Wpisy 118 587 – 118 686
19 czerwca 2010 13:00 → 19 czerwca 2010 21:57, 100 wpisów
Helo...
Zabawnie to zabrzmi, ale cóż - szukam sponsora na dzisiejsze losowanie lotto, który pożyczyłby mi na 48 pierwotnych kombinacji dla wszystkich 49 liczb (48*49), czyli na 2352 kombinacje - po 3 złote za jedną, czyli 7 tysięcy 56 złotych. Kupony mam już wypełnione!
Zabawnie to zabrzmi, ale cóż - szukam sponsora na dzisiejsze losowanie lotto, który pożyczyłby mi na 48 pierwotnych kombinacji dla wszystkich 49 liczb (48*49), czyli na 2352 kombinacje - po 3 złote za jedną, czyli 7 tysięcy 56 złotych. Kupony mam już wypełnione!
Witam. Na stronie www.xlotto.pl zupełnie nowa funkcjonalność. Losowanie na żywo bez formy wideo. Po prostu wylosowywane kulki będą pojawiać się na żywo równo z losowaniem. Warto wejść na stronę www.xlotto.pl o godzinie 14:00 i 22:15 i zobaczyć czy wszystko działa jak należy. Będę czekał na opinie. Pozdrawiam
Potrzebna porada, która kolorystyka lepsza, zaprezentowana poprzednio:
http://img52.imageshack.us/img52/2529/zrzutekranu20100619godz.png
czy może typowa dla strony lotto.pl:
http://img267.imageshack.us/img267/2529/zrzutekranu20100619godz.png
http://img52.imageshack.us/img52/2529/zrzutekranu20100619godz.png
czy może typowa dla strony lotto.pl:
http://img267.imageshack.us/img267/2529/zrzutekranu20100619godz.png
Jeśli ktoś skorzystał z zabawy i skreślił cyferki podane przez Jason`a Bourne to ma 3/3 i 54 zeta
brawo Jason Bourne
brawo Jason Bourne
Lestek. Obawiam się, że temat iPhone i AppStore raczkuje wśród użytkowników. Ja sam jestem IT, a temat poznałem niedawno. Pozdrawiam
Nie no jasne. Wydawało mi się jednak, że stosunkowo łatwo określić, który kolor na zdjęciu lepszy :D
Pasko na www.xlotto.pl losowanie ok. Szybko i sprawnie pojawiają się wylosowane kulki.
Witam.Tylko 2/10 fatalna skuteczność.Na popołudniu te same liczby co na zmianę ranną.Jak czytam to ADMIN postraszył,i się uspokoiło zarówno tu jak i na forum.Widać że jednak mamy respekt.Tylko może należało wcześniej.Ale dobre i to.Pozdrawiam.
Zmieniłem jeszcze na xlotto.pl, że losowanie posortuje się dopiero po podaniu ostatniej kuli. Tak, aby nie biegać oczami jaka kula została kolejno wylosowana. KOCIO: oczywiście że możesz.
Witam.Zrobiłem już kupony na wieczór i znów mam na nich przewagę parzystych liczb.
Niedawno zagrałem w keno i trafiłem tylko jedną liczbę z siedmiu.To tylko świadczy o tym,że nie warto w to grać.
Hmm...
No i co. Nikt nie chce wejść do gry za 7 tysięcy? Ouu... =D
No i co. Nikt nie chce wejść do gry za 7 tysięcy? Ouu... =D
Bo zawsze w keno przestawiano mi liczby o jedno pole,a ostatnio na klika gier,liczby bez styku.Czyli mniej osób gra i wybierają inaczej.
A zdrapki,jak widzę drapią też kolektorzy i mają większe szanse niż osoba która przychodzi do kolektury.
HIPCIO ja też mam takie zezowate szczęście że mam 50% liczb obok.A może zaczeliby za takie liczby, ale tylko obok płacić,np zrobić na taką opcje kurs 1,22.I jak by tak było min 4 liczby na 10 liczb obok to AKO byłoby np.2,0 .Warunek to gra na 10 liczb i min 4 liczby obok wylosowanych.Nie ważne czy po lewej czy po prawej stronie chyba że byłaby to liczba 80 lub 1 to wtedy mamy tylko 2 możliwości.Nie byłoby to fajne.Pozdrawiam
Trzymajcie dzisiaj wieczorem kciuki za Jarka Hampela i Tomka Golloba. Po raz pierwszy od 1973roku polski żużlowiec może zostać indywidualnym mistrzem świata więc trzeba im pomóc.
te co miały padnąć,to już padły, ponieważ losowania są nagrywane z wyprzedzeniem,więc niema się co podniecać i łamać sobie główkę, bo można padnąć!!
