Wpisy 119 369 – 119 468
21 czerwca 2010 23:26 → 22 czerwca 2010 14:52, 100 wpisów
Jak niedawno pisałem miałem dużą poprawę w kręgoslupie aż do momentu że mnie znów pogięło.I znów skazany na męki.
Podaję tragiczną godzinę nadania kuponów:16.21.29.Mijesce:kiosk.Osoba przyjmująca zakłady:kobieta.Trafione liczby to 2,22,36,74(4z7),19,51,68(3z7)i 28(1z7)
trochę mnie przygnebiło,że ostatnio jak bywam na mszach o uzdrowienie,nikt się nie zgłasza uzdrowiony.Musi być jakaś blokada wśród ludzi.Bo Jezus jest,a jak napisał Tardif przepowiadaniu ewangelii muszą towarzyszyć znaki i cuda.
prawdopodobnie to przywiązanie do pieniedzy,bo nikt nie otrzyma darów od Boga kto kocha pieniądze.Dlatego np.Pio lub święty Gerard otrzymali dar uzdrawiania od Boga bo byli od tego przywiązania wolni.
dziwi mnie mój ciągły pech w grze,bo przecież mniejsze wygrane ciągle padają,a mi jakoś nie wychodzi gra.
Np,dzisiaj widziałem wystawiony za szybką kupon,ktoś grał za 15 zeta i trafił 7z10 z plusem.
?
Mag.uś. Będę jeszcze przez godzinę.
Mag.uś. Ja Tobie nic nie przesyłałem. W tym tygodniu przeprowadzam testy. Spróbuje coś wymyślić na sobotę.
Trudno się pisze na chat:(pomyśl i tym co wczoraj napisałeś (j............)tak wyszło:)
Mała uwaga techniczna. Mój ostatni wpis gdzieś przepadł. :(
Jeszcze raz napisze to samo. Mag. Nic nie wysyłałem do Ciebie. Moje imię jest na inną literę. Uwaga na 8.
Dzień dobry :)
i weszła parka 2,3 :) a na dzisiaj 65,66
i weszła parka 2,3 :) a na dzisiaj 65,66
Witam z rana.
Pasko - ten nowy chat - OK, podoba mi się.
"do głosu dojdą właściwe osoby." - wątpię, wymarły.
Co do wyborów, to i politycy i dziennikarze zachowują się jak debile. Jak to niby elektorat Napieralskiego ma decydować na jednego z pozostałych.? TO chore.
Jeśli np. ja głosowałem za nim, to byłoby wręcz niesmaczne i nieuczciwe popieranie jednego z przeciwnych opcji.
Albo ktoś hołduje pewnym zasadom, albo nie. Takie chorągiewki są najgorsze.
Kogo poprę?
Może inaczej "kogo witam, kogo goszczę?"...
Pasko - ten nowy chat - OK, podoba mi się.
"do głosu dojdą właściwe osoby." - wątpię, wymarły.
Co do wyborów, to i politycy i dziennikarze zachowują się jak debile. Jak to niby elektorat Napieralskiego ma decydować na jednego z pozostałych.? TO chore.
Jeśli np. ja głosowałem za nim, to byłoby wręcz niesmaczne i nieuczciwe popieranie jednego z przeciwnych opcji.
Albo ktoś hołduje pewnym zasadom, albo nie. Takie chorągiewki są najgorsze.
Kogo poprę?
Może inaczej "kogo witam, kogo goszczę?"...
Pięknie wszystkich witam.....
gratulacje dla wczorajszych szczęśliwców
(brawo kathy)
SirMavins - mam nadzieję, że nie wymarły jednak......
gratulacje dla wczorajszych szczęśliwców
(brawo kathy)
SirMavins - mam nadzieję, że nie wymarły jednak......
SirMavins
wczoraj na WP przeczytałam:
"do drugiej tury przeszedł ten zły i jeszcze gorszy, będę głosował na tego złego"
dyplomata;)
wczoraj na WP przeczytałam:
"do drugiej tury przeszedł ten zły i jeszcze gorszy, będę głosował na tego złego"
dyplomata;)
kathy - witaj.
Obaj nie są najlepsi, więc rzeczywiście określenie trafne.
Obaj nie są najlepsi, więc rzeczywiście określenie trafne.
SirMawins
mam do Ciebie pytanie. powiedz mi jak to jest, że przy grze w mm 3/3. jak sobie pomyślę tylko o jakiejś trójce to ją losują, a jak skreślę to najwyżej 2/3 ;)))
to tak dla rozluźnienia po drażliwym temacie ;)
mam do Ciebie pytanie. powiedz mi jak to jest, że przy grze w mm 3/3. jak sobie pomyślę tylko o jakiejś trójce to ją losują, a jak skreślę to najwyżej 2/3 ;)))
to tak dla rozluźnienia po drażliwym temacie ;)
No to mniej więcej tak jest, że pierwsza myśl jest najlepsza.
