Wpisy 1 183 179 – 1 183 278
23 października 2012 21:17 → 23 października 2012 21:35, 100 wpisów
pasko mi pasują niektóre piątki ten także i następny też i myślę że wtedy najwięcej ludzi jest na stronie multipasko.pl ponieważ zaczyna się weekend a losowania są w internecie
medusia ..oczywiście ..wszytko tak pieknie zrobiłas że nie miałem problemu ..jesteś kochana
pawcio
nicola15
nicola15
nicolla..ja mam ze śmiechu bo jak widzę jak mnie jakaś pinda chce naśladować to mnia złapała czkawka i najśmieszniejsze że,nie chce menda puścićććć
senna
i jeden czasem wystarczy
a , że z plusem, to też
mi akurat kilka razy się opłaciło
i jeden czasem wystarczy
a , że z plusem, to też
mi akurat kilka razy się opłaciło
Lila
Jak znam życie to po trafieniu szóstki u moich drzwi stanęłaby załoga G celem pozyskania na jego zlecenie szczęśliwego kuponu
Jak znam życie to po trafieniu szóstki u moich drzwi stanęłaby załoga G celem pozyskania na jego zlecenie szczęśliwego kuponu
medusia ..chyba że bedziesz musiała się wstawic tam razem z maxem ..
senna
Jeśli o mnie chodzi to mogę się moją pulą z Tobą podzielic
Jeśli o mnie chodzi to mogę się moją pulą z Tobą podzielic
pawcio dawno ciebie tu nie było i dlatego chciałbym się spytać jak wygrane
Lila no tak straszyc cie nie mozna bo bobo czasem buzia wylrci
moja 'jolka' mowi, ze u niej jakies 80-90% zakladow lotto to ch-t... z badan, do ktorych kiedys dotarlem wynika, ze ch-t to jakies 50-75% zakladow (ale wiadomo, ze ludzie nie zawsze mowia prawde i moga rzadziej przyznawac sie, ze biora liczby z maszyny)... ta struktura jest raczej niezmiennicza/stala w czasie... w zwiazku z tym pytanie za 100 punktow: dlaczego kiedys maszyny ts-a losowaly liczby tak, ze padalo kilka szostek, a teraz najwyzej jedna?
pawcio nie zauważyłam Twojego wejścia ale naprawiam zaległości towarzyskie
marek33
nicolla..cały dzień mi w brzuchu baboli,chyba jakieś przemeblowanie
niki ..wczoraj byłem prawie cały dzień ...dzisiaj tez ...gdzie Ty jestes
sam się /po momencie zmiany ilości wygranych w mm/ zastanawiałem, a to tak proste, że aż 'boli' - ilość zakładów
nicolla..karwanie mam siły dzisiaj,jestem przeziębiona mam czkawkę i boli mnie ucho
13max33 ty grasz w jokera bo w wczoraj miałem w jokerze jokera + 1 na chybił trafił wygrana wyniosła 36,50
Max33 jak to gdzie tam gdzie trza z tym fonem nie daje rsdy karwa
unhappy
zobacz styczeń
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/duzy-lotek/2003/
zobacz styczeń
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/duzy-lotek/2003/
multi multi plus: liczę, że w czwartek będzie kumulacja i stąd taka decyzja, żeby było bardziej emocjonująco... no chyba, że dziś padnie "6", to możemy przełożyć na piątek
robal jedno z drugim nie ma raczej nic wspolnego... to co najwyzej wyjasnia, dlaczego wygrane padaja rzadziej (choc to wcale nie musi byc takie oczywiste)
pasko ok rozumiem ale jakby co to daj piątek i jeszcze jedną sprawę mam do ciebie wysłałem do ciebie maila w sprawie kalkulatorów
Lila.....wspolczuje ptzeziebienia szczegolnie teraz
Max333 ....o zesz ty napalony
Max333 ....o zesz ty napalony
nie wyjasnia jednak tego, dlaczego jesli juz dana szostka zostaje wylosowan, to prawie zawsze (ja pamietam jeden wyjatek w ostatnich latach) okazuje sie, ze zawsze byla taka jedna...
PASKO..ja Cię chyba przełoże,coś mi się zdaje.będziesz wielokrotnie przełożony,przez kolano chyba
niki ...tylko 33 nie mam jeszcze 333 napaliłem się na ossssstrrrrrooooooo
13maxa...ty J.....N wymien twoje wawa
tadzia..kochana dobrze że jesteś,bo Ty mi aniołku szczęście przynosisz
pasko ale podejrzewam że ciebie nie ma w domu i dlatego do ciebie wysłałem maila
tadzia dziękuję i wzajemnie
marek33
No i mam wszystkie tylko, że po jednej w zakładzie a każdy zakład do innej gry
No i mam wszystkie tylko, że po jednej w zakładzie a każdy zakład do innej gry