Wpisy 1 199 397 – 1 199 496
31 października 2012 17:28 → 31 października 2012 19:07, 100 wpisów
Kostiumy na Halloween
http://www.filmiki.jeja.pl/14830,kostiumy-na-halloween.html
i znikam
http://www.filmiki.jeja.pl/14830,kostiumy-na-halloween.html
i znikam
demos..***aaaa jak ci kiedyś odekmie słuch to będziesz tak samo pisał jak on,i nie wyśmiewaj siębo nie wiadomo co ciebie jeszcze w zyciu spotka i od krzysia wara.!
trochę za dużo tu jest "świętych krów", ale to wina Pasko, że dopuścił do zezwierzęcenia tego czatu, jak i do chamskich odzywek...
*...tu niczego nie zatuszują
*...tu niczego nie zatuszują
Krzysiu pisze prawdę
a niektórych to kole w oczy
Krzysiu pozdrawiam Ciebie jesteś super
a niektórych to kole w oczy
Krzysiu pozdrawiam Ciebie jesteś super
do zezwierzęcenia,no własnie,takich buhajów ,którzy gówno maja pojęcie a najwięcej mają do napisania
Majwoj.. .
Nie reklamuj amerykanskiego dziadowskiego zwyczaju.. .
-----------------
Nie reklamuj amerykanskiego dziadowskiego zwyczaju.. .
-----------------
demos...no dzieki jestem dysleksjem.... jesteś dorosły ..nie miłujesz ludziskoo .. i znikam..
lottomat żeby tańczyc to trzeba mieć rado w w sobie
a u mnie dzis jest jej brak
a u mnie dzis jest jej brak
Witam
jak działa sprzedaż kaskady? wiem że jest transza losów ale czy codziennie sprzedaje się losy z pełnej puli czy też przez kilka dni z tak długo aż zostaną wyprzedane do końca z raz rozpoczętej puli numerów
lottomat, to masz szczescie z tymi czworkami... jestem ciekaw, czy powtorzysz ten eksperyment ponownie
ja wczoraj ogromne szczęście 5/5 i 3/10 dziś o 14 2/5 i 2/10 na 22 planuje powtórkę z wczoraj
wczoraj tez mnie zakusił i zagrałem na 10
unhappy powodzenia w wygraniu 250 000 i bonusa
unhappy powodzenia w wygraniu 250 000 i bonusa
bieżąca pula lotto to 27,1mln z ok.18.20
w drapkach zaszalałem i porażka- na 7szt. s7 2zł i 3zł tylko; keno 6/9
i spadam
no niestety ale wkońcu musi się udać
drapek widziałem w swojej kolekturze reklame kalendarza adwentowego polecasz?
drapek widziałem w swojej kolekturze reklame kalendarza adwentowego polecasz?
drapek do 28 mln moze sie doczlapie... jutro wiekszosc zb zamknieta
unhappy Dobranoc
Znikam na jakąś godzinę bo trzeba jeszcze skończyć gotowanie na jutrzejszy zjazd rodzinny
Znikam na jakąś godzinę bo trzeba jeszcze skończyć gotowanie na jutrzejszy zjazd rodzinny
medea...zamierzam na jutro cos nadać,multii. co mówi horoskop?? dla raczka?
Razem z kolegą sielawem gramy
dlu, w kazdej paczce masz 7 wygranych po 5 zl, 3 po 10 zl i ok. 2 po 20 zl na 50 sztuk w paczce... reszta losowo, np. 50 zl w co drugiej paczce
medea
kriss
Jutro dzień Wodników i Wag, ale dla Raczka też coś się znajdzie daj mi tylko chwilę
Jutro dzień Wodników i Wag, ale dla Raczka też coś się znajdzie daj mi tylko chwilę
ok medea
a co dla wodnika? może nadam
medeo, jutro karty rozdaja wagi? a ja sie prawie nie puscilem na jutro
ogolnie ja nie lubie takich zdrapek... duzo drapania, ale takiego troche bez sensu... nie to, co w krzyzowce na przyklad... choc jesli ktos bedzie drapal po jednym okienku kazdego dnia, moze byc ciekawie