Wpisy 1 195 828 – 1 195 938
30 października 2012 07:43 → 30 października 2012 09:42, 100 wpisów
w tuskolandii ni ch...uja wygrać nie idzie -dziady leśne chachmecą ale może w końcu 25 000 000 baniek sie uda-wiara czyni cuda ,trzeba wierzyć że się uda
zaś wyszły w multi oboki mojej trójki 2,11,14-1,11,13 ale łajzy pilnują-nawet 50 zł skurkozjady,by ich krukch..ujem stłukł
.
Monet >>> Tusk zapewne skomentuje to tak, że Lech Kaczyński był bardzo wybuchowy i stąd te ślady trotylu....
.
Monet >>> Tusk zapewne skomentuje to tak, że Lech Kaczyński był bardzo wybuchowy i stąd te ślady trotylu....
.
tuska wywieżć na tokach takich ognojonych razem z łytą pała rostkowskim
.
Tusk zapewne skomentuje to tak, że Lech Kaczyński był bardzo wybuchowy i stąd te ślady trotylu....lub że pijany gen.Błasik wylądował na poniemieckim niewybuchu...
.
Tusk zapewne skomentuje to tak, że Lech Kaczyński był bardzo wybuchowy i stąd te ślady trotylu....lub że pijany gen.Błasik wylądował na poniemieckim niewybuchu...
.
jebaj sie bacie z PO JEBUSÓW ***ie zarąbany won z kraju do irlandii przeciagu francowaty
POjebusom już dziękujemy i zmień ten nick pojebusie z platformy tuskolandowej uliberze p...ierdolony takiś kozak palancie j..bany
jak takie same cwele w pojebusowie to nie dziwi taka nędza w kraju-czas was rozliczy pały

morda kajdaniarzu -na syberie takich jak ty ułomie francowaty z PO
a ty kacyku z PO ciąg sie ciulu morda kajdaniarzu ,ty nawet ch..jem nie jesteś

pafty dupoliz pis-u >>>> musiałeś klona urodzić żeby przekazać swoje stanowisko?
Pod starym nickiem odwagi nie stykło?
Pod starym nickiem odwagi nie stykło?
bolek31
od jakiejś 9.00 - a jak chcesz mieć pewność - zadzwoń na infolinię - 801 450 450 - Opłata za połączenie jest zgodna z planem taryfikacyjnym danego operatora.
dobrego dnia
wysokich i wesołej zabawy
od jakiejś 9.00 - a jak chcesz mieć pewność - zadzwoń na infolinię - 801 450 450 - Opłata za połączenie jest zgodna z planem taryfikacyjnym danego operatora.
dobrego dnia
wysokich i wesołej zabawy
az mi sie z rana humor poprawil gdy dwa bolki sie wyzywaja jak politycy poza antena
u mnie za oknem biało, sypało śniegiem wczoraj, dziś się wszystko powoli topi
------
---------------
Dzień dobry.
Wczoraj w tescie MM na..... NIE 3/20.
---------------
Dzień dobry.
Wczoraj w tescie MM na..... NIE 3/20.
Marek.. .
------------
------------
Wędruś
sen; sprzątałam w kościele posadzke bo była zabrudzona, normalnie w ławkach był śmietnik próbowałam to sprzątac, ludzie, i rozmowa z księdzem...
sen; sprzątałam w kościele posadzke bo była zabrudzona, normalnie w ławkach był śmietnik próbowałam to sprzątac, ludzie, i rozmowa z księdzem...
Islandorka.. .
----
----
senna
Wędrusiu dasz cos spiesze sie...
Wędrusiu dasz cos spiesze sie...
islandorka30,5 >>> dusze zmarłych bliskich, dopominają się uporządkowania miejsc złożenia ich doczesnych szczątków...
" ~inka [przed kwadransem]
wy faceci to jesteście dla mnie zwykłym bankomatem do niczego innego się nie nadajecie, od 35 lat zeruje na wszej chuci , chcesz dobrego seksu? zapracuj na niego, w agencji daja ci za darmo?"
moc onetu
wy faceci to jesteście dla mnie zwykłym bankomatem do niczego innego się nie nadajecie, od 35 lat zeruje na wszej chuci , chcesz dobrego seksu? zapracuj na niego, w agencji daja ci za darmo?"
moc onetu
edi
Islandorka.. .
Poczekaj chwilę... .
---------------------
Poczekaj chwilę... .
---------------------
czekam czekam czekam...
Islandorka.. .45, 31.
------------------
------------------
dzieki
Witam.Mi się śniło jakiś tydzień temu że mi połowa zębów powypadała,normalnie miałem je w ręku,ale jako że byłem w trakcie leczenia nie przejmowałem się zbytnio tym snem chodz sennik przeczytałem.No ale niestety sen się spełnił.,jak tu w sny nie wierzyć
witam hehe oja cie rzesz w morde
lottomat
hehe
dziewczyny nie kłócić się,a swoją drogą ,,Pafty dupoliz pis-u" co ty na swoim nicku nie piszesz ,odwagi nie mamy ,co?