Wpisy 118 573 – 118 672
19 czerwca 2010 11:23 → 19 czerwca 2010 21:49, 100 wpisów
Śmigam puścić
14,34,40
pzdr
Prośba
Jakby się pojawił
Kocio>>
Co sądzisz o ...
za odpowiedź
z góry dziękuję
14,34,40
pzdr
Prośba
Jakby się pojawił
Kocio>>
Co sądzisz o ...
za odpowiedź
z góry dziękuję
ja mam w domu 3 porzadne szare okladki z mocnego plastiku ze złotym napisem lotto.tzw.etui.chetnie bym ci sprezentowal jedna jesli nie masz.;-];-]
14, 37, 48
Hej yo, no w warszawie to będzie dzisiaj tak samo nieźle lało. na szczęście najważniejsze czyli wysłanie kuponów mam już za sobą:)
Ósmy cud świata
Osiem plag egipskich
Osiem grzechów
Ośmiu wspaniałych
Osiem razy po osiem razy
Osiem dziewcząt w Albatrosie
"Kiedy będę miał OSIEMdziesiątOSIEM lat",
coś się Wam jeszcze kojarzy ?
Osiem plag egipskich
Osiem grzechów
Ośmiu wspaniałych
Osiem razy po osiem razy
Osiem dziewcząt w Albatrosie
"Kiedy będę miał OSIEMdziesiątOSIEM lat",
coś się Wam jeszcze kojarzy ?
co ja mam robić żeby zwiękrzał mi się poziom vip? na razie mam początkujący
o! akurat po tym wpisie się zmienił
dzięki i wzajemnie:)
co tak nagle jakoś cicho się zrobiło wszyscy do kolektury śmigają czy co?
Helo...
Zabawnie to zabrzmi, ale cóż - szukam sponsora na dzisiejsze losowanie lotto, który pożyczyłby mi na 48 pierwotnych kombinacji dla wszystkich 49 liczb (48*49), czyli na 2352 kombinacje - po 3 złote za jedną, czyli 7 tysięcy 56 złotych. Kupony mam już wypełnione!
Zabawnie to zabrzmi, ale cóż - szukam sponsora na dzisiejsze losowanie lotto, który pożyczyłby mi na 48 pierwotnych kombinacji dla wszystkich 49 liczb (48*49), czyli na 2352 kombinacje - po 3 złote za jedną, czyli 7 tysięcy 56 złotych. Kupony mam już wypełnione!
Witam. Na stronie www.xlotto.pl zupełnie nowa funkcjonalność. Losowanie na żywo bez formy wideo. Po prostu wylosowywane kulki będą pojawiać się na żywo równo z losowaniem. Warto wejść na stronę www.xlotto.pl o godzinie 14:00 i 22:15 i zobaczyć czy wszystko działa jak należy. Będę czekał na opinie. Pozdrawiam
Potrzebna porada, która kolorystyka lepsza, zaprezentowana poprzednio:
http://img52.imageshack.us/img52/2529/zrzutekranu20100619godz.png
czy może typowa dla strony lotto.pl:
http://img267.imageshack.us/img267/2529/zrzutekranu20100619godz.png
http://img52.imageshack.us/img52/2529/zrzutekranu20100619godz.png
czy może typowa dla strony lotto.pl:
http://img267.imageshack.us/img267/2529/zrzutekranu20100619godz.png
Jeśli ktoś skorzystał z zabawy i skreślił cyferki podane przez Jason`a Bourne to ma 3/3 i 54 zeta
brawo Jason Bourne
brawo Jason Bourne
Lestek. Obawiam się, że temat iPhone i AppStore raczkuje wśród użytkowników. Ja sam jestem IT, a temat poznałem niedawno. Pozdrawiam
Nie no jasne. Wydawało mi się jednak, że stosunkowo łatwo określić, który kolor na zdjęciu lepszy :D
Pasko na www.xlotto.pl losowanie ok. Szybko i sprawnie pojawiają się wylosowane kulki.