Witam Wszystkich.
Kathy witaj... . :)
Nikt nie chce zgarnąć tych 13 baniek w lotto dzisiaj??
Gwarantuję, że z zakładów w sumie na 7 tysięcy złotych padnie szóstka! Ino nikt mi nie chce pożyczyć, shit...
Gwarantuję, że z zakładów w sumie na 7 tysięcy złotych padnie szóstka! Ino nikt mi nie chce pożyczyć, shit...
Jeśli ta "inwestycja" jest "pewna" na 100% to na co CZEKASZ??? Zwróć się do jakieś firmy. Tylko uważaj- żebyś nie wziął pożyczki na 50% na tydzień... .
Wędrowca netowy>>
co to 50% w wypadku taaakiej wygranej ?
Pan Pikuś ;)
co to 50% w wypadku taaakiej wygranej ?
Pan Pikuś ;)
a jak blesser pójdzie oddać do firmy pożyczkę to powie:
a teraz to mi to lotto
a teraz to mi to lotto
Koszmar.Przegrałem cztery zdrapki.A teraz podam co mi wybił chybik na wieczór:13,32,41,49,51,60,63,64,66,74.
Przy mnie dwóch cymbałow odbierało dwie wygrane:jeden trójke w lotto i mini,drugi trojkę w lotto.
a za co Pani Madzia postanowila odejzc?
w takim razie ja tez odhodze
w takim razie ja tez odhodze
co z tego że 13,32,41,49,51,60,63,64,66,74 nie takie złe te liczby to tylko maszyna i może wylosować kiedyś wypadło 71,72,73,74,75,76,77,78,79,80 w jednym losowaniu i co? zdarza się powiec lepiej co ci się w tych liczbach twoich nie podoba.
*powieDZ
Panie Fish,na razie te liczby nic nie znaczą,dopiero okaze się wieczorem.Ale chodzi o odwagę,że podałem liczby,bo wiele osób nie chce tego zrobić.
jej super ale to trzeeeeba mieć jaja XD a ja dzisiaj puściłem 14,21,55,68,32 w multi multi a w lotto 22,43,16,11,29,34. A maskotki chyba ty trzymasz:)
dziendobry Panie hipopotamie Pan byl przyjacielem Pani Madzi dlaczego ona postanowila odejzc
i dzisiaj będe miał 13 mln złotych:)
od kiedy hipopotaM pisze się przez N
to znaczy ze nie odhodzi to super wczoraj bylam na kongresie kobiet i uwazam ze my kobiety nie mozemy sie poddawac i byc ublizanymi byle hamom pozdrawiam Pani Madziu
ej a gdzie jest pilka?
o kuuuurde shit Kamerun Dania 1-1 Dania strzeliła FAAAAK ja liczę na Kamerun
nie będzie żadnej kumulacji bo dzisiaj zgarniam swoje czyli 13 milionów i cześć:) hehehe
kto ci to powiedział że 17 milionów kumulacja karty tarota czy zgadujesz?
słupek!!! kur..NIEEEEE
dowiesz się wkrótce a jak nieiwsz kto to KOCIO to zapytaj np.hosię ,mag..,kathy,Robal 36
wiedziałem że jasnowidz:) plisss podaj mi 7 z 10 już nie chcę 10/10 ale zbieram na kompa:)
PS kto wygra meczXD:)
uwazam ze jest nas za malo w parlamencie musimy walczyc o wienkszosc
Annamaria spojrzałem na fotkę w twoich typowaniach i dostałem koszmara.Tam widać jakiegoś potwora.
nie podoban ci sie to trudno ale ja jestem twarda ciekawe jak ty wyglondasz?
hipopotan>>> jak śmiesz wypowiadać się o wyglądzie innego użytkownika ( bez względu na jego płeć ) - za coś takiego nasz Admin wciągnie Cię przecież na swoją krótką listę do zbanowania z czatu... bo 90% Twoich wpisów jest nie na temat!
