Wpisy 1 183 279 – 1 183 378
23 października 2012 21:35 → 23 października 2012 21:50, 100 wpisów
unhappy - nie ma nic wspólnego ? no, nie wiem, nie wiem...
po każdej podwyżce c o ś się działo...
po każdej podwyżce c o ś się działo...
wiesz unhappy do lotu bo jak mnie szatansko wkurzy to bedzie latac jak smiglo
krzysio ..będziemy obok siebie mieszkali razem na staw pójdziemy się wieszac lub topić ...i oczywiście na cyce latac
lila...byłem tam j...n...i stałem nie 13maxa
unhappy..taaaa stara chyba o stara lub jaguara.Ani tego ani tego ni mom
Lila chcesz miec smolensk w Twoim domu ze chcesz mnie poderwac do lotu ?
krzysio.....musimy sie umówić koło jw,tam jadę a tak to centrum to nie wiem
dobra teraz muszę znika....hej cyc baw się pomalutkuu lodziki u facety i znikam..
ja bym Monako polecial ale za biedny jestem zeby tam zakupy robic
medusia.....
multi multi plus: a co to za liczby podałeś do kalkulatora zaawansowanego? Ja nie widzę żadnej awarii. Napisz jaka gra liczbowa i jakie liczby podałeś
robal, nie ma, nie ma... jesli udzial ch-t i sposob ich generowania sie nie zmienil, wielokrotne szostki nadal powinny sie pi x drzwi pojawiac z podobna czestotliwoscia, tyle ze odniesiona do nowej czestosci padania szostek w ogole
witam ja juz po pracy jestem moge pisac, kto jest widze lila,medea76,no i reszta witam jestem co radzicie mi o graniu w multi czym sie sugerowac wyborem tych parek itd
joanna ... ty jeszcze raz masz rozmaiaż s paskoo jak kiedyś bedzie ,,ty nie wolno gdzie chcesz ukrywać albo schowaj pod stołem ...widziałem troche ściana prawa ..lewo było czarnoo obraz i znikam...
pasko 03,29,31,36,40,41,54,56,67,76.
nie ma czegos takiego ze musi pasc lub sie wygenerowac ta szostka wg jakichs tam zasad
pasko gra multi multi plus
lottomat, przesledz historie... nie chce mi sie tego jeszcze raz pisac, bo tam jest pare warunkow
no hej jestem
niektore uklady sa takie ze ludzie bardziej je skresla i bedzie te pare szostek
no mapki mapkami ale co dalej
pasko ja przepraszam ciebie ale chyba już wiem w czym jest błąd się nie podaję kropki a ja podawałem
lottomat, nie zadna szostka dyskutowalismy o liczbie szostek wielokrotnych
ja już od dwóch dni nie wysyłam...zbieram siły na nowe pomysły
z reszta pisalem Ci zrob sobie wlasny generator i posprawdzaj na 10 mln losow ile padnie
raz Ci padnie 10 raz 1 a czasem 0
raz Ci padnie 10 raz 1 a czasem 0
wasyl...wejdź w mapki i zobacz co tam za licho siedzi,kiedy ostatnio wlazło i kreśl małpy na kupon
lottomat, wychodzisz z zupelnie innego zalozenia niz ja... wlasnie chodzi o to, ze to nie ludzie w wiekszosci kresla
mała1438
michellex
michellex
tadzia ..krzysiowi chodziło o to żebys weszła na live Pasko i nie chowała sie pod stołem tylko pokazała sie
Lila a Ty co tu robisz ? 22 sie zbliza kapiel i spaciu Ty oslico
Koledzy słuchajcie nasz nowy kolega szuka speca od grania na parki może ktoś może mu coś doradzic bo jak wiadomo to nie moje klimaty
no ale wtedy co padlo te pare szostek to masz napisane gdzies wprost ze wszystkie na ch/t ?
no ok lilu ale czym sie sugeroac tym co czesciej wpadaja a omijac te co wcale czy mieszac
Lila
Po prostu skreślałam w biegu na pałę a to zawsze tak się kończy, że wybieram dokładnie te co nie mają prawa wypaśc
Po prostu skreślałam w biegu na pałę a to zawsze tak się kończy, że wybieram dokładnie te co nie mają prawa wypaśc
lottomat, przeczytaj, co napisalem o udziale ch-t... tam jak byk stoi JESLI... ja nic nie twierdze z pewnoscia... zadalem pytanie, za ktore daje 100 punktow...
wasyl...pisałeś że,masz swoje jakieś tam spostrzeżenia,porównaj z mapkami i kreśl te co Tobie najbardziej pasują
http://s3.flog.pl/media/foto/3150075_oslica-sonia-.jpg
ta sie nazywa sonia ale Lila tez do niej pasuje
ta sie nazywa sonia ale Lila tez do niej pasuje
ale te wasze wpisy zasuwają
wasyl-piaski
Zobacz sobie na przykład jak często padają ze sobą i po sobie dwójki 49,66 oraz 64,79 , trójki 3,18,33 lub 48,63,78 a także 1,16,65,80
Zobacz sobie na przykład jak często padają ze sobą i po sobie dwójki 49,66 oraz 64,79 , trójki 3,18,33 lub 48,63,78 a także 1,16,65,80
unhappy
pojedyncze ?
18-10-2007 3x
20-11-2007 2x
06-12-2008 3x / po 10 baniek/
03-01-2009 2x
...
29-09-2009 7x - po 4,600 i to, to są okolice podwyżki z 2 na trzy zeta...
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2616
za Jasze - ktoś miał wątpliwości, bo w wypowiedzi z ts'a pojawiło się takie zdanie :
"Wprawdzie opłata za jeden zakład wzrasta do 3 zł, ale będą większe i ....częstsze " .
Bo - no jak to, że skąd niby mogą wiedzieć - tak odpowiedział :
>> Co oznacza ta wypowiedź???
Ano zakład drożeje z 2 zł na 3 zł ,mniej ludzi bedzie grać i w związku z tym kumulacje będą nie co 3-4-5 losowań lecz co 5-6-7 a nawet 10 losowań a więc częściej będzie nagłaśniana reklama...dzis kumulacja.
Bo co by to były za kumulacje we wtorki ,czwartki i soboty.
Wtedy by nie było kumulacji ,może raz na rok by nie trafiono 6/6 a wówczas kumulacje byłyby rzadko ,raz na rok. "
pojedyncze ?
18-10-2007 3x
20-11-2007 2x
06-12-2008 3x / po 10 baniek/
03-01-2009 2x
...
29-09-2009 7x - po 4,600 i to, to są okolice podwyżki z 2 na trzy zeta...
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2616
za Jasze - ktoś miał wątpliwości, bo w wypowiedzi z ts'a pojawiło się takie zdanie :
"Wprawdzie opłata za jeden zakład wzrasta do 3 zł, ale będą większe i ....częstsze " .
Bo - no jak to, że skąd niby mogą wiedzieć - tak odpowiedział :
>> Co oznacza ta wypowiedź???
Ano zakład drożeje z 2 zł na 3 zł ,mniej ludzi bedzie grać i w związku z tym kumulacje będą nie co 3-4-5 losowań lecz co 5-6-7 a nawet 10 losowań a więc częściej będzie nagłaśniana reklama...dzis kumulacja.
Bo co by to były za kumulacje we wtorki ,czwartki i soboty.
Wtedy by nie było kumulacji ,może raz na rok by nie trafiono 6/6 a wówczas kumulacje byłyby rzadko ,raz na rok. "