Wpisy 1 189 945 – 1 190 044
27 października 2012 00:37 → 27 października 2012 08:25, 100 wpisów
Ja sie nie wtrącam i staram sie zyc w zgodzie ze wszystkimi,ani Ty czy Zakon i Max nic mi nie zrobili wiec pis end love
Umowcie sie gdzies na miescie na tzw.ustawke dacie se po mordzie i
tak mnie strasza jak moja mamusia kiedys ze mi obiadu nie zrobi
drapek teraz patrze jak sie przywitales ,ze Ty masz trzy ręceto dlatego tak dorze drapiesz
ale mnie w***iają z tym kaskaderem, dali raz 25zł, a teraz im to oddaje w ratach
u mnie tylko niebieskie widziałem, a poszedłem wieczór puścić kaskadera, a tu dziadek jakiś 5/5 w mm z cht trafił
bez 50ki się nie pokazuj
ten kalendarz odpuszczam, dla mnie lipa - zresztą o/r też; a w k/k u mnie też nie było 150zł, ale jeszcze też ani jedna gł. nie padła
ten kalendarz odpuszczam, dla mnie lipa - zresztą o/r też; a w k/k u mnie też nie było 150zł, ale jeszcze też ani jedna gł. nie padła
slawek
skoro takie lipy oferują, to polecam szafiry, zodiak, zdrapman w dalszym ciągu i w niewielkiej ilości k/k i drzewko; a xingo jest już u Ciebie
skoro takie lipy oferują, to polecam szafiry, zodiak, zdrapman w dalszym ciągu i w niewielkiej ilości k/k i drzewko; a xingo jest już u Ciebie
ja drzewka nie drapię , bo co jolka otworzy paczkę , zaś ktoś 16zł od razu łyknie
zaczynam drapac bitwe morska
Na drzewko moze sie psiak wysikac juz jej nie kupuje
Na drzewko moze sie psiak wysikac juz jej nie kupuje
sławek pamiętaj że to Ty mnie nazwałeś kiedyś drapkiem więc zmieniłem nick
Kurde co tu się w nocy działo?
Pasko z bana powinien skorzystać .
Przeginają co niektorzy.
Pasko z bana powinien skorzystać .
Przeginają co niektorzy.
Dobra lece dalej typowac i jade po te drapke bo widze tu Niewiernego Drapka
nie chcesz podać to nie, ja tu 4 parki takie skleję, że 8/8 trafię
slawek
ja jeden pukon robię z typów mp-wiczów
hazardzista pełną gębą
ja jeden pukon robię z typów mp-wiczów
hazardzista pełną gębą
Drapek przemysl 2 i 4 i cos mi mowi o trydziestkach ,ze syne ale kto to wie
*trzydziestkachhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Tak patrzylem ,ze lubi ta parka wpasc po wczorajszychale pewny nie jezdem