Wpisy 118 895 – 118 996
20 czerwca 2010 19:10 → 20 czerwca 2010 21:35, 100 wpisów
A ja uważam,że jest sens taki,żeby Admin dojrzał co użytkownik "simad" pisze do innych użytkowników.
Może inne kobiety nie uraża jego styl wypowiedzi odnośnie kobiet,ale mnie tak.
Może inne kobiety nie uraża jego styl wypowiedzi odnośnie kobiet,ale mnie tak.
simad
a proszę bardzo....
madzia77
ja sobie poradzę....
jak by co - też potrafię.
Admin mi do tego nie potrzebny.
a proszę bardzo....
madzia77
ja sobie poradzę....
jak by co - też potrafię.
Admin mi do tego nie potrzebny.
madzia77> jaka ty kurna delikatna jesteś myślałby kto POCIESZYCIELKO!!!!!
i widzisz madzia77> to jest prawdziwa kobieta !!!! a nie xerówka tak jak ty
pięknaja >>> nie chce mi się wklejać epitetów odnośnie użytkowniczki lili,którymi też nas raczył "simad"bo zdaje się że nie tylko my na tapecie,jest to forum publiczne i nie podoba mi się jak ten "inteligent" odnosi się do kobiet,a skoro tu jestem to mam prawo do wyrażenia swojej opinii.
madzia77>dobra!! spadam bo muszę się skupić nad kolejnym meczem ale jeszcze tu wrócę i jak będziesz nowych użytkowników wkręcać
to będziesz admina prosić na kolanach żeby skasował moje wpisy
to będziesz admina prosić na kolanach żeby skasował moje wpisy
madzia77
swojej -tak.
Ale mojej - nie.
Śledzę raczej systematycznie i chat, i forum.
I pozwolisz, że TUTAJ swojej opinii nie zamieszczę.
swojej -tak.
Ale mojej - nie.
Śledzę raczej systematycznie i chat, i forum.
I pozwolisz, że TUTAJ swojej opinii nie zamieszczę.
madzia77>>>znowu się wpier#doliłaś w rozmowę na forum.
madzia77> nie zmuszaj mnie żebym skserował twoje wpisy na temat Lilii gdzie słowo szmata w twoich ustach był jak chleb powszedni , więc wyluzuj babochłopie!!!
pięknaja >>> tak też więc wyraziłam swoją opinię o użytkowniku "simad" i jego podejściu do kobiet.
pięknaja> dziękuję po raz drugi , zaczynasz mi imponować i będę zmuszony Cię przeprosić za inwektywy pod twoim adresem
Pzdr
madzia77> wpis 118901 i narazie to się ODP. bo szkoda czasu na ciebie
Pzdr
madzia77> wpis 118901 i narazie to się ODP. bo szkoda czasu na ciebie
simad >>> więc skoro szkoda czasu na mnie to zamknij swój durny dziób na drugi raz i go nie otwieraj jak piszę z drugim użytkownikiem zwłaszcza,że pytany nie jesteś.
SPARTA WROCŁAW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VIVA VIVA VIVA WTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziub to ma twój kompan kogucik19 , czochraj się w piórach.... a wpisy twoje i tak znajdę chyba że Admin dobrze posprzątał .....a jak je znajdę to już lepiej na czat nie wchodź , bo wdepniesz jak łajza w G.Ó.W.N.O
Ludzie!
Czy Wy jesteście zdrowi na umyśle?
Wydaje mi się że macie wszyscy tak rozwinięte swoje "Ego", że niektórzy z was przerastają już wiadomych "mistrzów" tychże stron forum i mini czatu.
Nie wiem z czego to wynika?
Czy z waszych kompleksów, czy niepowodzeń w graniu, czy najnormalniej w świecie z wrodzonego chamstwa.
Pasko, ma stalowe nerwy i pomimo, ze sam jest opluwany, toleruje to co na innych forach już dawno skończyło by się "dożywotnimi banami"
Pozdrawiam i myślę, że to już ostatnie "podrygi pijanej ostrygi" dla niektórych twórców rodem z Wu-Cetów.
Czy Wy jesteście zdrowi na umyśle?
Wydaje mi się że macie wszyscy tak rozwinięte swoje "Ego", że niektórzy z was przerastają już wiadomych "mistrzów" tychże stron forum i mini czatu.
Nie wiem z czego to wynika?
