Wpisy 1 195 857 – 1 195 966
30 października 2012 08:39 → 30 października 2012 10:01, 100 wpisów
a ty kacyku z PO ciąg sie ciulu morda kajdaniarzu ,ty nawet ch..jem nie jesteś

pafty dupoliz pis-u >>>> musiałeś klona urodzić żeby przekazać swoje stanowisko?
Pod starym nickiem odwagi nie stykło?
Pod starym nickiem odwagi nie stykło?
bolek31
od jakiejś 9.00 - a jak chcesz mieć pewność - zadzwoń na infolinię - 801 450 450 - Opłata za połączenie jest zgodna z planem taryfikacyjnym danego operatora.
dobrego dnia
wysokich i wesołej zabawy
od jakiejś 9.00 - a jak chcesz mieć pewność - zadzwoń na infolinię - 801 450 450 - Opłata za połączenie jest zgodna z planem taryfikacyjnym danego operatora.
dobrego dnia
wysokich i wesołej zabawy
az mi sie z rana humor poprawil gdy dwa bolki sie wyzywaja jak politycy poza antena
u mnie za oknem biało, sypało śniegiem wczoraj, dziś się wszystko powoli topi
------
---------------
Dzień dobry.
Wczoraj w tescie MM na..... NIE 3/20.
---------------
Dzień dobry.
Wczoraj w tescie MM na..... NIE 3/20.
Marek.. .
------------
------------
Wędruś
sen; sprzątałam w kościele posadzke bo była zabrudzona, normalnie w ławkach był śmietnik próbowałam to sprzątac, ludzie, i rozmowa z księdzem...
sen; sprzątałam w kościele posadzke bo była zabrudzona, normalnie w ławkach był śmietnik próbowałam to sprzątac, ludzie, i rozmowa z księdzem...
Islandorka.. .
----
----
senna
Wędrusiu dasz cos spiesze sie...
Wędrusiu dasz cos spiesze sie...
islandorka30,5 >>> dusze zmarłych bliskich, dopominają się uporządkowania miejsc złożenia ich doczesnych szczątków...
" ~inka [przed kwadransem]
wy faceci to jesteście dla mnie zwykłym bankomatem do niczego innego się nie nadajecie, od 35 lat zeruje na wszej chuci , chcesz dobrego seksu? zapracuj na niego, w agencji daja ci za darmo?"
moc onetu
wy faceci to jesteście dla mnie zwykłym bankomatem do niczego innego się nie nadajecie, od 35 lat zeruje na wszej chuci , chcesz dobrego seksu? zapracuj na niego, w agencji daja ci za darmo?"
moc onetu
edi
Islandorka.. .
Poczekaj chwilę... .
---------------------
Poczekaj chwilę... .
---------------------
czekam czekam czekam...
Islandorka.. .45, 31.
------------------
------------------
dzieki
Witam.Mi się śniło jakiś tydzień temu że mi połowa zębów powypadała,normalnie miałem je w ręku,ale jako że byłem w trakcie leczenia nie przejmowałem się zbytnio tym snem chodz sennik przeczytałem.No ale niestety sen się spełnił.,jak tu w sny nie wierzyć
witam hehe oja cie rzesz w morde
lottomat
hehe
dziewczyny nie kłócić się,a swoją drogą ,,Pafty dupoliz pis-u" co ty na swoim nicku nie piszesz ,odwagi nie mamy ,co?
Witam Wszystkich..
zycze Meeega Wygranych
oraz milego wtorkowego dnia..
zycze Meeega Wygranych
oraz milego wtorkowego dnia..
ALE BRZYDKO DO SIEBIE PISZECIE,PRZEPROŚCIE SIĘ.
pewniak 79
ulexa nawzajem
monet witaj
i reszta tez witaj cie
Monet....dlaczego gwiazdo? hee.. ja normalna..kobita..
dziekuje za kwiatki..
dziekuje za kwiatki..
albo albo ? Pewniak 18 ?
zostalo mi albo albo
huhu ha huhu ha idzie zima zła
ja moze tak dam ..vam dam
5 , 18 , 31 , 78 , 79 ? Hmm
5 , 18 , 31 , 78 , 79 ? Hmm
a dycha taka
1 , 3 , 9 , 11 , 14 , 18 , 22, 31 , 65 , 79
1 , 3 , 9 , 11 , 14 , 18 , 22, 31 , 65 , 79
Monet..sa Osoby ktore moze tylko na necie potrafia tak pisac..a w rzeczywistosci to calkiem normalni i mili ludzie..hmm..ale to mnie nie interesuje co kto robi i pisze..tyle ze kultura troche..obowiazuje
ulexa wyczucie dobrego smaku hehe
Pafty..widac ze masz jakies problemy z ktorymi..niestety w realnym swiecie..nie radzisz sobie..
i uzewnetrzniasz to tu..na tej fajnej stronie..szkoda..naprawde szkoda..
i uzewnetrzniasz to tu..na tej fajnej stronie..szkoda..naprawde szkoda..
a nie możecie po prostu sobie po buziaczku dać i się pogodzić.Pafty i inny.
ulexa tak ta dyche to troche pozmienialem tego goscia z profila co teraz najlepiej dychy typuje
ja wczoraj w de. wyslalam na srode i sobote..ch-t i jeszcze inny kupon ale kreslony..zaplacilam w sumie 22eu..ciekawe moze cusik wpadnie..