Witam:):))) Miłego Wieczoru:)trafnych typowań,wygranej!!KOCIO, jak po weselu, wszystko ok?
hipopotan>>> jak dotąd to Ty jesteś tu jedynym klonem - klonu rosnącego w ZOO...
hipopotan >> gdybyś TY zmienił pleć to przestałbyś być dziewczynką , która bawi się maskotkami...
Adminie >> do roboty!
Banuj tę której to obiecałeś , czyli "madzię77" za ten wielce konstruktywny i merytoryczny wpis:
"118655. status madzia77 2010-06-19 (21:34)
hehe "
.............
Banuj tę której to obiecałeś , czyli "madzię77" za ten wielce konstruktywny i merytoryczny wpis:
"118655. status madzia77 2010-06-19 (21:34)
hehe "
.............
Panie hipopotamie czy Pan nadal pije duzo mleka i cocoli to nie pomoze w schudnienciu teraz najlepsza jest dieta proteinowa
hipopotan>> weź lustro i sam mów to powiedz - bo w lustrze widzisz BAŁWANA!
przestańcie donosić adminowi no chyba że naprawdę to konieczne ale teraz zachowujecie się jak sprzedawczyki i plepsy mało tego konfidenci NO ALE co prawda to prawda za dużo trochę powiedziałeś hipcio
nie zajmujcie się tym dzieciakiem przecierz odrazu widać że śpi z maskotkami
jak to kto magu użytkownik a ty to co ? znowu jakiś jasnowidz?
jak dotąd żaden mi nie chce podać 7/10 na jutro w multi multi
hipopotan>>> nie wiedziałem , że ta fotka przedstawiająca ojca Pio to Ty jesteś - bo Ty przecież swoją fotkę wkleiłeś...
Właśnie czekam na losowanie popijając herbatę z cytryną.Żeby poszły tylko dobre liczby.
OK a teraz szczerze proszę kto ma mniej niż 18 lat?
Gdy nad nami niebo płacze, mokną twoje złote włosy,
piękne jest spotkanie nasze, jak listonosz gdzies unosi.
Nad górami słońce świeci, srebrny księzyc za górami,
jedno z drugim sie przegania, my kochamy sie.
Żono moja, serce moje, nie ma takich jak my dwoje
bo ja kocham oczy twoje do szalenstwa, do wieczora...
Żono moja..
2 Nie ma takich jak my dwoje, nasza miłość się nie chwali.
Nawet niebo sie nie boi, nic nas przeciez nie oddali.
Nad górami słonce świeci, srebrny ksiezyc za gorami, jedno z drugim sie przegania,
my kochamy sie...
Bo ja kocham oczy twoje do szalenstwa, do wieczora...
Żono moja....
piękne jest spotkanie nasze, jak listonosz gdzies unosi.
Nad górami słońce świeci, srebrny księzyc za górami,
jedno z drugim sie przegania, my kochamy sie.
Żono moja..
2 Nie ma takich jak my dwoje, nasza miłość się nie chwali.
Nawet niebo sie nie boi, nic nas przeciez nie oddali.
Nad górami słonce świeci, srebrny ksiezyc za gorami, jedno z drugim sie przegania,
my kochamy sie...
Żono moja....
na pewno hipopotam kto jeszcze?
Edi8 będę Ciebie ignorował,bo często używasz brzydkich słówek,a takich osób unikam.
Brawo Magu BRAWO,BRAWO,BRAWO znam tą piosenkę jest zajebista XD:) a w jakim celu ją tu wpisywałeś?
hipopotan >>> nie rób sobie żadnych ograniczeń i rozwiń ten wątek odnośnie herbaty z cytryną - uzupełnij go o informację ile łyżek cukru wsypujesz i czy mieszasz w lewo czy w prawo , bo cała społeczność multipasko.pl czyli portalu o grach , wstrzymała oddech...
ALE żeś mu dojechał edi ale się szczerzy uśmiałem SZACUN hahaha:):):) i co hipopotam łyso ci?
Podaję teraz warunki nadania chybika:miejsce:kolektura,godzina nadania:16.38.21.Obsługa:w normie.Warunki pogodowe:dość ciepło.
*szczerze błąd w pisowni
fish poker >>> mylisz się co do wieku "hipopotana" , bo on ma ok. 40 lat , ponieważ pisał tu o smaku szynki , którą za komuny w latach osiemdziesiątych kupował na kartki na mięso...
no być może i siępomyliłem ale miałem prawo bo zachowuje się on jak dziecko
chyba to każdy potwierdzi