Stosuję zasadę, że najpierw wybieram parkę i do tego dobieram jedna liczbę. Z tego robię 2 parki, a nie 3 - przy 2/3 jest zysk i to nie mały.
Na razie lecę.
Stosuję zasadę, że najpierw wybieram parkę i do tego dobieram jedna liczbę. Z tego robię 2 parki, a nie 3 - przy 2/3 jest zysk i to nie mały.
Na razie lecę.
Witam.
SirMavins>>>>>
Albo,to jest pomyłka,albo ja nie czaję.
Twoja opisana metoda jakoś mi nie pasuje.
Przy dwóch parkach zmontowanych z trzech liczb, farta trzeba,żeby para weszła.
SirMavins>>>>>
Albo,to jest pomyłka,albo ja nie czaję.
Twoja opisana metoda jakoś mi nie pasuje.
Przy dwóch parkach zmontowanych z trzech liczb, farta trzeba,żeby para weszła.
A teraz jeszcze pytanie ogólne. Do czego Waszym zdaniem służy ten czat? czat i tylko czat...
bo na forum to wiadomo...
są konkretne tematy...
a w regulaminie nie ma rozgraniczenia
bo na forum to wiadomo...
są konkretne tematy...
a w regulaminie nie ma rozgraniczenia
Oj, Monet.
Gdybyś uważnie czytał, to byś zrozumiał i cały test, i typowanie.
1 parka + 1 daje 2 x 2/2. Jedna trafiona.
2 parki dają 4 x 2/2. Przynajmniej jedna trafiona.
Gdybyś uważnie czytał, to byś zrozumiał i cały test, i typowanie.
1 parka + 1 daje 2 x 2/2. Jedna trafiona.
2 parki dają 4 x 2/2. Przynajmniej jedna trafiona.
Witam Wszystkich.
Lotto- test.
01, 02, 03. 05, 07, 08, 12, 19, 20, 22, 25, 29, 30, 32, 37, 39, 46.
01, 02, 03. 05, 07, 08, 12, 19, 20, 22, 25, 29, 30, 32, 37, 39, 46.
Witam serdecznie.
Pilka ,jesli mozna to przypominam sie w sprawie liczb na jutro:).Zycze wszystkim milego dnia i wysokich wygranych.
Pozdrawiam
Pilka ,jesli mozna to przypominam sie w sprawie liczb na jutro:).Zycze wszystkim milego dnia i wysokich wygranych.
Pozdrawiam
witam pani Wando.Jeśli pani może to proszę o kontakt mailowy ze mna i tam pani podam liczby wynikające z tarota.moj adres: margerita60@o2.pl. Pozdrawiam.
PO walczy o głosy lewicy
zobacz jak banda fałszerzy i obłudników
walczy o głosy wyborców
http://www.youtube.com/watch?v=o-nzEBqxkWA
zobacz jak banda fałszerzy i obłudników
walczy o głosy wyborców
http://www.youtube.com/watch?v=o-nzEBqxkWA
Wtrące sie przez przypadek do pani pilki...jesli mozna.Ja zajmuje sie kartami dosyc dlugo i klasycznymi i takze tarotem,jeszcze troszke tez sie ucze w tym temacie...ALE ZA CHOLERĘ JASNA NI POTRAFIE WSKAZAĆ LICZB KTORE WYNIKAJĄ.Jak pilko to robisz u licha?
Witam po dłuzszej przerwie.Czy ma ktos juz pewniaka na 14.00??Z góry dzęki
Forsetka- jeśli możesz to napisz, czy wróżba się sprawdziła.
...................... .
Pozdrawiam i życzę wysokiej wygranej. :)
...................... .
Pozdrawiam i życzę wysokiej wygranej. :)
Moim zdaniem pewniak to 37
Hej yo witam wszystkich
ale cieńko 0 22 dopiero teraz zobaczyłem nikt 3 nie trałił niedobbrze:(-ale to nic dzisiaj będzie napewno lepiej:)
faktycznie to był poroniony pomysł z tym typowaniem do 20:(
wzajemnie:)
ja mam wysłane numery 10,11,17,42,44,60 miałem na dziesięć losowań jeszcze mam tylko do dzisiaj na 14.00
przez tyle czasu nic nie miałem
ale 3/10 czy 3/3?
