Wpisy 1 192 576 – 1 192 675
28 października 2012 13:54 → 28 października 2012 14:21, 100 wpisów
Lila...30
Lila...
Max.. .
-----
-----
Lila....a z tym praniem to trzeba było powiedzieć ja ci bym powiesił
292
jackwar...
Lila...
Januszek
Lila....oooooooooooooooo!!!!!! własnie sciąganie praniaprzyjdę napewno
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
01,10,23,35,36,38,40,42,46,48,50,55,57,63,65,66,67,70,71,79
Plusem jest liczba: 67
01,10,23,35,36,38,40,42,46,48,50,55,57,63,65,66,67,70,71,79
Plusem jest liczba: 67
Użytkownik w73 trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
Lila....będe sciągał zaraz już lecę
Profesor , ty byś chciał wieszać na drągu a Lila wiesza na sznurku
Lila...no dobrze jeszcze troszkę poczekam
jackwar...
Widzieliście jak kolesie trafili we wczorajszego lotka? Kupon im nie uznali bo wyemitowali w Internecie moment wygranej i przez przypadek pokazali kod kreskowy kuponu, po czym lotto zablokowało owy kupon I tak mamy kumulację 25 milionów.
http://www.youtube.com/watch?v=_cHebMirVCA
sam9....
profesor,dobrze,że jesteś,nareszcie:1 i 80,będą wyskakiwać z radości

Januszek...dorabia sobie po godzinach na losowankach lotto
sam9....80 może sobie wskoczyć nic przeciwko nie mam
Nie uznali im wygranej we wczorajsym lotto hahaha bo opublikowali kupon w internecie i zamiast 21 baniek dla nich, mamy szansę wygrać 25.000.000 Link poniżej do tego filmiku:
Witam wszystkich
I dlatego kumulacja taka niska bo tylko + 5 milionow dodali do następnej kumulacji..
Lila....z resztą się zobaczy maże agatka będzie targać z bębna
No, że każdy mógł skopiować kupon dzięki kodu weryfikacyjnemu i każdy z tych zgłosił by się po 21 baniek
multi multi....
Ważny jest kod jaki znajduje się na dole kuponu... dzięki jemu wiadomo kto wygrał
Lili ..nie usłayszałem kto wieczorem .. to i tak masz dobrze ze 2na 3 ja to porażka
coś mi tu nie gra z tym filmikiem przecież moge każdemu pokazać mój kupon wygrany
Dziwne ze cicho o tym, nie moge znalezc jakichs artykulow na necie o tym. Ale mieli pecha. Tylko sie zastrzelic.
Wiozę sobie laptopa do francji także nudno nie będzie
alefart glupoty opowiadasz
alefart ten film jest nie prawdziwy jak przeczytasz regulamin to nie ma tam ani jednego punktu o upublicznieniu danego kuponu
Dokąd pozwolą tym jełopom z zarządu TS-a wzbogacać się samowolnie.Gdzie kontrola Rostowskiego.Dość -wyrzucić ,ten zarząd cwaniaczków
zostawić im tylko slipki(potargane)i na ulice z nimi

zostawić im tylko slipki(potargane)i na ulice z nimi

dzieciom - z tyłu kuponu są numery seryjne - to jedno z dodatkowych zabezpieczeń
Ale chodzi o kod kreskowy jaki pokazany został, to tak jak w zdrapce...
właśnie myśle jak kolega plus 1984 przecież mogę iść na rynek miasta i każdemu pokazać kupon - nic nikomu do tego
to bajka , nie pokazane twarze . Nagrali losowanie na odtwarzacz , szybko wydrukowali kupon i puścili losowanie z odtwarzacza . Nagrali niby radość bez pokazania jak się cieszą . żenada .
przecież kupon można pokazać znajomym i oni też mogą go podrobić, a w regulaminie nie napisali że nie można go komuś pokazać
Ja bym za ciula gdybym wygral taka kase nie dawal filmu na neta ze wzgledow bezpieczenstwa.
Ale jak masz kopie kuponu identycznego na orginalnym papierze to co zrobisz? Pójdziesz wybrać byle szybciej niż ten co naprawde wygrał
alefart jeżeli upublicznisz kupon to jest tylko i wyłącznie twoja sprawa i mafię będziesz miał w domu a co do wygranej to na 100 % tobie wypłacą jeżeli oczywiście posiadasz kupon i do 60 dni odbierzesz wygraną
jackwar
ale zawsze znajdzie się jakiś głupi i każdą bajkę kupi
ale zawsze znajdzie się jakiś głupi i każdą bajkę kupi
ale jakie kopie o czym ty mówisz - tak to bym nakopiował sobie jakieś 3/10 i wysyłał znajomych po wygraną?
Jocia.. .
Nie było...32.
-------------------
Nie było...32.
-------------------
alefart o 23 podano ,ze jest kumulacja bo nie padly dane liczby glupoty bulczysz i myslisz ze ktos to łyknie
Jeżeli nasz pod spodem kuponu kod kreskowy i numer ident.. kuponu to nie ma mowy
profesor1980
jackawar
robal36
wędrowca netowy
13max33
jackawar
robal36
wędrowca netowy
13max33
majwoj23
zelus
sam9