Wpisy 1 188 945 – 1 189 044
26 października 2012 17:45 → 26 października 2012 21:11, 100 wpisów
Boniek wygrał ??
Szkoda,bo on głównie,
we Włoszech siedzi,
więc gówniany z niego pożytek.
Szkoda,bo on głównie,
we Włoszech siedzi,
więc gówniany z niego pożytek.
podejrzewam, że ty drapek wciskasz ludzikom kit, a oni ci wierzą jak im nawijasz makaron na uszy!
Daj se chłopcze siana bo tylko naiwniacy ci uwierzą w te twoje drapanie
tyle trafień co piszesz to niema w całej wyżynie podkaroacko sądecko sanockiej ( o ile takowa istnieje)
bla bla bla
Daj se chłopcze siana bo tylko naiwniacy ci uwierzą w te twoje drapanie
tyle trafień co piszesz to niema w całej wyżynie podkaroacko sądecko sanockiej ( o ile takowa istnieje)
bla bla bla
dobrze, że wygrał Boniek, bo przynajmniej nie będą się kłócić działacze z Prezesem ( za duża odległość i głos nie doleci)
a i siedziba PZPN będzie mniej okazała
a i siedziba PZPN będzie mniej okazała
http://sport.wp.pl/kat,68874,title,Zbigniew-Boniek-nowym-prezesem-PZPN,wid,15044299,wiadomosc.html
chcę dodać, że Boniek już formalnie prezesował za Listkiewicza, kiedy ten uganiał się po świecie za dietami
demos
mogę wszystkie wygrane od 50zł wzwyż udokumentować, gdyż "na pamiątkę" zachowuję rachunki z żb
mogę wszystkie wygrane od 50zł wzwyż udokumentować, gdyż "na pamiątkę" zachowuję rachunki z żb
unhappy
kop. szafirów to dobra drapka, bo 50zł jest gwarantowane i jest w paczce, gdzie pozostałe wygrane są po 2zł i jest może jedno 4 i 5zł
kop. szafirów to dobra drapka, bo 50zł jest gwarantowane i jest w paczce, gdzie pozostałe wygrane są po 2zł i jest może jedno 4 i 5zł
na razie zdrapki sobie ogolnie daruje... za duzo na nie wydalem, a rezultaty gorsze niz mizerne tu - w odroznieniu od gier liczbowych - nie moge zwiekszyc swoich szans na wygrana... po prostu dali do moich zb takie, jakie dali... choc ktos moze powiedziec, ze w danej paczce jest w takim razie jakas wyzsza wygrana, skoro sa same najnizsze lub pustaki ale jednak wole powalczyc z ts-em typowaniami
wszystko mi popsula duza krzyzowka... mialem ok. 58% zwrotow, to gdy zaczalem kupowac duza krzyzowke, spadlem do 38%
unhappy, pamiętaj, że takie 50zł jest tylko JEDNO na 100szt. w paczce i na pewno byś je wydrapał kupując całą paczkę szy50, gdzie taka wygrana jest gwarantowana w każdej paczce,no ale prawdopodobnie byś i tak był ok.100zł w plecy, gdyż paczka kosztuje 200zł, a odzyskujesz ok.100zł
drapek, wiem i wlasnie dlatego nigdy nie kupuje calych paczek jednorazowo
na razie xl nie drapię,
ja raz ze 2l. temu kupiłem prawie całą paczkę zodiaka i byłem ok. 100zł w plecy, a teraz czekam na okazję- niektóre życzliwe kolektorki powiedzą co już wypłaciły i mam orientację co w danej paczce jest, no i wtedy można ryzykować
ja raz ze 2l. temu kupiłem prawie całą paczkę zodiaka i byłem ok. 100zł w plecy, a teraz czekam na okazję- niektóre życzliwe kolektorki powiedzą co już wypłaciły i mam orientację co w danej paczce jest, no i wtedy można ryzykować
moje kolektorki sa mile, ale raczej nie pamietaja, co juz sprzedaly z danej paczki... zwlaszcza, ze w dwoch zb maja zawsze otwartych kilka paczek na raz jednej zdrapki (a w jednej w ogole jest dziwnie, bo sa dwie kolektorki na zmiane i kazda ma paczki przypisane do siebie... nie sprzedaja nigdy paczek kolezanki)
ide do zb... bede moze pozniej
ide do zb... bede moze pozniej
unhappy
u mnie też tak jest, ale jak padnie min. 40-50zł w zdrapce to wieszają na wystawie
u mnie też tak jest, ale jak padnie min. 40-50zł w zdrapce to wieszają na wystawie
demos
nie wiem czemu mnie się uczepiłeś, powtarzam Ci, że mam wszystkie tegoroczne pokwitowania z wygranych zdrapek, a jest ich na razie 22 (min. 50zł)
nie wiem czemu mnie się uczepiłeś, powtarzam Ci, że mam wszystkie tegoroczne pokwitowania z wygranych zdrapek, a jest ich na razie 22 (min. 50zł)
oczywiście krakuska przegrała w tie-breku 6-8
brak pomysła
że tez Fredek kiepski jej nie pomógł ?
brak pomysła
że tez Fredek kiepski jej nie pomógł ?
coś większego jest na profilu gg36 - to moja najwyższa wygrana w zdrapce
jackwar
drapek
drapek
------
Dobry wieczór.. .
........................
Dobry wieczór.. .
........................
Wędrowca netowy
demos " z malych wygranych ludzie sie smieja a z duzych niesamowicie zazdroszcza!!!"
Albinlotto.. .
...............
...............
w Szczecinie autorytety dziennikarskie/ czytaj miernoty Zalewu/
napiszą ..... po wspaniałej grze
napiszą ..... po wspaniałej grze
emeryt
nie wdawaj się, że też klonujesz tu, bo sie tak osmieszysz jak on, tzn. po raz drugi
Pasko >>>>>> gdzie sie podziewa pan maciek ??????
+ 0,5. Zimno.. .
-------------------
-------------------
30+35 >>> ależ ty zabawny /czytaj śmieszny/ jesteś.
Takie dziarskie,zabawne wapienko.
Takie dziarskie,zabawne wapienko.
Jakim burakiem trzeba być żeby się cieszyć że e Polska tenisistka przegrywa.
no szanse obroniła.
Isiawygraj - chociażby temu dziadowi z wlkp na złość.
Isiawygraj - chociażby temu dziadowi z wlkp na złość.
hejka dzisiaj od niepamiętnych czasów miałam w zdrapce wygraną
ulala dzięki tylko77zl no ale wkoncu cos
dorocina125
jackwar
Monet , spoko , Isia wygra , w trzecim secie prowadzi wyraźnie .

set 1 set 2 set 3
Agnieszka Radwańska (POL) 6 7 3
Sara Errani (ITA) 7(6) 5 0
Monet.....dziewczyny z krakowa sa uparte i napewno Isia wygra

lila...kochanie ty moje...
najwazniejsza informacja dnia
przynajmniej dla mnie to to ze Boniek jest nowym prezesem
i teraz jak najszybciej wy***olic lesne dziadki

przynajmniej dla mnie to to ze Boniek jest nowym prezesem
i teraz jak najszybciej wy***olic lesne dziadki