Czy z waszych kompleksów, czy niepowodzeń w graniu, czy najnormalniej w świecie z wrodzonego chamstwa.
Pasko, ma stalowe nerwy i pomimo, ze sam jest opluwany, toleruje to co na innych forach już dawno skończyło by się "dożywotnimi banami"
Pozdrawiam i myślę, że to już ostatnie "podrygi pijanej ostrygi" dla niektórych twórców rodem z Wu-Cetów.
Simad szkoda czasu na szukanie. Tu jak jej coś nie pasowało to od razu wzywała romanx'a żeby czyścił to i forum po niej posprzątali.
Witam.Na zmiane "B" też będę typował liczby z rana,bo na 10 liczb ŻADNA nie była trafiona.Oto one: 53,55,18,23,45,69,12,25,52,2 .ADMINIE obiecałeś interwencje w razie konfliktów na czacie.Działaj póki jest tylko iskra,bo jak sie rozpali to bany sie posypią,a można wcześniej interweniować.Pozdrawiam
Może zadzwońcie do admina bo widzę że bez niego to już nie dajecie rady. Wkleiła madzia77 wpis z forum na czat i dostała zasłużone zjeby. Czy to takie dziwne? Jej nick, rozróba czyli dzień jak co dzień
SIMAD bądź tak miły i zajmij sie swoim dziobem i kuprem oraz piórami,a kogucika to ty frajerze zostaw w spokoju.
kogucik19 >>> bez przesady piszę do innego użytkownika,a czub-simad wygłasza jakieś swoje chore definicje pod moim adresem,a potem będzie płakał jak dziecko,że go Admin źle potraktował,bo on biedaczysko nic złego nie zrobił.
Kumasz czaczę?
Kumasz czaczę?
kogucik19> nie potrzebnie wywołujesz aferę , i od razu jedziesz Mi z frajerami , przecież niejednokrotnie sam pisałeś o swoim dziobie , ba!!! wychwalałeś go nawet a generalnie Ja odpowiedziałem tylko twojej koleżance na jej impertynenckie porównanie to wszystko
Ja przeważnie zawsze jestem miły ale nie dla oszołomów
Ja przeważnie zawsze jestem miły ale nie dla oszołomów
Nie wtrącam sie już w kłótnie i żądam aby mój nick nie był używany w takim kontekście.To wszystko.
kumać to raczej żabki takie jak madzia77 mogą ....jak jeszcze mogą :)
kogucik19>bardzo Cie proszę zwróć się z tym do madzi77
Kiedyś prosiłeś Mnie żebym nie wchodził do twojego tematu i słowa dotrzymuję i nie mam zamiaru wdawać się w jakieś farmazony ale twoja koleżanka z którą trzymasz nadaje się tylko do odstrzału gumką z majtek i tyle!!!
Aferzystka tego forum jest jak.....o kur...znowu skseruje!!!
Kiedyś prosiłeś Mnie żebym nie wchodził do twojego tematu i słowa dotrzymuję i nie mam zamiaru wdawać się w jakieś farmazony ale twoja koleżanka z którą trzymasz nadaje się tylko do odstrzału gumką z majtek i tyle!!!
Aferzystka tego forum jest jak.....o kur...znowu skseruje!!!
Nauczony już wpisami o tyle chamskimi że dzwoni do mnie jedna z koleżanek której udostępniłem tą strone,i jest zdziwiona treściami,a zna mnie trochę i pyta co to za wpisy.Jest oburzona brakiem nadzoru nad tymi wpisami,i pisze że na innych portalach takie zachowanie i wpisy były by momentalnie kasowane,a autorzy natychmiast banowani bez względu na ich przydatność na stronie.Są ludzie którym nie pozwalam używać swego nicka,i Ty do nich należysz ,a dlaczego to chyba wiesz.Ja twojego nie użyłem i nie użyje na pewno pierwszy.
Mnie nie obchodzą Twoje poglądy na temat nikogo z tej strony.Proszę tylko uszanuj moją prośbę i nie używaj mego nicka.Chyba nie dużo wymagam i prosze.
Witam wszystkich uczniów profesora Bałwana.Na wieczór ułozyłem na brudno takie trójki:9,31,50---31,75,50---17,58,64.
