Wpisy 118 952 – 119 056
20 czerwca 2010 21:03 → 20 czerwca 2010 22:43, 100 wpisów
ja nie z tych na p;]
madzia77
simad
była bym wdzięczna gdyby nie dyskutowano na mój temat pod czas mojej nieobecności .
Dzięki i nie pozdrawiam.
simad
była bym wdzięczna gdyby nie dyskutowano na mój temat pod czas mojej nieobecności .
Dzięki i nie pozdrawiam.
no w typowaniu wynikow. Nie znam sie na tym nic a nic;)
Jak wzmocnić mięśnie brzucha.Można cwiczyć na ławeczce skłony,albo w zwisie na drązku podciągać nogi pod kątem 90 stopni.I ograniczyć spozycie piwka,które wpływa na balonowaty wygląd człowieka.
Hipopotan romanse są przeważnie nieopłacalne więc staram się
unikać tego typu nieprzyjemnych przeważnie dla forumowiczek
zdarzeń.Staram się ostatnio pomagać kobietom więc unikam
tego rodzaju zdarzeń i nie pozwalam większości zakochiwać
się we mnie.
unikać tego typu nieprzyjemnych przeważnie dla forumowiczek
zdarzeń.Staram się ostatnio pomagać kobietom więc unikam
tego rodzaju zdarzeń i nie pozwalam większości zakochiwać
się we mnie.
Witaj Lila,wydaje mi się,że Simad pisał na forum,że niedługo odchodzi.Prawdopodobnie wyjeżdża do RPA,skąd pochodzi.
ech ktos z Was pisał o jakichs profesorach od nauki, chętnie poczekam i skorzystam z ich porad:) Niemniej myślałam , że Wy starzy użytkownicy znacie się rownie dobrze jak oni:)
Cześć lila,
gdzie byłaś tak długo
gdzie byłaś tak długo
hipopotan >>> hehehehe jesteś doprawdy w dechę.Nie do podrobienia :):):)
sposobow jest tyle ilu uzytkownikow;]
nieposkromniona....jak chcesz typować razem z innymi to wejdz na TYPOWANIA po lewej stronie,potem ZATYPUJ i tam możesz sobie typować od MM po Bet gan czy jak tam to się nazywa.
No tak, masz racje ale zawsze to jakaś pomoc, zwłaszcza dla kogoś kto zupelnie nie zna sie np na meczach:)
dobrymi radami piekło wybrukowane:)) trzeba jeszcze wiedziec czym to się je:)))
Pamiętaj nieposkromiona,że profesorowie są zwyczjani i nadzwyczajni,więc ich rady mogą być różne.
nieposkromniona....jak już wejdziesz na ZATYPUj to tam masz np. MM i typujesz 1/1.2/2.3/3 itd
potem klikasz na LOTTO i też typujesz 12 liczb potem na MINI LOTTO itd itp
potem klikasz na LOTTO i też typujesz 12 liczb potem na MINI LOTTO itd itp
to bądź tak miły hipciu i podaj mi namiary na tego nadzwyczajnego:)
nieposkromniona...najlepiej jak poczekasz na edi8 On się na tym wszystkim dobrze zna i na pewno z miłą chęcią Tobie pomoże:)
nie dotarly wpisy;[
no cóż, moge poczekac troszke, usiądę sobie grzecznie w kąciku i poczytam co tu jest ciekawego:)
no dzieki hipopotamie ups hipopotanie za pomoc:)
Tylko pamiętaj Nieposkromiona,on nie tylko podaje typy ale hipnotyzuje.
jasna cholera, dlaczego mnie straszycie :(
kurcze jak dlugo z tym smoczkiem przy nicku będę chodzić?? juz lepszy byl ten na poczatku"nowy")
Ja ze swej strony polecam Ci profesora Bałwana,jak mozesz zobaczyć jest on zawsze uśmiechnięty,tylko bardzo wymagający.
a system 7/9? co myslicie?
nie mam pl znakow;[
nie mam pl znakow;[
hahaha, no z bałwanem się zawsze dogadam:)zwlaszcza na takim etapie znajomosci w typowaniu na jakim jestem obecnie:)
Cześć lila,
zadałem Ci pytanie,
czyżbyś nie rozmawiała z chamami ??
zadałem Ci pytanie,
czyżbyś nie rozmawiała z chamami ??
hmm tylko 1000 by miec vipa??
no jak grochem o sciane;[
znając mój pociąg do klawiatury to w tydz potrafie zrobic:)
Dawno Cię nie było,
byłaś na urlopie ??
byłaś na urlopie ??
