Wpisy 1 196 543 – 1 196 642
30 października 2012 14:53 → 30 października 2012 16:33, 100 wpisów
multuś80
Niestety z punktu widzenia moich metod to dla nias nie jest dobry czas na grę. Wychodzi na dzisiaj 31,47,56 ale niestety o 14-tej liczby te dały ciała Zrobię powtórkę na wieczór i kto wie co z tego wyjdzie
Puściłam więc dla sportu tylko jeden zakład lotto dla sportu na liczby 8,11,17,30,31,47 no i pożyjemy zobaczymy
Niestety z punktu widzenia moich metod to dla nias nie jest dobry czas na grę. Wychodzi na dzisiaj 31,47,56 ale niestety o 14-tej liczby te dały ciała Zrobię powtórkę na wieczór i kto wie co z tego wyjdzie
Puściłam więc dla sportu tylko jeden zakład lotto dla sportu na liczby 8,11,17,30,31,47 no i pożyjemy zobaczymy
wiem , ze dla nas to nie jest dobry czas ,bo przez ostatni tydzien 100 zeta w plecy
multuś i aldona
Wy się nie śmiejcie z wiewiórki wyliczone z niej liczby 51,55,59 przyniosły mi kiedyś 3/5 w bardzo kiepskim okresie
Wy się nie śmiejcie z wiewiórki wyliczone z niej liczby 51,55,59 przyniosły mi kiedyś 3/5 w bardzo kiepskim okresie
13max33 mam nadzieję że nie ostatni
polecam parkę 11 i 70
uciekam bo mnie w biurze zamkną
polecam parkę 11 i 70
uciekam bo mnie w biurze zamkną
rowniez witam serdecznie madea76
majwoj
multus
torsan
ulala
maxa
aldona
mrowka iwszystkich innych
majwoj
multus
torsan
ulala
maxa
aldona
mrowka iwszystkich innych
multuś
Tylko, że za długo nie potrwa bo to tylko od 10 do 11 listopada. Możemy też grać wtedy gdy grają Barany, Lwy i Strzelce bo to nasi astrologiczni kumple
Tylko, że za długo nie potrwa bo to tylko od 10 do 11 listopada. Możemy też grać wtedy gdy grają Barany, Lwy i Strzelce bo to nasi astrologiczni kumple
5 listopada kończy się sprzedaż zdrapek:Skarby Polski,tutti frutti,orzeł i reszka i super 7
madea76 moglbym Cie prosic o trojke w mm na 22 jestem spod zodiaku Byka
Słuchajcie zanim zniknę bo mnie jak aldonę w biurze zamkną mam pytanie kto oprócz mnie kupuje sobie kalendarz adwentowy produkcji TS
max
Czyli trzymamy za siebie kciuki, bo któreś z nas rozbije pulę
Czyli trzymamy za siebie kciuki, bo któreś z nas rozbije pulę
zloty
No to na dzisiaj dla Byczka są takie liczby 13,20,39,31 trzymam kciuki
No to na dzisiaj dla Byczka są takie liczby 13,20,39,31 trzymam kciuki
multuś
W tym z TS będą zamiast czekoladek szanse na wygrane bo to taka fajna duża i bardzo ładna graficznie zdrapka. Dostępna od 5 listopada tylko, że u mnie kupe ludzi chce ją kupić krewnym na mikołaja i znajoma kolektorka robiła rozpoznanie ile trzeba zamówić paczek no i się zgłosiłam z zamówieniem na 4 sztuki
W tym z TS będą zamiast czekoladek szanse na wygrane bo to taka fajna duża i bardzo ładna graficznie zdrapka. Dostępna od 5 listopada tylko, że u mnie kupe ludzi chce ją kupić krewnym na mikołaja i znajoma kolektorka robiła rozpoznanie ile trzeba zamówić paczek no i się zgłosiłam z zamówieniem na 4 sztuki
Jerzy Janowicz znakomicie spisuje się w prestiżowym turnieju ATP Masters 1000 na twardych kortach w Paryżu (pula nagród 2,43 miliona euro). Młody polski tenisista w poniedziałek pokonał dziewiętnastego w rankingu ATP Niemca Phillippa Kohlschreibera, a dziś w meczu drugiej rundy wygrał z piętnastym na świecie Chorwatem Marinem Ciliciem 7:6, 6:2. To najwyżej sklasyfikowany zawodnik, jakiego do tej pory Polak pokonał w swojej karierze.
medea ,a ten kalendarz gdzie mozna kupic w kolekturze?