Niech nikt nie podskakuje profesorowi bo inaczej pójdzie do kąta i dostanie linijką po łapkach.
kogucik19> zejdź na ziemię!!! na innych forach jest jeszcze gorzej ...oczywiście czasami
jesteś źle kojarzony przez swoja koleżankę i wszelkie ataki czy to na ciebie czy na nią odbierane są w jednakowy sposób
ZADYMIARA to jej drugi nick
Nie wymagasz ode mnie za dużo i o nic nie musisz Mnie prosić stosunki z innymi użytkownikami wypracowałeś sobie sam
mnie to ani grzeje ani ziębi mam neutrala do tego bo na co dzień jestem tak zajęty że przy porannej kawie i chwili oddechu kukam na to forum i coś tam w locie przeczytam i napiszę , skupiam się przede wszystkim na typowaniu a na inne ***y szkoda mi czasu i klawiatury :)
jesteś źle kojarzony przez swoja koleżankę i wszelkie ataki czy to na ciebie czy na nią odbierane są w jednakowy sposób
ZADYMIARA to jej drugi nick
Nie wymagasz ode mnie za dużo i o nic nie musisz Mnie prosić stosunki z innymi użytkownikami wypracowałeś sobie sam
mnie to ani grzeje ani ziębi mam neutrala do tego bo na co dzień jestem tak zajęty że przy porannej kawie i chwili oddechu kukam na to forum i coś tam w locie przeczytam i napiszę , skupiam się przede wszystkim na typowaniu a na inne ***y szkoda mi czasu i klawiatury :)
SIMAD dziękuje i rozumie Ciebie.I chyba na tym bym zakończył.Trafnych typowań i kasiory życze.
Podstawą dobrego myślenia jest codzienny talerz grochówki wojskowej.Inaczej wszystko więdnie i brak sił do gry.
hipopotan >>> bardzo słuszne spostrzeżenie,a jak i brak sił do gry to i nerwowym można się zrobić :PPPP hehehe
koguciku - ciiiiiisza wyborcza ;) Nie nakręcaj się proszę ;) dziubaski
simad - cieszę się ,że w końcu doceniłeś pięknają, zapewne mylnie odbieraną jako klon madzi77. Pięknaja to bardzo pozytywna osoba na tym czacie.
pozdrawiam ;)
simad - cieszę się ,że w końcu doceniłeś pięknają, zapewne mylnie odbieraną jako klon madzi77. Pięknaja to bardzo pozytywna osoba na tym czacie.
pozdrawiam ;)
Patrzę na forum,a tam wpis Profesor 1980.Jak widać coraz więcej profesorów.Mnożą się jak myszy.
Rico masz rację ;) Rzeszów to nie Przemysl ;) A szkoda ;(
I sen Kathy by się sprawdził ;)
I sen Kathy by się sprawdził ;)
Profesor Bałwan nakazuje uczennicom Hosi i Lily o podanie liczb w typowaniach.
Uczennica hosia idzie na wieczorne hulaki Hipciu i teraz nie ma głowy do cyferek ;) Jutro 21 i..... kto wie ;)
No to by,by trafnych typowań Wszystkim bez wyjątku życzę ;)
No to by,by trafnych typowań Wszystkim bez wyjątku życzę ;)
Zapewne fanów maskotek interesuje,czy hipcio pije teraz herbatę z cytryną.Otóż nie popija wodę mineralną.
witam wszystkich;)
Baw się dobrze Hosiu,tylko nie przesadz.Skromna sukienka bez dekoltu.
Do losowania zostało juz tylko nieco więcej niż godzinę.Spoznialscy więc mogą jeszcze nadać kupony w żabce lub na stacji.To już ostatni dzwonek.
Witam wszystkich graczy.
Hosiu nie zapomnij o szaliczku i czapeczce,pozdrawiam ;)
Hosiu nie zapomnij o szaliczku i czapeczce,pozdrawiam ;)
witam Wszystkich milutko:)czy ktos z Was pomoze mi w tym wszystkim, cholercia potrzebuję kasy na tzw"wczpraj" a nie znam sie na tym nic a nic:))
Dawno pana nie było Szpicbródka.Podobno wdał się Pan w romans z jedną z forumowiczek.
hmmm, cholercia , tu zawsze taki spokoj?? z nikąd nie ma pomocy buuu
Nieposkromiona zaraz powinni pojawić się na czacie profesorowie.Oni lubią udzielać porad.
a co Cie interesuje?
ja nie z tych na p;]
madzia77
simad
była bym wdzięczna gdyby nie dyskutowano na mój temat pod czas mojej nieobecności .
