Wpisy 1 192 973 – 1 193 072
28 października 2012 17:56 → 28 października 2012 19:06, 100 wpisów
ja też miałem na kreślone, ale raz trafiłem 7/7 w keno z cht; a w pt. miałem 6/7 z cht
czesc wszystkim
drapek co sadzisz o zdrapce kółko i krzyzyk,ja na 20 sztuk łącznie nie wygrałam ani złotówki,juz jej nigdy nie kupie!
drapek co sadzisz o zdrapce kółko i krzyzyk,ja na 20 sztuk łącznie nie wygrałam ani złotówki,juz jej nigdy nie kupie!
gaja
od czasu do czasu kupię, na ok.200zdrapek w paczce jest, 1x 20zł i 2x 10zł i reszta po 1-4zł; wyższe wygrane niegwarantowane rozrzucone losowo w całej pl; mogę Ci polecić dalej zdrapmana, może drzewko,
od czasu do czasu kupię, na ok.200zdrapek w paczce jest, 1x 20zł i 2x 10zł i reszta po 1-4zł; wyższe wygrane niegwarantowane rozrzucone losowo w całej pl; mogę Ci polecić dalej zdrapmana, może drzewko,
oj witam
oj witam słabym
nie mam siły pisac
kac tesa kac
------
...................
Dobry wieczór.. .
Dobra wiadomość z Radiowej Jedynki z Radia Kierowców.. .
.............................
" NIE BĘDZIE OBOWIĄZKOWEJ JAZDY NA OPONACH ZIMOWYCH od 1 listopada. Mandatów też nie będzie za ich brak."
----------------------
...................
Dobry wieczór.. .
Dobra wiadomość z Radiowej Jedynki z Radia Kierowców.. .
.............................
" NIE BĘDZIE OBOWIĄZKOWEJ JAZDY NA OPONACH ZIMOWYCH od 1 listopada. Mandatów też nie będzie za ich brak."
----------------------
za duzo wódki popiłem
lece na mapy zaraz wracam
UWAGA.. .
Powtarzam, wiadomość jest PEWNA, sam to słyszałem 15 minut temu.. .
------------------------------------
Powtarzam, wiadomość jest PEWNA, sam to słyszałem 15 minut temu.. .
------------------------------------
Drapek.. .
------------------
------------------
Tesa.. .
-------------------
-------------------
tesa człowiek jest jak świnia pije do zola
To dobrą WIADOMOŚĆ zawdzięczamy ...posłom legatom, którzy nie mieli....CZASU, BY UCHWALIĆ TO USTAWĘ.. .
--------------------------------
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,400-tysiecy-osob-ewakuuje-sie-z-Nowego-Jorku,wid,15046351,wiadomosc.html
Emeryt.. .
Nie przejmuj się Amerykanami, niech huragan nauczy ich trochę pokory.. .
Nie przejmuj się Amerykanami, niech huragan nauczy ich trochę pokory.. .
Sielaw.. .
--------------------
--------------------
Ulala.. .
--------------
--------------
ulala... trojeczka w lotto.de...ale trafilem 4/6 na 3gry.pl... takze moge jeszcze 2 razy sobie obsatawic za wygrana
sielaw to 4/6 trafiles w zakladzie grupowym, czy indywidualnym?
ja na tym portalu trafilem w grupowym 5/6 w lotto 2 tygodnie temu
unhappy... to ile wyciagnales z tego...
po za tym ode mnie nie dam rady puszczac polskich zakladow...tylko internet zostaje...
po za tym ode mnie nie dam rady puszczac polskich zakladow...tylko internet zostaje...
sielaw, ja zagralem tylko dlatego, ze musialem wydac kase z komorki, a tam mozna grac przez sms wtedy za 5/6 placili 6662 zl, czyli moj udzial wyniosl 666,2 minus 10% podatku i 4 zl za przelew na konto
ulala... u mnie bialo jak cholera .... wczoraj spadlo 12 cm sniegu...niestety
unhhapy... to nie ma zle...ja dopiero zaczynam na tej stronie takze sie zobaczy co i jak... moze w koncu cos wejdzie...
sielaw, najsmieszniejsze jest to, ze zanim wygralem, wyslalem dopiero 15 sms-ow... gram tam dopiero od kilku tygodni
unhhapy...to masz szczescie jak cholera...
ja dopiero siedze tam 6 dni...takze wszytsko przede mna
ja dopiero siedze tam 6 dni...takze wszytsko przede mna
ulala, to prawda choc te nizsze wygrane i tak zwracam ts-owi w zakladach... dlatego zawsze sie smieje, ze nawet gdy wygram 7/10 w mm, to i tak de facto wygrywa moja kolektorka
lottomat nam sie rozpil i toztanczyl... ciekawe, jakie wydawal zaklady ch-t na wieczor
nie odebralem dalem 1 osobie ktora spotkalem dzis w drodzie po auto