Wpisy 1 184 306 – 1 184 405
24 października 2012 11:43 → 24 października 2012 12:37, 100 wpisów
kondi potrzepałem troche mapki do 2giej w nocy wykresy kombinowałem i pusciłem zobaczym, zmieniam stawke gram 10 zeta dziennie i duzego tez
no a te moje mapki wypieprzyłem w las
wasyl....trzeba było je jeszcze zostawić,może by się Tobie kiedyś przydały
no jest dupa czarna, albo biała, a jak nie chcesz "rasizmu" to może być blada i brudna
lewatywka he he
z kawy
ide na kawke zona zaprasza zaraz wracam
na jedno wychodzi lila, czyli zaczyna sie okres karencji w wygranych
kondi...a na kiego to oko mrużysz?to jedna fota a gdzie reszta skoro foty?
kondziu..ta karwa czuje się,tylko jak mamy podobne to guzik z nich siada
nic specjalnego, ale jako cłkowicie niefotogeniczny typ miałem problem z ich wyborem
lila, ja puściłbym te same co wczoraj - tak mam z resztą w profilu
ja mam kręcone tylko jak są długie Teraz mam krótkie, proste i siwe
i takie sprzedałem krzysiowi wczoraj. W kolekturze kreśliłem jakiemuś pijaczkowi kupon, bo ten nie dowidział, ale po wynikach widzę, że ch....a trafił. Przynajmniej będzie miał na kogo zwalić niepowodzenie
kondi..jak to siwe?Ja Co dobrze radzę,Ty się lepiej ewakuuj z tej armii bo nie tylko osiwiejesz
senna...to odkręć kaloryferjak można zapewnić pracownikom taki badziew że,zimno w pomieszczeniu
senna
A najgorsze, że jedyne co możemy jako pracownicy teoretycznie zrobić to odmówić wykonywania pracy jeśli temperatura spadnie poniżej jeśli dobrze pamiętam 18 stopni w biurze. Teoretycznie szef nas za to nie ma prawa zwolnić
A najgorsze, że jedyne co możemy jako pracownicy teoretycznie zrobić to odmówić wykonywania pracy jeśli temperatura spadnie poniżej jeśli dobrze pamiętam 18 stopni w biurze. Teoretycznie szef nas za to nie ma prawa zwolnić
Witam serdecznie wszystkich,a przede wszystkim LILIANE.MULTIPASKO=LILA,LILA=MULTIPASKO,chyba wazeliną nie zaleciało.
Teraz idę nazara wracam.
ponownie
na 14 wyszły mi dwie 3jki...z racji że z kasą u mnie kiepsko to połączę je w 6tke
na 14 wyszły mi dwie 3jki...z racji że z kasą u mnie kiepsko to połączę je w 6tke
Lila jak ja lubię sobię pyknąć.Tak czasami śledzę waszę wpisy (lukam)I mam pytanko do ciebie lilko czy ja dobrzę zrozumiałem że Ci brzuszek rośnię?.
wróciłem z kawki
o nie ma to jak pyszna kawka z żonką
no i pogawędka
bo babki muszą sie nagadac
a a a a a a
potem mam spokój do wieczora
o nie ma to jak pyszna kawka z żonką
no i pogawędka
bo babki muszą sie nagadac
a a a a a a
potem mam spokój do wieczora
lila zaszalała który tydzien
wasyl...taaa nagadać jak Wy zaczniecie pintolić to wam jadaczki zamknąc nie można nawet na 3 minuty
No to Pogratulować Przyszłej mamusi i Tatusiowi.Dla Mamusi i Dla Tatusia .Kochajcie się i rozmnażajcie
paplo popykac ale zielonki
40-13=27 poczekamy
WASYL,Grasz w zielone??