Witam.Tylko 2/10 fatalna skuteczność.Na popołudniu te same liczby co na zmianę ranną.Jak czytam to ADMIN postraszył,i się uspokoiło zarówno tu jak i na forum.Widać że jednak mamy respekt.Tylko może należało wcześniej.Ale dobre i to.Pozdrawiam.
Zmieniłem jeszcze na xlotto.pl, że losowanie posortuje się dopiero po podaniu ostatniej kuli. Tak, aby nie biegać oczami jaka kula została kolejno wylosowana. KOCIO: oczywiście że możesz.
Witam.Zrobiłem już kupony na wieczór i znów mam na nich przewagę parzystych liczb.
Niedawno zagrałem w keno i trafiłem tylko jedną liczbę z siedmiu.To tylko świadczy o tym,że nie warto w to grać.
Hmm...
No i co. Nikt nie chce wejść do gry za 7 tysięcy? Ouu... =D
No i co. Nikt nie chce wejść do gry za 7 tysięcy? Ouu... =D
Bo zawsze w keno przestawiano mi liczby o jedno pole,a ostatnio na klika gier,liczby bez styku.Czyli mniej osób gra i wybierają inaczej.
A zdrapki,jak widzę drapią też kolektorzy i mają większe szanse niż osoba która przychodzi do kolektury.
HIPCIO ja też mam takie zezowate szczęście że mam 50% liczb obok.A może zaczeliby za takie liczby, ale tylko obok płacić,np zrobić na taką opcje kurs 1,22.I jak by tak było min 4 liczby na 10 liczb obok to AKO byłoby np.2,0 .Warunek to gra na 10 liczb i min 4 liczby obok wylosowanych.Nie ważne czy po lewej czy po prawej stronie chyba że byłaby to liczba 80 lub 1 to wtedy mamy tylko 2 możliwości.Nie byłoby to fajne.Pozdrawiam
Trzymajcie dzisiaj wieczorem kciuki za Jarka Hampela i Tomka Golloba. Po raz pierwszy od 1973roku polski żużlowiec może zostać indywidualnym mistrzem świata więc trzeba im pomóc.
te co miały padnąć,to już padły, ponieważ losowania są nagrywane z wyprzedzeniem,więc niema się co podniecać i łamać sobie główkę, bo można padnąć!!
Witam Wszystkich.
Kathy witaj... . :)
Nikt nie chce zgarnąć tych 13 baniek w lotto dzisiaj??
Gwarantuję, że z zakładów w sumie na 7 tysięcy złotych padnie szóstka! Ino nikt mi nie chce pożyczyć, shit...
Gwarantuję, że z zakładów w sumie na 7 tysięcy złotych padnie szóstka! Ino nikt mi nie chce pożyczyć, shit...
Jeśli ta "inwestycja" jest "pewna" na 100% to na co CZEKASZ??? Zwróć się do jakieś firmy. Tylko uważaj- żebyś nie wziął pożyczki na 50% na tydzień... .
Wędrowca netowy>>
co to 50% w wypadku taaakiej wygranej ?
Pan Pikuś ;)
co to 50% w wypadku taaakiej wygranej ?
Pan Pikuś ;)
a jak blesser pójdzie oddać do firmy pożyczkę to powie:
a teraz to mi to lotto
a teraz to mi to lotto
Koszmar.Przegrałem cztery zdrapki.A teraz podam co mi wybił chybik na wieczór:13,32,41,49,51,60,63,64,66,74.
Przy mnie dwóch cymbałow odbierało dwie wygrane:jeden trójke w lotto i mini,drugi trojkę w lotto.
a za co Pani Madzia postanowila odejzc?
w takim razie ja tez odhodze
w takim razie ja tez odhodze
co z tego że 13,32,41,49,51,60,63,64,66,74 nie takie złe te liczby to tylko maszyna i może wylosować kiedyś wypadło 71,72,73,74,75,76,77,78,79,80 w jednym losowaniu i co? zdarza się powiec lepiej co ci się w tych liczbach twoich nie podoba.
