Wpisy 1 195 728 – 1 195 827
30 października 2012 01:01 → 30 października 2012 07:41, 100 wpisów
szacunek
***a a Ty jestes w zwiazku, p[odrywasz majoreczke czy tak o piszemy ?
gadamy o sytuacji ze ide ulica przypadkowo spotykam 2 osobe kobiete i wymagany jest szacunek do niej bo jest kobieta
lottomat nawet jak kogos nie znasz to powinienes na poczatku okazywac szacunek jak poznasz ze jest k..w czy nic nie warta pusta idiotka ktora na to nie zasluguje to co innego
a jak poznajesz to poznajesz czy od razu myslisz ze bedzie git i jestes ufny grzeczny gentelman i okazujesz szacunek ?
to obcym na ulicy za nic wpiep...sz? przez brak szacunku
scolls...
Ty mowisz o szacunku do plci do kobiet a dla mnie forma szacunku moze byc neutralnosc do drugiego czlowieka
wiesz w UK na ulicy wszyscy sie do siebie usmiechaja i to jest ok to jest szacunek nawet jak to jest ku..a czy zlodziej a pl kazdy patrzy na Ciebie jak na idiote jesli sie do kogos tak po prostu usmiechniesz na ulicy
majca...ostatnie piję kawy zaraz zaparzę,,,
majca ..skąd scols wie gdzie u mnie ..sam tak mówi Wi..ce ..ja tam blisko 5 km ...
w szczescinie dawno skoczyłem w szkole ..tak jak mój znajomy ..ty obejrzec nk jeszcze kto i dobra ide tam ..
majca ..skąd scols wie gdzie u mnie ..sam tak mówi Wi..ce ..ja tam blisko 5 km ...
w szczescinie dawno skoczyłem w szkole ..tak jak mój znajomy ..ty obejrzec nk jeszcze kto i dobra ide tam ..
ja nie mysle ze ktoras z plci zasluguje na te wyzsze miano szacunku zatem ja wyznaje neutralnosc relacji
scolls... co racja to racja, nie tylko w uk, ale w wiekszosci innych krajow niz pl
krzysio... dawaj kawke nie wiem skad scolls wie, moze nk, ja wiem ze ty szczecin nk patrzylam
krzysio... dawaj kawke nie wiem skad scolls wie, moze nk, ja wiem ze ty szczecin nk patrzylam
tego najbardziej nie lubie w pl bo dla mnie stalo sie czym s naturalnym ze sie usmiecham do ciaptej w autobusie a w pl musze o tym zapomiec a nie daj bosze jak bym sie usmiechnal do faceta to zaraz *** jestem
ani nie mysle ze jest fajna ta osoba ani ze z checia jej w***ole
kazdy ma wlasne zdanie na ten temat
i dlatego w pl dlugo jeszcze nie bedzie dobrze bo ludzie sie nie szanuja
no bo jak wspomnialem do pewnego momentu plec plodu nie jest okreslona pozniej myk cyk przypadek i jestes on albo ona, szacunek do losowosci ?
wlasne zdanie miec szacunek inni maja wplyw na to co robi badz muwi sZacun
ja piernicze a co ma plec plodu to szacunku obcych sobie ludzi na ulicy
Majoreczka powiedziala zdanie " ze kobietom sie nalezy szacunek z gory "
majca ..postawię herbata miętowaty masz cyc nie przejmuj kawy
scols .. wsypie 3 łyzeczki kawy bez biała postawie
ja z biało i znikam juz
scols .. wsypie 3 łyzeczki kawy bez biała postawie
ja z biało i znikam juz
scols czytaj ze zrozumieniem
nie komentuj tego co ja sadze, mam prawo pisac i sadzic jak chce
krzysio... dzieki za herbate
dobra spoko
a kotu psu
tez nalezy sie szacunek
tez nalezy sie szacunek
ja tez sobie nie wyobrazam zeby szanowac swoja kobiete a ona by robila ze mnie scierke do wycierania podlogi dlatego pisalem ze szacunek musi byc wzajemny ok
kazda osoba zasluguje na szanse poznania ktora pozniej ewoluuje
ide, bo jeszcze pies chce spacerowac
a poniewaz czlowiek poznaje otoczenie i ludzi to ... musi zachowac pewne zasady
franek ja szanuje swoje kotki nawet bardziej niz niektorych ludzi
szacunek do ziemi osob starszych do kwiatow itp itd
lottomat i tym akcentem proponuje zakonczyc dyskusje ktora do niczego nie prowadzi ale fajnie ze jest net i kazdy moze miec swoje zdanie
ja np nie lubie poznawac ludzi na zywo z ktorymi nie mam nic pozniej wspolnego
scols i tak trzymaj
uwazam ze im mniej znasz ale za to znasz wartosciowych ludzi tym lepiej dla Ciebie
fotki nie dostalem i juz wiecej nie bede po prostu prosil dobranoc wszystkim i kolorowych snow
scolls... juz obrazony
100
procent bawelny !
procent bawelny !
no ja wam powiem ze z tym usmiechem to dziwna sprawa na tej ulicy
czasem id ei bez kitu ktos sie na mnie gapi i mysle czy ten ktos sie ze mnie smieje czy jestem ujebany czy cos
scols masz na dobranoc
lottomat racja
kriss... wspaniały pies na fotce
kriss...
.
http://www.rp.pl/artykul/459542,947282-Trotyl-na-wraku-tupolewa.html
.
http://www.rp.pl/artykul/459542,947282-Trotyl-na-wraku-tupolewa.html
.