zestaw,który podałeś na 10losowan.najprawdopodobniej z tego zestawu wypadną 10,11,42
aaa ale ja mam go tylko do 14.00
bo już 10 losowań zleciało a jest jakaś szansa na 6/6
masz wyzej podany moj adres mailowy.podaj jak forsetka imie i date urodzenia w mailu
:) a z zestawu liczb które mi przewidziałaś na 8.07.2010 chodzi o ten co mi przewidziałaś 3/10 i wtedy żeczywiście tak było to jest możliwe że wypadnie mi 7/10 czy tylko 6/10 i kropka?.
dobrze zobaczymy co z tego wyniknie.:)
Proszę bardzo wysłałem:)
osiem
wszystkim
chybik na dwa dzisiejsze losowania
x,10,38,44,53,62,74,76,77,y
Kocio>>
witaj, powiesz coś o wiadomej sprawie ?
pzdr
wszystkim
chybik na dwa dzisiejsze losowania
x,10,38,44,53,62,74,76,77,y
Kocio>>
witaj, powiesz coś o wiadomej sprawie ?
pzdr
Mag.. . Witaj. :-)
na 14
36,40,57,60,64
przynajmniej 3ojka bedzie pewniaki to 36,57,60
36,40,57,60,64
przynajmniej 3ojka bedzie pewniaki to 36,57,60
Liczba- 25 na mm.
........ . ...... . ....... .
/Taką liczbę wylosował mi program na kalkulator naukowy./.
........ . ...... . ....... .
/Taką liczbę wylosował mi program na kalkulator naukowy./.
Widzę,po jednym wpisie,że ktoś nie lubi maskotek.Moja opowiedz jest krótka:nie grałem wiele u buchmaków,ale nigdy nie byłem na minusie.Minus zrobił mi multilotek.
też niewidziałem byłem w sklepie
ale gdy by puścić na to losowanie liczby z zakresu do 20 np 5liczb to była by szansa.
ricardos hejka...
od kiedy Pasko wprowadził losowania na xlotto to ja nie oglądam tych żab i kangurów
od kiedy Pasko wprowadził losowania na xlotto to ja nie oglądam tych żab i kangurów
ups o faraonce zapomniałam... fałszywa jakaś ta faraonka, powinna szczęście przynosić
witaj kathy.mi akurat komp zawisł i miałem piekną twarz nieruchomą.potem odświeżyłem i lipa.
Parka 48,49 chodzi jak szalona.Odnośnie gumożelków.Rodzaj który lubię ludzie całkowicie wykupili w supermarkecie.
http://www.youtube.com/watch?v=aAEux7YZpgk
zobaczcie sobie ten filmik pośmiejecie się;)
zobaczcie sobie ten filmik pośmiejecie się;)
kathy u mnie komp robi zwis jak jest faraonka i orangutan czyli Wielebny.Na pozostałych mi smiga jak należy a jak jest Rusiecka to chodzi szybciej niż net:) i u niej zawsze mam trafne
Po wczorajszej klęsce w zdrapkach muszę przestać je kupować,bo to gorsze niż multi.
No, wiecie co ? Jak mogliście? Pominąć w rozważaniach - Spiętego, Drugi Duży Dekolt, i Tą Co 21 kul losuje ;)
ricardos>>
"zwis kompa", to pojęcie ściśle informatyczne ?
ricardos>>
"zwis kompa", to pojęcie ściśle informatyczne ?
ricardos...nie wiem kto był wczoraj wieczorem ale wylosował mi 5/9 i jokera + jeden
Robal_36
nie wiem ale mi Spięty kojarzy się z Łosiem... nie obrażając łosia oczywiście
nie wiem ale mi Spięty kojarzy się z Łosiem... nie obrażając łosia oczywiście
A jak patrzę na tabele wygranych,niedawno 0(7z7)i 1(7z7)to szansa trafienia jest znikoma albo prawie żadna.
hipcio...jak już Cię będzie mocno korcić to tylko jedną na 1 zł proponuję
Tak właśnie zrobię Kathy,tylko mam pytanie gdzie są słonie bo jak zdrapuję to widać hipopotama.
Czy ktoś już korzystał z usług piłki?Są jakieś efekty czy pic na wodę fotomontaż?
ricardos...właśnie sprawdzałam na stronie lotto, Rusiecka: znak zodiaku waga, to tak jak ja :)
ale grafiku występów nie zamieszczają ;)
ale grafiku występów nie zamieszczają ;)
Katy pilnuj dobrze maskotki,bo zobaczyłem dzisiaj wpis na hyde park.Ktoś tam nie przepada za pluszakami.A pamiętaj doradca jest najważniejszy,bez niego nie da się trafić.
Mi Pilka podała numery jakie mam podawać przez cały lipiec i będe się ich trzymał wtedy się zobaczy czy prawda czy pic na wodę fotomontarz(numerów nie powiem są ściśle tajne):)