*powieDZ
Panie Fish,na razie te liczby nic nie znaczą,dopiero okaze się wieczorem.Ale chodzi o odwagę,że podałem liczby,bo wiele osób nie chce tego zrobić.
jej super ale to trzeeeeba mieć jaja XD a ja dzisiaj puściłem 14,21,55,68,32 w multi multi a w lotto 22,43,16,11,29,34. A maskotki chyba ty trzymasz:)
dziendobry Panie hipopotamie Pan byl przyjacielem Pani Madzi dlaczego ona postanowila odejzc
i dzisiaj będe miał 13 mln złotych:)
od kiedy hipopotaM pisze się przez N
to znaczy ze nie odhodzi to super wczoraj bylam na kongresie kobiet i uwazam ze my kobiety nie mozemy sie poddawac i byc ublizanymi byle hamom pozdrawiam Pani Madziu
ej a gdzie jest pilka?
o kuuuurde shit Kamerun Dania 1-1 Dania strzeliła FAAAAK ja liczę na Kamerun
nie będzie żadnej kumulacji bo dzisiaj zgarniam swoje czyli 13 milionów i cześć:) hehehe
kto ci to powiedział że 17 milionów kumulacja karty tarota czy zgadujesz?
słupek!!! kur..NIEEEEE
dowiesz się wkrótce a jak nieiwsz kto to KOCIO to zapytaj np.hosię ,mag..,kathy,Robal 36
wiedziałem że jasnowidz:) plisss podaj mi 7 z 10 już nie chcę 10/10 ale zbieram na kompa:)
PS kto wygra meczXD:)
uwazam ze jest nas za malo w parlamencie musimy walczyc o wienkszosc
Annamaria spojrzałem na fotkę w twoich typowaniach i dostałem koszmara.Tam widać jakiegoś potwora.
nie podoban ci sie to trudno ale ja jestem twarda ciekawe jak ty wyglondasz?
hipopotan>>> jak śmiesz wypowiadać się o wyglądzie innego użytkownika ( bez względu na jego płeć ) - za coś takiego nasz Admin wciągnie Cię przecież na swoją krótką listę do zbanowania z czatu... bo 90% Twoich wpisów jest nie na temat!
Witam:):))) Miłego Wieczoru:)trafnych typowań,wygranej!!KOCIO, jak po weselu, wszystko ok?
hipopotan>>> jak dotąd to Ty jesteś tu jedynym klonem - klonu rosnącego w ZOO...
hipopotan >> gdybyś TY zmienił pleć to przestałbyś być dziewczynką , która bawi się maskotkami...
Adminie >> do roboty!
Banuj tę której to obiecałeś , czyli "madzię77" za ten wielce konstruktywny i merytoryczny wpis:
"118655. status madzia77 2010-06-19 (21:34)
hehe "
.............
Banuj tę której to obiecałeś , czyli "madzię77" za ten wielce konstruktywny i merytoryczny wpis:
"118655. status madzia77 2010-06-19 (21:34)
hehe "
.............
Panie hipopotamie czy Pan nadal pije duzo mleka i cocoli to nie pomoze w schudnienciu teraz najlepsza jest dieta proteinowa
hipopotan>> weź lustro i sam mów to powiedz - bo w lustrze widzisz BAŁWANA!
przestańcie donosić adminowi no chyba że naprawdę to konieczne ale teraz zachowujecie się jak sprzedawczyki i plepsy mało tego konfidenci NO ALE co prawda to prawda za dużo trochę powiedziałeś hipcio
nie zajmujcie się tym dzieciakiem przecierz odrazu widać że śpi z maskotkami
jak to kto magu użytkownik a ty to co ? znowu jakiś jasnowidz?
jak dotąd żaden mi nie chce podać 7/10 na jutro w multi multi
hipopotan>>> nie wiedziałem , że ta fotka przedstawiająca ojca Pio to Ty jesteś - bo Ty przecież swoją fotkę wkleiłeś...
Właśnie czekam na losowanie popijając herbatę z cytryną.Żeby poszły tylko dobre liczby.
OK a teraz szczerze proszę kto ma mniej niż 18 lat?