Wpisy 1 193 037 – 1 193 136
28 października 2012 18:47 → 28 października 2012 19:26, 100 wpisów
ja na tym portalu trafilem w grupowym 5/6 w lotto 2 tygodnie temu
unhappy... to ile wyciagnales z tego...
po za tym ode mnie nie dam rady puszczac polskich zakladow...tylko internet zostaje...
po za tym ode mnie nie dam rady puszczac polskich zakladow...tylko internet zostaje...
sielaw, ja zagralem tylko dlatego, ze musialem wydac kase z komorki, a tam mozna grac przez sms wtedy za 5/6 placili 6662 zl, czyli moj udzial wyniosl 666,2 minus 10% podatku i 4 zl za przelew na konto
ulala... u mnie bialo jak cholera .... wczoraj spadlo 12 cm sniegu...niestety
unhhapy... to nie ma zle...ja dopiero zaczynam na tej stronie takze sie zobaczy co i jak... moze w koncu cos wejdzie...
sielaw, najsmieszniejsze jest to, ze zanim wygralem, wyslalem dopiero 15 sms-ow... gram tam dopiero od kilku tygodni
unhhapy...to masz szczescie jak cholera...
ja dopiero siedze tam 6 dni...takze wszytsko przede mna
ja dopiero siedze tam 6 dni...takze wszytsko przede mna
ulala, to prawda choc te nizsze wygrane i tak zwracam ts-owi w zakladach... dlatego zawsze sie smieje, ze nawet gdy wygram 7/10 w mm, to i tak de facto wygrywa moja kolektorka
lottomat nam sie rozpil i toztanczyl... ciekawe, jakie wydawal zaklady ch-t na wieczor
nie odebralem dalem 1 osobie ktora spotkalem dzis w drodzie po auto
unhappy przeanalizowalem dokladnie to co napisales i mysle ze jest o czym dyskutowac
W moim tescie MM nr.7 w zakresie 1 - 40 było 13 liczb.
>> 2/13 na 'Nie'[.
..................
>> 2/13 na 'Nie'[.
..................
lottomat, ale na pewno nie na czacie... nie ten poziom interakcji... mnie bedzie trudno dobrze wylozyc moje racje, a tobie bedzie trudno je zrozumiec... i vice versa
ulala, ja puscilem rano na dwa losowania... w poludnie mialem 1/10, to teraz do kompletu pasowaloby 9/10
Lila.. .Jesteś ???
Masz coś na wieczór ???
Masz coś na wieczór ???
lottomat, poza tym to czat publiczny, a nie prywatny pokoj zwierzen... tu nie powinnismy rozmawiac wylacznie ze soba
mariucha
ja spadam poczytac, bo jak zaczne pozniej, to znow zasne i nie bede na losowaniu
ja spadam poczytac, bo jak zaczne pozniej, to znow zasne i nie bede na losowaniu
kupiłem sobie kopalnię przed chwilą zdrapałem wszystkie symbole ale bez kwot a jest 1 szafir i teraz los czeka na dalsze zdrapanie a ja sprawdzam siebie na ile wytrzymam by go nie dodrapać. Wszak może być 75.000 ale 99 procent że tylko 2 zł.
rano typowałam 14-44 ale nie wpadła
sielaw wiem z TSM-to cieżki przypadek prawie beznadziejny
sielaw wiem z TSM-to cieżki przypadek prawie beznadziejny
lottomat jak mi podasz na jutro parke która padnie
to może sie skuszę
to może sie skuszę
kac
czesc lottomat
sielaw umieram