Wpisy 1 195 753 – 1 195 856
30 października 2012 01:08 → 30 października 2012 08:39, 100 wpisów
wlasne zdanie miec szacunek inni maja wplyw na to co robi badz muwi sZacun
ja piernicze a co ma plec plodu to szacunku obcych sobie ludzi na ulicy
Majoreczka powiedziala zdanie " ze kobietom sie nalezy szacunek z gory "
majca ..postawię herbata miętowaty masz cyc nie przejmuj kawy
scols .. wsypie 3 łyzeczki kawy bez biała postawie
ja z biało i znikam juz
scols .. wsypie 3 łyzeczki kawy bez biała postawie
ja z biało i znikam juz
scols czytaj ze zrozumieniem
nie komentuj tego co ja sadze, mam prawo pisac i sadzic jak chce
krzysio... dzieki za herbate
dobra spoko
a kotu psu
tez nalezy sie szacunek
tez nalezy sie szacunek
ja tez sobie nie wyobrazam zeby szanowac swoja kobiete a ona by robila ze mnie scierke do wycierania podlogi dlatego pisalem ze szacunek musi byc wzajemny ok
kazda osoba zasluguje na szanse poznania ktora pozniej ewoluuje
ide, bo jeszcze pies chce spacerowac
a poniewaz czlowiek poznaje otoczenie i ludzi to ... musi zachowac pewne zasady
franek ja szanuje swoje kotki nawet bardziej niz niektorych ludzi
szacunek do ziemi osob starszych do kwiatow itp itd
lottomat i tym akcentem proponuje zakonczyc dyskusje ktora do niczego nie prowadzi ale fajnie ze jest net i kazdy moze miec swoje zdanie
ja np nie lubie poznawac ludzi na zywo z ktorymi nie mam nic pozniej wspolnego
scols i tak trzymaj
uwazam ze im mniej znasz ale za to znasz wartosciowych ludzi tym lepiej dla Ciebie
fotki nie dostalem i juz wiecej nie bede po prostu prosil dobranoc wszystkim i kolorowych snow
scolls... juz obrazony
100
procent bawelny !
procent bawelny !
no ja wam powiem ze z tym usmiechem to dziwna sprawa na tej ulicy
czasem id ei bez kitu ktos sie na mnie gapi i mysle czy ten ktos sie ze mnie smieje czy jestem ujebany czy cos
scols masz na dobranoc
lottomat racja
kriss... wspaniały pies na fotce
kriss...
.
http://www.rp.pl/artykul/459542,947282-Trotyl-na-wraku-tupolewa.html
.
http://www.rp.pl/artykul/459542,947282-Trotyl-na-wraku-tupolewa.html
.
w tuskolandii ni ch...uja wygrać nie idzie -dziady leśne chachmecą ale może w końcu 25 000 000 baniek sie uda-wiara czyni cuda ,trzeba wierzyć że się uda
zaś wyszły w multi oboki mojej trójki 2,11,14-1,11,13 ale łajzy pilnują-nawet 50 zł skurkozjady,by ich krukch..ujem stłukł
.
Monet >>> Tusk zapewne skomentuje to tak, że Lech Kaczyński był bardzo wybuchowy i stąd te ślady trotylu....
.
Monet >>> Tusk zapewne skomentuje to tak, że Lech Kaczyński był bardzo wybuchowy i stąd te ślady trotylu....
.
tuska wywieżć na tokach takich ognojonych razem z łytą pała rostkowskim
.
Tusk zapewne skomentuje to tak, że Lech Kaczyński był bardzo wybuchowy i stąd te ślady trotylu....lub że pijany gen.Błasik wylądował na poniemieckim niewybuchu...
.
Tusk zapewne skomentuje to tak, że Lech Kaczyński był bardzo wybuchowy i stąd te ślady trotylu....lub że pijany gen.Błasik wylądował na poniemieckim niewybuchu...
.
jebaj sie bacie z PO JEBUSÓW ***ie zarąbany won z kraju do irlandii przeciagu francowaty
POjebusom już dziękujemy i zmień ten nick pojebusie z platformy tuskolandowej uliberze p...ierdolony takiś kozak palancie j..bany
jak takie same cwele w pojebusowie to nie dziwi taka nędza w kraju-czas was rozliczy pały

morda kajdaniarzu -na syberie takich jak ty ułomie francowaty z PO