Wpisy 1 182 479 – 1 182 578
23 października 2012 13:09 → 23 października 2012 13:45, 100 wpisów
medusia a dziś jest dzionek dla dwójek to dla mnie powinien być ok
multuś
Jak sobie swoimi metodami kombinowałam to wyszły mi na dzisiaj :
10,13,15,19,29,69 (puszczona w realu na 14-stą)
no i liczby do kombinowania :
15,19,8,78,32,34
20,29,35
13,32,49,22,33,18,37,54,27,38
a do mini i lotto takie cóś
11,37,26,8,32,14,23,21,48,34,16,10,28,13
Jak sobie swoimi metodami kombinowałam to wyszły mi na dzisiaj :
10,13,15,19,29,69 (puszczona w realu na 14-stą)
no i liczby do kombinowania :
15,19,8,78,32,34
20,29,35
13,32,49,22,33,18,37,54,27,38
a do mini i lotto takie cóś
11,37,26,8,32,14,23,21,48,34,16,10,28,13
multuś80
Możesz sprawdzić w rozpisce na moim profilu, że wczoraj i dzisiaj należą do Wag i Bliźniąt bo księżyc w Wodniku Niestety moje doświadczenie uczy, że farta mam w nasze "standardowe" szczęśliwe dni czyli gdy księżyc jest w Wadze. W taki dzień jak dziś to co najwyżej 4/10 lub 3/5 trafię no w porywach 5/9
Możesz sprawdzić w rozpisce na moim profilu, że wczoraj i dzisiaj należą do Wag i Bliźniąt bo księżyc w Wodniku Niestety moje doświadczenie uczy, że farta mam w nasze "standardowe" szczęśliwe dni czyli gdy księżyc jest w Wadze. W taki dzień jak dziś to co najwyżej 4/10 lub 3/5 trafię no w porywach 5/9
medea, zobaczymy ja dzis zagralem slupek 6 czyli 6 , 16 , 26 itd razy 2 z plusem
medea,nie wiem, czy zauwazyłaś, ze jeżeli suma godzin wsch i zach. Słońca dla m. W-wy daje kilka di z rzędu tę samą liczbę, to nie można na nią stawiać, bo cholera sie nie pojawia. gdzies tylko przemknie i tyle
kondi
Albo robi takie numery jak odbicia lustrzane, suma jej cyfry, iloczyn jej cyfr itp.
Albo robi takie numery jak odbicia lustrzane, suma jej cyfry, iloczyn jej cyfr itp.
13max...aaaaaa już myslałam że ja będę szeleścić jak w domu lekko krzyczę to mąż się śmieje i mówi że znowu trzeszczę
lila, jakby cię uszczypał to na pewno być krzyknęła coś niecenzuralnego, a wtedy to by go dopiero wzięło
13max.....nie wiem właśnie.Karwa mówię lekko podniesionym głosem i zaraz mi tam wielkie trzeszczenieJak kiedyś chciałam pokrzyczeć na pracownika bo się w***iłam to lali wszyscy ze smiechu
lila, jak chcę po głowie dostać lub parę siniaków do kolekcji dołożyć, ot jest właśnie ku temu najlepszy sposób, tyle, że ja nie szczypię lecz klepie
kondziu...za klepanie,szczypanie,pstrykanie palcami na kogoś (w tym przypadku na mnie) ,wołanie EJ a nie po imieniu mąż dostałby w papę.
13max..nie wiem czy fajnie ale zaczynam podobno wchodzić na wysokie tony.Jak się smieja to ja już przestaje i się sama śmieję bo co mam zrobić.Dlatego nie krzyczę
jak mnie żona klepnie w tyłek, to aż ciarki mi przechodzą, a jak ja klepne to od razu zamiast ciarek mam dziary
Lili ..bedziesz go tak lała ..to poda Cię na niebieską linię przemoc w rodzinie
13max...my spokojne stadko jesteśmy,nikt nikogo jeszcze nie uderzył,ale wszystko przed nami
kondziu...bo klepnąć w dupę to se klepcie krowy albo ***i a nie nas
no chyba, że chodzi o to, iż będąc niedobrą dziewczynką dostawała lanie od taty na kolanie
Lila
Sprawdź sobie u laryngologa struny głosowe. Mi się w wyniku komplikacji pogrypowych z zeszłego roku tak porobiło, że nie potrafię już śpiewać tzn. nigdy nie potrafiłam bo słoń mi na ucho nadepnął, ale teraz po kilku słowach takiego dajmy na przykład hymnu głos mi po prostu zanika
Sprawdź sobie u laryngologa struny głosowe. Mi się w wyniku komplikacji pogrypowych z zeszłego roku tak porobiło, że nie potrafię już śpiewać tzn. nigdy nie potrafiłam bo słoń mi na ucho nadepnął, ale teraz po kilku słowach takiego dajmy na przykład hymnu głos mi po prostu zanika
jakbym żonę słyszal Lila - krowa takie piękne i pożyteczne zwierzę
medea.....ja tak miałam zawsze,może i lepiej że nie umiem krzyczec,jak o***alam ludzi to nie wiedzą czy ja żartuję czy mowię poważnie ,tak spokojnie to robię
kondziu....pamietam,może Ciebie manto spotkało wiele razy ale u mnie w domu też nikt na nikogo ręki nie podnosił
kondi1
Nie zawsze noworodka muszą klepać najczęściej sam zaczyna protest song przeciwko przyjściu na ten padół łez
Nie zawsze noworodka muszą klepać najczęściej sam zaczyna protest song przeciwko przyjściu na ten padół łez
mój staruszek to bardzo porządny gość - odkąd nie pije, czyli to bedzie juz chyb az 10 lat
kondi...wóda robi z ludzi szmaciarzy.Jak nie piją sa całkiem inni ale znam takich co nie piją i też mają nieźle najebane
Mi tato raz w życiu przyłożył laczkiem z resztą bo wykręciłam taki numer, że mu ręce opadły z rodzicielskiej bezsilności a potem miał kaca przez całe lata. Między innymi dlatego, że mój dziadek za kołnierz nie wylewał i bardziej mojego ojca tresował niż wychowywał
lila, ja z pijanym boje sie w jednym pomieszczeniu przebywać...po prostu mam go ochote zasztyletowac
13max....taaa jasne alkohol jest dla ludzi ale nie dla agresywnych
mój mąż jakby mnie uderzyło to zabity na śniea potem sama się zgłaszam na Policję