Wpisy 1 189 845 – 1 189 944
27 października 2012 00:00 → 27 października 2012 00:36, 100 wpisów
scolls i tak go nie wpuszcza bedzie musial dopalacic-watpliwa sprawa
lotii..widzisz tam w szcze ...wiecej cyc nie ma gdzie isc do pracy tylko uprawia sexe i zbiera kasa i siedzieć w domuu jak bez ruchu i no dobra i tam teraz nalewam w szklance kawy..znikam..
te zdjecie z kasa bylo spoko szkoda ze to nie twoje bo widzialem na innej stronie biznesmenie
dobranoc wszystkim i szlachcie wstajacej o 4 rano w sobote pozdrawiam was serdecznie cieplym moczem dobranoc
nie jestem takim debilem zeby mnie mozna bylo znalezc na necie po zdjeicu ktore nie jest moje
kubus ..tak przypakowałes ..czy rozjebałeś sie jak |Rosja na mapie Lamusie ...
gonzaga...a Ty sie nie w***alaj nastepny ***a ze szlachty lamus
bo na taki byl moj cel tutaj miedzy innymi zeby tutaj maksia albo zakona na zywo spotkac bo mnie tutaj jedna osoba polecila sie zajac lamusami
jak sie juz z shockiem klociliscie to sie nie wtracalem ale ze go teraz nie ma juz to ja przejme paleczke i sie wami zajme
jestescie najsmiejszymi ktorych spotkalem na tym forum ty to ja ty to ty wiec wyruchajcie sie nawzajem i dobranoc szkoda szacu biznesmeni - szlachata
jak przyjedzie co do czego a przyjdzie to pierwszy bedziesz s***alała i pizde kuliła c***ozanko
moge postawic ***a 5 kola ze sie nie postawisz solo sam przede mna
jezeli ktos jest psem to ty bo tak sie okresliles a gonzaga to twoja suka wiec powodzenia chlopaki
kubus ...***ol ***ol a walizka po peronie skacze dla mnie to jests synusiem mausi i najej utrzymanu ..
no bo ***a jak sie nie moge doczekac spotkania to po c*** mam tu siedziec ?
z reszta z pajacami na czacie waszego pokroju to sie nie siedzi
max jak to chlopak z chlopakiem trzyma moga zrobic sobie nawzajem
a wy sie trzymacie razem ? bo tak z tego wynika jeden drugiego klepie po ramieniu moze ***kami tez sie smyracie ?
kubus jebac to sobie mozesz nosem az ci sie dziu=rki pozatykaja
Dobra zakon daj się lamusowi wyspac bo na 4 musi w miast juz z bułeczkami za***alać
nie uciekaj chlopaku przeciez z gonzaga sie umowiles na cieple pazdziernikowe lody
kubus ....czekaj ...i sie doczekasz ..nie zapomij te 5 kooła pozyczki z providenta
max to jest najsmiejszniejszy chlopaczek ktorego spotkalem na czacie 1 miejsce na liscie
No i lamus poszedł ..***a no a tak zawsze do 3 odbiera telefony od pracowników
a gonzaga drugi zreszta nie wiem kto kogo wymienia w danym momencie od tylu
...***a dobre widocznie to lubia nic nie poradzisz teraz na gg się umawiaja