Mi się wydaje,że Edi8 planuje kupić pluszową maskotkę hipcio.Bo od tego zacznie się jego przemiana.
szpicbródka....na urlop chętnie bym znowu pojechała,a nie zagladam tu tak często jak kiedyś ze względu na oszołomów,którzy tutaj siedzą od rana do wieczora i nie pytani mają bardzo dużo do powiedzenia.
Proponuję mu,żeby nie żałował kasy i jak będzie w supermarkecie,dokupił także bociana i bałwana do kolekcji.
Kornel Makuszyński wygrał
extra
extra
lila>dodaj że chętnie byś pojechała ...ale Cie nie stać , a ty tak od razu o oszołomach na forum
Bałwana mogę Wam podarować jako mój wkład za moje wejscie tutaj, mam jednego zamrozonego w lodówce, jeszcze z zimy:)
simad mnie stać na wszystko na co tylko mam ochotę w przeciwieństwie do ciebie
Taka mała uwaga techniczna. Jak tak dalej będzie, to niedługo przestanę pisać na Mp. Tylko co 2!!! wpis dochodzi. ZGROZA!!!
Dzięki Nieposkromiona,Edi8 na pewno się ucieszy z tego prezentu.Pozdrawiam.
hmmm, a kim on jest wogóle, to jakis porządny czlowiek czy wręcz odrwrotnie, sorki, ale nie znam Was jeszcze...
lila> serio??? chyba jednak nieeee , zahaczasz o Boskie maniery , czuje się dowartościowany
"Na wszystko mnie stać" co za narcyzm... , żeby nie powiedzieć ***cja :)
"Na wszystko mnie stać" co za narcyzm... , żeby nie powiedzieć ***cja :)
Lila-witaj:)Pozdrawiam Cie serdecznie.Wszystkim zycze wygranych.
Cześć nieposkromiona podoba mi się Twój nick.
Powiem Ci nieposkromiona że edi8 na pewno nie jest
człowiekiem porządniejszym niż ja,więc proponuję Ci
rozmowę ze mną,pozdrawiam.
Powiem Ci nieposkromiona że edi8 na pewno nie jest
człowiekiem porządniejszym niż ja,więc proponuję Ci
rozmowę ze mną,pozdrawiam.
hmm, no witaj szpicbródka, Ty tez potrzebujesz jakąś maskotkę jako zapłatę za pomoc w typowaniu??:))
simad >>> przepraszam,ze przeszkodzę w Waszej wymianie poglądów - ale czy według ciebie wszystkie kobiety to .....?
nie potrzebuję maskotek i nie udzielam pomocy w typowaniach.
nawet wpisy Mi podwaja żebyś Mnie mogła lepiej słyszeć
Madzia77> nie!!! , znajdź wpis :)
Madzia77> nie!!! , znajdź wpis :)
szpicbródka hmm, chwilke temu obiecywales pomoc, ech...
simad >>> a to ciekawe,bo do tej pory twój stosunek do kobiet jest co najmniej dziwny ?
Kocha cie twoja żona co?
Kocha cie twoja żona co?
ja nie prosiłam o typy , tu sobie na chybil trafil będę strzelac lecz o pomoc w zapoznaniu się z tym wszystkim
Dla mnie te wszystkie tabelki to czarna magia:)
Mam pytanie do Nieposkromionej:dlaczego bałwana trzymałaś w lodówce.
nieposkromiona niczego Ci nie obiecywałem,
ale mógłbym Cię poskromić.
Pomoc w tym wszystkim,wejdź na początek w typowania i
tam sobie pooglądaj.
ale mógłbym Cię poskromić.
Pomoc w tym wszystkim,wejdź na początek w typowania i
tam sobie pooglądaj.
odpowiedź jest prosta:) ulepilam w zimie z moim malym bratankiem:) stal na parapecie:) kiedy zaczelo sie robic ciepło malec zaczął plakac, więc schowalam mu go do zamrazarki i siedzi tam do dzisiaj:)
szpicbródka ja już tam byłam, to nie jest tak, że siedzę i czekam jak mi ktos na talerzu poda wszystko ;P tyle , ze tu akurat dla mnie biale jest biale a czarne jest czarne, ot co:)
Teraz rozumiem dlaczego ostatnio mój doradca tak słabo typuje,jest trzymany w ekstremalnych warunkach.
hahaha, rozbawiłeś mnie , chociaż nie znam ani Ciebie ani Twojego doradcy:)
nieposkromiona >>> podpowiem Ci tak: trafienie nie jest trudne - wystarczy skreślić właściwe liczby. Więc śmiało do dzieła!!!! Odrębny problem to znależć te właściwe!!!!
