Wpisy 1 182 755 – 1 182 854
23 października 2012 14:35 → 23 października 2012 17:56, 100 wpisów
No to poszły konie po betonie
Trzeba było puścić trójkę 20,29,35 toby chociaż 2/3 było
Trzeba było puścić trójkę 20,29,35 toby chociaż 2/3 było
medea76
Po sprawdzeniu zakładów 4/10 jest w tym 41. Będzie na jakiś zakładzik na wieczór dla sportu
tabelka znow skromna
medea, juz widze, ze w tym sposobie co Ci podałem na jutro pojawia sie 27/38/11 w pozycji 7
rustu, no właśnie sprawdzilem i w historii mini nie padło nawet 4/5 z mojej 5-ki

i rozgrzewające plastry /z jakaś maścią paprykową, czy cuś / - capivit, albo jakoś tak, długa kurtka i bez baraszkowania po plażach
jak na razie na jutro parka [52,34], ale jest ona z rodziny [33,43] czyli jak nie wejdzie to pboki będą nas prześladować.Oczywiscie na jutro
ulcia czekam
ulcia
ulcia jak masz wiecej to mozesz podrzucic...
ulalcia cos pisałas o 23 ???
torsan
ulalcia
ulalcia
ulala już ja jeszcze nie moge...
ulalcia ja juz po
rano podałam 5/9 ze snu... a sama trafic nie moge...
ulala a ja lubie jak jest okazja cos słodkiego...tak fajnie sie rozchodzi w brzuchu ciepełko...mmmmm
troche mało tych cyferek...
ulala niby tak ale mi potrzeba duzoooo wiecej...nie tylko na chleb...
a o czekoladkach nie mówiłam...
a o czekoladkach nie mówiłam...
ok zagram jeszcze w mini...i styka zawsze mam 2/5 i 3 obok...
nawet 12mln w lotto jeszcze nie zebrali, a obiecują złote góry
polowałem na 77zł w s7, a wpadło tylko 14zł
drapek ciesz sie a nie sie krzywisz...
drapciu a jak mm???
mm, wczoraj miałem 2/9+ i 25zł w kaskaderze; dziś nie zagrałem z +, a był na pukonie
u jolki od 14.00 drapacz drapie k/k- na razie wydrapał tylko 1x20 i 2x10zł na ok. 200drapek, ciekawe ile jeszcze wydrapie
torsan, ale ja nic nie wygrałem dziśiaj, ale mam już kaskadera i mini z cht. i swoje; 14- pewniakiem w mini -jest i na cht i na kreślonym
torsan, ula
bierzcie dziś kaskadera, dawno 250tyś nie było no i do tej pory tylko 1x250tyś. na podkarpaciu
bierzcie dziś kaskadera, dawno 250tyś nie było no i do tej pory tylko 1x250tyś. na podkarpaciu
drapek-nie dorzucam się poczekam jak będzie 2mln a kaskadera może jutro wezme jak dziś nie padnie głowna
ja też poczekam na 2mln; a w tym roku jeszcze ani razu nawet 3/6- może z 20zakładów w sumie wysłałem
drapek-ja raz pamiętam w sobote było 2mln miałem 3/6 i za tydzień też było 2mln i znowuś 3/6 miałem
jak było po 2zł to grałem na kumulacje, a teraz okazyjnie , a se przypomniałem ,że 3/6 w l+ miałem
jak było za 2zl to nawet grałem po 5 zakładów jak był 1mln do wygrania
prawie codziennie gram na jeden zakład mm 5/5 lub 6/6 i od tygodnia nawet 2zł nie trafiam, wczoraj 2/6 dziś 2/6-- wszystko przez te ciulęta i wajchlowniki z ts jak to pafty mówi
co jest
przecież przedstawiciele teesa, badania, agencja - mówią że wszyscy chcą więcej - nie narzekać
przecież przedstawiciele teesa, badania, agencja - mówią że wszyscy chcą więcej - nie narzekać
torsan
jak byś grał tym samym zakładem miesiąc, to nie wierzę aby na 60 los. nie trafić 2zł - daj przykład takiego zakładu
a na razie mykam
jak byś grał tym samym zakładem miesiąc, to nie wierzę aby na 60 los. nie trafić 2zł - daj przykład takiego zakładu
a na razie mykam
drapek
a Ty wiesz ? - to nawet niezły patent
- odwrotny ranking - pocieszenia dla zdolnej/go w miesiacu mającej/go najmniej trafnych typów
no, zostać wiecznym misZCZem zera w dziesięciu - bezcenne
a Ty wiesz ? - to nawet niezły patent
- odwrotny ranking - pocieszenia dla zdolnej/go w miesiacu mającej/go najmniej trafnych typów
no, zostać wiecznym misZCZem zera w dziesięciu - bezcenne
robal, ja tez o czyms takim myslalem... nagroda dla wytrwalych, ktorzy sukcesow nie odnosza
Dzień dobry wszystkim.Nie mogę zalogować się na allegro.Może ktoś spróbować i powiedzieć czy też tak ma?