Wpisy 1 197 129 – 1 197 228
30 października 2012 20:17 → 30 października 2012 20:38, 100 wpisów
nicolla15 u mnie ostatnio 2/7 i 3/7 a w lotto 3/6 tak ze cos tam wchodzi
Medea....ignoruje ale szlal trafia jak obraza wszystkich jak sie nie podoba niech niewchodzi tu i juz
ulala jedno moje słowo i mój ukochany tatuś nie puści Ci mecza
andruska ..nie wiem czy wiesz ale Twój ukochany tatuś jest w piwnicy i będzie wymieniony na nowy ...bo jest już zardzewiały sam uluś dzisiaj opowiadała
scoli ...pytałeś się wczoraj o córcie ulusi ...więc dzisiaj możesz sam jej zapytać i ładnie sie przedstawić
13max33 ale mecza nie puści jej jak po proszę
a Tobie za chwile ani Twoja mafia nie pomoże
a Tobie za chwile ani Twoja mafia nie pomoże
max i ulala
A propos kur http://www.youtube.com/watch?v=bZCOyqXCfoM i jak tu potem zrobic z takiego cuda rosół
A propos kur http://www.youtube.com/watch?v=bZCOyqXCfoM i jak tu potem zrobic z takiego cuda rosół
nicolla15
Mnie też to wkurza, ale po prostu nie warto zaspokajać chorych potrzeb tej osoby
Mnie też to wkurza, ale po prostu nie warto zaspokajać chorych potrzeb tej osoby
scoli ..nie wstydze sie tylko tak ...pisała dzisiaj z Toba nawet
ulala przypominam, że główny modem od neta jest u mnie jeden pstryk i robię co chce
medusia ...mam takie kurki na działce ale nie jadam ich mają dożywocie
1 196 934. 13max33 2012-10-30 (19:32) J.....N
m77 witaj kurewko a krzysiowi to mozesz zrobic rurke ....
sz.ma.ci.arzu w twarz mi to powiedz ha ha nie Ty tego nie zrobisz boć cwaniak w necie P.I.Z.DA w świecie jak ten koleś na D
"prawdziwi mężczyźni"
m77 witaj kurewko a krzysiowi to mozesz zrobic rurke ....
sz.ma.ci.arzu w twarz mi to powiedz ha ha nie Ty tego nie zrobisz boć cwaniak w necie P.I.Z.DA w świecie jak ten koleś na D
"prawdziwi mężczyźni"
czyli Andromeda to Ulaladotter jak to mówią na Islandii czyli jedynym kraju w Europie gdzie nie ma nazwisk
P.I.Z.DA w świecie
multuś
Kalendarz adwentowy będzie dopiero od 5 listopada. Ale mają w kolekturach wzór i fajnie to wyglądało
Kalendarz adwentowy będzie dopiero od 5 listopada. Ale mają w kolekturach wzór i fajnie to wyglądało
właśnie sprzedajną
medea76 wiedzialem ze max lubi zwierzatka ale zeby az tak bardzo