Ale jak Ci się uda, to powiedz jak to zrobiłaś - bo też nie wiem jak trafić!
Monsiu no wiesz... ponoć mam ten nadprogramowy zmysł, więc ... cholera kto wie, ponoć glupi ma szczęscie , więc i szanse są:)
Koszmar.Do wczorajszej przegranej kwoty w sumie 10,5zeta po wieczornym losowaniu muszę dołozyć 0,5zeta,bo trafiłem tylko 3z7.Proszę o słowa pocieszenia.
Właścicielom maskotek nakazuję podwoić dietę dla hipcia:4litry mleka,10 czekolad+2 paczki gumożelków.
hipopotanie usmiechnij sie, jutro bedzie lepiej:)
eee, przy takiej pogodzie to chyba komar samobójca bedzie kąsal:)
Lila i Madzia piszcie o sobie pozytywnie,bo inaczej prześladuje mnie pech.Zgoda buduje,niezgoda rujnuje,mówi przysłowie chińskie.
nieposkromiona>> - nieprawda, że głupi ma szczęście = on ma tylko swoją matkę - Nadzieję. Tylko że ta Matka ma mnóstwo dzieci , co widać na tym forum, i nie tylko. Niestety, też jestem w tej gromadce nieudaczników losowych. Przynajmniej jeśli chodzi o wiarę w wygraną!
Taki mały fragment piosenki o... ."
" Nie otworze drzwi, bo jestem sama,"
boję się hipopotama".
" Nie otworze drzwi, bo jestem sama,"
boję się hipopotama".
Monsiu dlatego już dawno w nic nie grałam:)dzis mnie naszla jakas taka ochota , że może by spróbować szczęścia,ciągle wkolo slysze ten wygral tamten wygral a ja ani nie przegrywam ani nie wygrywam
jednym słowem stoję w miejscu buuu
Złudzenia czasem kosztują - niekoniecznie się realizują. Oby ich koszt nie był zbyt duży.
Najlepiej grać w bierki albo palanta (to gra - nie obraza). Te gry są bezpłatne.
Monsiu ja wiem co to palant:) a jesli chodzi o gry to hmm jestem na pewnym portalu i grywam tam sobie czasami:)
co prawda nie w palanta czy bierki , ale w inne rownie ciekawe gry*)))
Czytałem kiedyś taką opowieść,demony oblegały klasztor ale nie mogły nic zrobić i wejść do niego,dopóki panowała zgoda między zakonnikami.Dopiero kiedy dwóch z nich weszło w kłótnię i spór,otworzyła się furtka dla nich.
W grach hazardowych najgorsze jest to, że jak czasem trochę się poszczęści - to człowiek zaczyna wierzyć, że może mu się udać osiągnąć więcej. Ale to błędna droga - co wiem z doświadczenia. Na szczęście cały czas działają właściwie hamulce - więc straty są niewielkie.!
Spory w których jeden drugiego obraża i nie chce się pogodzić przynoszą mi pecha w grze.Podstawą chrześcijaństwa jest fakt umienia przebaczyć.
Witam wszystkich po długiej przerwie.Widzę,że mamy dużo
nowych uczestników,tej stronki.Jak, zauważyłem po wpisach mamy nawet tarocistkę,stawiającą numery.Bardzo ciekawe towarzystwo się dobiera.Teraz typowania, będą na bank
trafiane co jakiś czas.Pozdrawiam gorąco i serdecznie:
Madzię77,Kathy,Lilę,Kogucika19,oraz wszystkich,których
znam:(
nowych uczestników,tej stronki.Jak, zauważyłem po wpisach mamy nawet tarocistkę,stawiającą numery.Bardzo ciekawe towarzystwo się dobiera.Teraz typowania, będą na bank
trafiane co jakiś czas.Pozdrawiam gorąco i serdecznie:
Madzię77,Kathy,Lilę,Kogucika19,oraz wszystkich,których
znam:(