablokowanych. Muszę jednak wiedzieć, że nie będzie powrotu do tematu. Mam już dość przepychanek. Pozdrawiam
Właśnie Vento,prosimy Pasko, by nam madzie i kogucika uwolnił.
Pasko prośbe motywuje tym: dziś po służbie zasypiam... bo kogucik nie piał:(:( brak szczebiotu tej małej madziuli, nie powiesz,że nie:(:( Proszę Pasko. madzie i kogucika odbanować
Pasko prośbe motywuje tym: dziś po służbie zasypiam... bo kogucik nie piał:(:( brak szczebiotu tej małej madziuli, nie powiesz,że nie:(:( Proszę Pasko. madzie i kogucika odbanować

Pasko postawisz na straży Maximusa Romanexa
i niech kasuje nieodpowiednie wpisy.
On to bardzo lubi
i niech kasuje nieodpowiednie wpisy.
On to bardzo lubi

Cytat dnia:
Kurski do Agory: "I tak nie złamiecie mnie". Zbrojony beton się nie łanie.
LOL!!!!
Kurski do Agory: "I tak nie złamiecie mnie". Zbrojony beton się nie łanie.
LOL!!!!

Bananowy deser czyli
gruby brzuszek misia )))))(dla dzieci)
Bardzo prosty przepis :
- przygotowanie trwa mniej niż 5 minut
a tajemnicze efekty pozostają na bardzo długo:))))
1. Przecinamy kilka bananów na pół
i obieramy ze skóry ..
2. Do każdej połówki banana wkładamy patyk
(taki jak do lizaka czy lodów)
3. Banany na patyku wkładamy do zamrażalnika
na przynajmniej godzinę
4. Zamrożone banany na patyku moczymy
w roztopionej czekoladzie tak żeby całe
pokryły się czekoladową skorupką
Można jeść od razu albo można
z powrotem włożyć do zamrażalnika
- i jeść kiedy się ma ochotę na coś
dobrego słodkiego i czekoladowego
Zamrożone banany mają konsystencję lodów
a tajemnica zawarta jest w czekoladowym opakowaniu ))))
Można schrupać od razu - bez namysłu ))

gruby brzuszek misia )))))(dla dzieci)
Bardzo prosty przepis :
- przygotowanie trwa mniej niż 5 minut
a tajemnicze efekty pozostają na bardzo długo:))))
1. Przecinamy kilka bananów na pół
i obieramy ze skóry ..
2. Do każdej połówki banana wkładamy patyk
(taki jak do lizaka czy lodów)
3. Banany na patyku wkładamy do zamrażalnika
na przynajmniej godzinę
4. Zamrożone banany na patyku moczymy
w roztopionej czekoladzie tak żeby całe
pokryły się czekoladową skorupką
Można jeść od razu albo można
z powrotem włożyć do zamrażalnika
- i jeść kiedy się ma ochotę na coś
dobrego słodkiego i czekoladowego
Zamrożone banany mają konsystencję lodów
a tajemnica zawarta jest w czekoladowym opakowaniu ))))
Można schrupać od razu - bez namysłu ))

a miała być Australia...i co?jutro będzie
-dzień dobry szefie
a miało być
a teraz to mi to lotto

neptun zarazo jedna mnie
leżącą po dzisiejszym losowaniu jeszcze "kopiesz"nic nie pozostaje jak się
napić
naptun... już wiem co Ci po głowie chodzi, naoglądałeś się wczoraj na Starówce pierwowzoru Twojego nicka i kudłate myśli...
banan dla ostrzeżenia, w razie jakby ktoś się zagalopował...tak na wszelki wypadek

banan dla ostrzeżenia, w razie jakby ktoś się zagalopował...tak na wszelki wypadek

Kathy,a co z klapsami?
Bella nie wiedziałem,że leżysz
inaczej bym postąpił

Bella nie wiedziałem,że leżysz
inaczej bym postąpił
nie skończyłam dodać:):)
sąsiad i wszyscy
i jest piekna tęcza
co się dzieje , co za haos

}
Pasko?
obiecanki