Wpisy 1 186 863 – 1 186 962
25 października 2012 15:21 → 25 października 2012 19:48, 100 wpisów
Robal z uk tez cienko o kilka szostek w jednym losowaniu,jakis miesiac temu bylo z tego co pamietam 6 x 6/6 i az zdziwiony bylem bo byla mala pula i "szczesliwcy" nie zgarneli nawet po milionie
kalendarz adwentowy- to nowy wymysł TS w drapkach i to jeszcze po 5zeta i zajebiste wygrane tam będą
scolls
A jakie liczby były wtedy wylosowane ?
drapek
a widziałeś ten nakaz 'w dniu sprzedaży...' ?
A jakie liczby były wtedy wylosowane ?
drapek
a widziałeś ten nakaz 'w dniu sprzedaży...' ?
unhappy
to pic na wodę, na wsiach nie będzie- ale w miastach na pewno
i znów o/reszka-- niech ich szlak trafi takie buble do drapania oferują
to pic na wodę, na wsiach nie będzie- ale w miastach na pewno
i znów o/reszka-- niech ich szlak trafi takie buble do drapania oferują
no faktycznie, znow nie bedzie co drapac za przeproszeniem na*raja miliony zdrapek za 1 zl i to w dodatku tych gorszych
unhappy, co to za drapka po 5zł- gdzie przeciętną wygraną będzie 20zł za 3 mikołaje
jesli pula byla 14 na poprzednie losowanie, to teraz musi sie sprzedaz 5,5 mln zakladow... jesli jest dopiero nieco ponad 14, to znaczy, ze sprzedaz idzie BARDZO kiepsko trzecie losowanie z rzedu, a kasa do wygrania przeciez niemala
unhappy ponad 14mln mieli dopiero ok. 14.30 dziś- także kiepsko idzie
ja kupie jeden ten kalendarz do kolekcji... wiecej nie, bo nie ma sensu
R36 to bylo 11 sierpnia 5 x 6/6 wygrana po niecale 0,8mln funtow na glowe ale przegladalem wlasnie reszte ostatnich losowan i bylo pare takich gdzie padalo kilka szostek w jednym losowaniu
ogolnie drapek mam taka teze, ze nie chce im sie tych zdrapek nowych wymyslac, ani wydawac wielu roznych jednoczesnie... super 7 zwiekszyli naklad o bodajze 2 miliony (proporcjonalnie zwiekszajac tez liczbe wygranych, no ale teraz mimo wszystko bedzie trudniej znalezc wygrywajaca), kopalnie szafirow tez chyba nakladowo powiekszyli... teraz znow puszczaja 10 mln orla i reszki
torsan
59 i 71 sam już wytypowałem; a co myślisz o lizakach na dziś?
59 i 71 sam już wytypowałem; a co myślisz o lizakach na dziś?
unhappy
ja teraz szukam tych gdzie można o 50zł walczyć oprócz ex.p;
dziś miałem 50zł w szy50 i kupiłem 1szts7 jest fajne, ale u nas drapki po 2zł kiepsko się sprzedają ostatnio
ja teraz szukam tych gdzie można o 50zł walczyć oprócz ex.p;
dziś miałem 50zł w szy50 i kupiłem 1szts7 jest fajne, ale u nas drapki po 2zł kiepsko się sprzedają ostatnio
to samo 3 pazdziernika 4 x 6/6 wygrana po pol miliona funtow ale to mysle ze przez latwe liczy 3,9,11,29,45,46 wiekszosc ludzi co sami kresla "rozrzucaja" cyfry w ten sposob :2 niskie 2 srednie i dwie wysokie
R36 w lotto masz linka
www.national-lottery.co.uk/player/lotto/results/results.ftl
R36 w lotto masz linka
www.national-lottery.co.uk/player/lotto/results/results.ftl
torsan
skorzystam dziś z Twoich podpowiedzi do mm- tylko nie zawiedź drapka
skorzystam dziś z Twoich podpowiedzi do mm- tylko nie zawiedź drapka
R36 po prawej masz w tabelce "view" klikasz i masz dokladne dane z kazdego losowania
drapek-okaże się,to możesz podac mi 3 liczby do mini i będzie gotowy kuponik
drapek, niestety nie kazdy ma taka jolke jak ty moja jolka niestety nie pilnuje dla mnie zdrapek
Robal36 zwroc jeszcze uwaga na jedna bardzo wazna rzecz a mianowicie ilosc wygranych z bonusem
> wiekszosc ludzi co sami kresla "rozrzucaja" cyfry w ten sposob :2 niskie 2 srednie i dwie wysokie