Dzięki i nie pozdrawiam.
simad
była bym wdzięczna gdyby nie dyskutowano na mój temat pod czas mojej nieobecności .
Dzięki i nie pozdrawiam.
no w typowaniu wynikow. Nie znam sie na tym nic a nic;)
Jak wzmocnić mięśnie brzucha.Można cwiczyć na ławeczce skłony,albo w zwisie na drązku podciągać nogi pod kątem 90 stopni.I ograniczyć spozycie piwka,które wpływa na balonowaty wygląd człowieka.
Hipopotan romanse są przeważnie nieopłacalne więc staram się
unikać tego typu nieprzyjemnych przeważnie dla forumowiczek
zdarzeń.Staram się ostatnio pomagać kobietom więc unikam
tego rodzaju zdarzeń i nie pozwalam większości zakochiwać
się we mnie.
unikać tego typu nieprzyjemnych przeważnie dla forumowiczek
zdarzeń.Staram się ostatnio pomagać kobietom więc unikam
tego rodzaju zdarzeń i nie pozwalam większości zakochiwać
się we mnie.
Witaj Lila,wydaje mi się,że Simad pisał na forum,że niedługo odchodzi.Prawdopodobnie wyjeżdża do RPA,skąd pochodzi.
ech ktos z Was pisał o jakichs profesorach od nauki, chętnie poczekam i skorzystam z ich porad:) Niemniej myślałam , że Wy starzy użytkownicy znacie się rownie dobrze jak oni:)
Cześć lila,
gdzie byłaś tak długo
gdzie byłaś tak długo
hipopotan >>> hehehehe jesteś doprawdy w dechę.Nie do podrobienia :):):)
sposobow jest tyle ilu uzytkownikow;]
nieposkromniona....jak chcesz typować razem z innymi to wejdz na TYPOWANIA po lewej stronie,potem ZATYPUJ i tam możesz sobie typować od MM po Bet gan czy jak tam to się nazywa.
No tak, masz racje ale zawsze to jakaś pomoc, zwłaszcza dla kogoś kto zupelnie nie zna sie np na meczach:)
dobrymi radami piekło wybrukowane:)) trzeba jeszcze wiedziec czym to się je:)))
Pamiętaj nieposkromiona,że profesorowie są zwyczjani i nadzwyczajni,więc ich rady mogą być różne.
nieposkromniona....jak już wejdziesz na ZATYPUj to tam masz np. MM i typujesz 1/1.2/2.3/3 itd
potem klikasz na LOTTO i też typujesz 12 liczb potem na MINI LOTTO itd itp
potem klikasz na LOTTO i też typujesz 12 liczb potem na MINI LOTTO itd itp
to bądź tak miły hipciu i podaj mi namiary na tego nadzwyczajnego:)
nieposkromniona...najlepiej jak poczekasz na edi8 On się na tym wszystkim dobrze zna i na pewno z miłą chęcią Tobie pomoże:)
nie dotarly wpisy;[
no cóż, moge poczekac troszke, usiądę sobie grzecznie w kąciku i poczytam co tu jest ciekawego:)
no dzieki hipopotamie ups hipopotanie za pomoc:)
Tylko pamiętaj Nieposkromiona,on nie tylko podaje typy ale hipnotyzuje.
jasna cholera, dlaczego mnie straszycie :(
kurcze jak dlugo z tym smoczkiem przy nicku będę chodzić?? juz lepszy byl ten na poczatku"nowy")
Ja ze swej strony polecam Ci profesora Bałwana,jak mozesz zobaczyć jest on zawsze uśmiechnięty,tylko bardzo wymagający.
a system 7/9? co myslicie?
nie mam pl znakow;[
nie mam pl znakow;[
hahaha, no z bałwanem się zawsze dogadam:)zwlaszcza na takim etapie znajomosci w typowaniu na jakim jestem obecnie:)
Cześć lila,
zadałem Ci pytanie,
czyżbyś nie rozmawiała z chamami ??
zadałem Ci pytanie,
czyżbyś nie rozmawiała z chamami ??
hmm tylko 1000 by miec vipa??
no jak grochem o sciane;[
znając mój pociąg do klawiatury to w tydz potrafie zrobic:)
Dawno Cię nie było,
byłaś na urlopie ??
byłaś na urlopie ??