a ile kosztuje?
a ile kosztuje?
a zloty byłabym zapomniała jakby coś poszło nie tak to 17 listopada jest fartowna dla Byczków sobota
a teraz naprawdę zmykam
emeryt na powitanie i pożegnanie
a teraz naprawdę zmykam
emeryt na powitanie i pożegnanie
zloty
Tak jak napisałam w sprzedaży będzie od 5 listopada a będą sprzedawać do końca grudnia. Koszt to 5 złotych, ale za to aż 24 szanse na wygraną
Tak jak napisałam w sprzedaży będzie od 5 listopada a będą sprzedawać do końca grudnia. Koszt to 5 złotych, ale za to aż 24 szanse na wygraną
Do Smoleńska wraz z prokuratorami pojechali biegli pirotechnicy z Centralnego Laboratorium Kryminalistycznego oraz Centralnego Biura Śledczego, z nowoczesnym sprzętem. Już pierwsze próbki, zarówno z wnętrza samolotu, jak i poszycia skrzydła maszyny, dały wynik pozytywny. Urządzenia wykazały m.in., że aż na 30 fotelach lotniczych znajdują się ślady trotylu oraz nitrogliceryny. Substancje te znaleziono również na śródpłaciu samolotu, w miejscu łączenia kadłuba ze skrzydłem. Było ich tyle, że jedno z urządzeń wyczerpało skalę. Podobne wyniki dało badanie miejsca katastrofy, gdzie odkryto wielkogabarytowe szczątki rozbitego samolotu.
http://www.rp.pl/artykul/459542,947282-Trotyl-na-wraku-tupolewa.html
ulala , daj juz spokoj z tym smolenskiem , dzisiaj gdzie tylko nie wlaczysz jakiegos programu tylko smolensk , wiesz sama , ze sa rzeczy ktore nigdy nie ujrza swiatla dziennego i my na to nie mamy zadnego wplywu
wiem , ale co my mozemy , wszyscy nas oklamuja , na kazdym kroku ,w sklepie , w pracy ,nasi znajomi
http://tvp.info/informacje/polska/wpo-biegli-nie-stwierdzili-trotylu-na-wraku/8956545
czytalas ostatnio artykul o tym ,ile osob klamie ,aby zdobyc prace
dlatego w tajemniczy sposób giną ludzie...którzy nie moga sie z lamstwem pogodzić
ulala i co z tego ze jestes patriotka , to panstwo w ogole sie z toba nie liczy
multuś 80 o Katyniu i naszej Polskiej Historii też mamy zapomnieć, bo nic nie możemy zrobić. O Tym nie wolno zapomnieć!!
Wtedy też nas okłamywano!
i te w tajemniczych okolicznościach samobójstwa już parę osób w to zamieszanych nie żyje Petelicki, teraz Remigiusza M
teraz trotyl, zamiana ciał, to jakieś nie halo
Wtedy też nas okłamywano!
i te w tajemniczych okolicznościach samobójstwa już parę osób w to zamieszanych nie żyje Petelicki, teraz Remigiusza M
teraz trotyl, zamiana ciał, to jakieś nie halo
1 196 621. bo państwem rządzi ktoś, kto z Polską i patriotyzmem ma nie wiele wspólnego
kazdy kto rzadzi , rzadzi dla pieniedzy, ale nie zeby tobie bylo lepiej
widze , ze jestes zwolennicza pis i goraca chrzescijanka ,ale to nie w tym kraju sie urodzilas
ulala...ty wiesz 10 przykazan bozych ..a ale w ziemie nadal zabiją ludzie jak dawnie czasy przed wojną i teraz i przyszłosc tez bedzie jak zawsze horory i co ..dobra uciekam
multuś każda śmierć zdradziecka mnie przeraża...nie ważne jakie ugrupowanie
w Polce sie urodziłam
w Polce sie urodziłam
ulala , nie przejmuj sie tym , nie zmienimy tego swiata , ja tez sie nie moge pogodzic z wieloma rzeczami
Witam Wszystkic
Ulala slucham konferencji, gdzie jest prawda czy sie kiedys
dowiemy
Ulala slucham konferencji, gdzie jest prawda czy sie kiedys
dowiemy
.
Tajny Cadillac Edwarda Gierka
http://moto.onet.pl/345970,13014481,1,zdjecie.html?node=27
.
Tajny Cadillac Edwarda Gierka
http://moto.onet.pl/345970,13014481,1,zdjecie.html?node=27
.