scolls, ja osobiscie bym sie z tym zgodzil... ale wiesz co czytalem? podobno z jakichs badan wyszlo, ze ludzie boja sie liczb skrajnych... szczegolnie duzych... wydaje im sie, ze one pasc nie moga
scolls, ja osobiscie bym sie z tym zgodzil... ale wiesz co czytalem? podobno z jakichs badan wyszlo, ze ludzie boja sie liczb skrajnych... szczegolnie duzych... wydaje im sie, ze one pasc nie moga
moim zdaniem ta teoria sprawdza sie np. w typowaniach lotto i jokera... w multi nie, ale wiadomo, ze ta gra kieruje sie troche innymi prawami... ja osobiscie nie unikam duzych liczb
unhappy a co powiesz na to ze najczesciej padajaca liczba w Euromillions jest 50
unhappy
dziś to fuks, wczoraj wziąłem 074 i 0zł a dziś 073 i 50zł- a jeszcze 3/4 paczki jej zostało; zaś kupiłem 2x szafiry w rożnych żb 011 i obie
dziś to fuks, wczoraj wziąłem 074 i 0zł a dziś 073 i 50zł- a jeszcze 3/4 paczki jej zostało; zaś kupiłem 2x szafiry w rożnych żb 011 i obie
scolls a w takim naszym lotto 49 cos chyba nie chce wlatac (choc przyznam bez , ze lotto az tak nie sledze w czasie)...
drapek torsan nic tam nie kombinujcie bo widze "czaicie" wszystkie moje cyferki
8,12,16,38,20 <-- te liczby padaly najczesciej w 100 ostatnich losowaniach lotto: 18,18,17,17,16 razy
tak samo michalinka podaje mi cyferki do Eurosow a tam na 7 cyfr 4 z moich slałych co nimi gram od prawie 20 lat
cos sie kreci
dobra multusie ja musze uciekac wlece do Was pozniej
dobra multusie ja musze uciekac wlece do Was pozniej
witam jaki pewniak macie na wieczor w multi ?
w profilu typuje 1 ... Ale
puscilem mini tez dzisiaj
zaszalałem
zaszalałem
milego wieczoru
ja się nie dorzuciłem, nawet mini mam tylko 1zakład; szafiry 5 i 0zł, keno 3/5, zdrapaman 2, k/k 1zł
drapek, to do 16 mln pula moze sie doczolga ale w takim ukladzie zakladow znow bedzie mniej niz na poprzednie losowanie
dziś nawet 2 panie znajome z banku zagrały o pulę - chyba szykuje się upadłośc pewnego banku
unhappy, ja nie analizuję ilości zakładów, powiem tyle, po 17.00 u jolki klientów prawie brak
ja sobie licze teoretyczna pule przy roznej liczbie zakladow i rozkladzie teoretycznym wygranych... gdy to sie odwroci, wychodzi liczba zakladow potrzebna do osiagniecia danej puli
unhappy, a przy jak wysokiej kumulacji zawiera się ok. 14mln zakładów?
tego nie wiem... ja to licze przyrostowo, na bazie informacji o poprzedniej puli (zgodnie ze wzorem ts-a)... bo ta pula w poprzednim ma wplyw na to, ile zakladow sprzeda sie na kolejne losowanie ale pewnie kolo 30 mln...
dokladnie nie pamietam, ale pamietam, jak szpil chwalil sie, ze kazdy dorosly polak statystycznie zagral w lotto... czyli ok. 30 mln
możliwe, bo 2x 6/6 było- czyli statystycznie wszystko się zgadza
ide troche poczytac, bo dzis znow spotkanie... jak nie usne przy ksiazce, to postaram sie byc na czacie
30+35 plus VAT.
http://eurosport.onet.pl/tenis/wta-championships/mats-wilander-imponuje-mi-styl-radwanskiej,1,5287930,wiadomosc.html
ale czymże jest opinia-
siedmiokrotnego triumfatora turniejów wielkoszlemowych i eksperta Eurosportu,wobec Pańskiej - eksperta MP.
http://eurosport.onet.pl/tenis/wta-championships/mats-wilander-imponuje-mi-styl-radwanskiej,1,5287930,wiadomosc.html
ale czymże jest opinia-
siedmiokrotnego triumfatora turniejów wielkoszlemowych i eksperta Eurosportu,wobec Pańskiej - eksperta MP.
fabik96 dobry system to brak systemu
DariuszW
torsan
witam .. 1 pewniak wg.mnie oraz 73 ..