Wpisy 1 181 933 – 1 182 032
23 października 2012 00:04 → 23 października 2012 07:08, 100 wpisów
jebane ***a allegro sobie zrobilo przerwe techniczna od polnocy do 6 rano
aaaa
kafka
aaaaaaa 9 ja 80 aaaaa
ilez ja pieniedzy zaoszczedzilem nie puszczajacych tych marnych liczb
aaaaaaaaaaaaa no tak
prosiaczki ja jutro obstawiam tak 15 , 18 , 27 , 37 , 45
tylko mi nie chrumkajcie na te liczby
tylko mi nie chrumkajcie na te liczby
ano ogladam tam ale nie zaczesto
lotoomat ...wczoraj w nocy ty tak zazywałeś mnie jestem pała albo jestem debilem...no trudno obchodzi muszę wyobrazam cie ok ..no dobra naraaa poowwoo
a z pala zle zrozumiales ... kazales mi xxx ogladac a ja Ci napisalem ze po co mam *** ogladac zeby mi pała stała ?
loottooma.. a gdzie ja dałem dla ciebie www xxx ..nie dla ciebie ..tylka dałem inee osoby np 13maxa..a ty po co otworzyłeś i myślisz w głowie..nie oszukaj mnie
Krzysiu nie sciemniaj mi tutaj bo zaraz sie cofne jak powiedziales zebym xxx ogladal
ja wiem ze czasem czegos nie zrozumiesz dobrze ale nie wmawiaj mi klamstw ok ?
a nie chce mi sie z Toba klocic jak cos nie rozumiesz gdy do Ciebie pisze
no dobra teraz muszę szuka cyferek i znikam.. lotoomat ty baw się twój kolega franiusz albo gonzaga
potem za 2 minuty szukam wpisuu
1 180 416. lottomat 2012-10-22 (02:27)
a co ja aktorem *** jestem Krzys ze ciagle ma mi pala stac ?
----
czy ty nie nie twoje imionka ..czyli na pewno ja
i to wszystko znikam...
a co ja aktorem *** jestem Krzys ze ciagle ma mi pala stac ?
----
czy ty nie nie twoje imionka ..czyli na pewno ja
i to wszystko znikam...
gonzaga..ty tłumacz mi ..ja cały czas nic nie wiem wiecej o co chodzi ..czyli ludzie mają taki zawrwoty mózguu albo pomieszane zdania
1 180 414. krzysio744 2012-10-22 (02:26) ------------
lotii..zostaw ksiązka xxx sexe foto
kazales xxx sexe foto to Ci odpisalem czy ja jestem aktorem p o r n o zebym patrzal na foto zeby rura stała ?
lotii..zostaw ksiązka xxx sexe foto
kazales xxx sexe foto to Ci odpisalem czy ja jestem aktorem p o r n o zebym patrzal na foto zeby rura stała ?
lotii..ty specjalny jesteś jak ty byłeś mały kupiłeś w sklepie w szcze..pełnoo gryba ksiązka xxx i oglodałeś pierwszy raz gapiłeś pip.a i na koncu ty sam mówisz zal ..
gonzaga...no dzieki dobrze ja mam zwroty głowy zbieram renta..ty zdrowy 100 procent i bierz do pracy
Jasza...ooo nie teraz kawy ..teraz ja zdejmie majtek i kopać w wanie i spać juz .. i juz ide
oby ..cały czas lubią wstać ranoo same facety ..ja tak cholery
ola... jesteś piekniucha
ola..noo papa ...mgła tak teraz jest ....
drapekk...dawaj na sucho twoje parki zamienie dziś nie ma mowy nie typuję w profiluu
bolek
u mnie na topie s7 - bo poluję na 77zł-ale bez sukcesów na razie
u mnie na topie s7 - bo poluję na 77zł-ale bez sukcesów na razie
drapek..ja 47 ..1/1 ..mówie jeste troche na suchoo prawie 50 procent
drapek...kto ja kotkuu..
wole wydac 2 zl na kaskade... wygrana czeka na mnie juz 3. tydzien... a to nieladnie kazac na siebie czekac
unhappyteż to zauważyłem i od czw. gram w kaskadera, czw-2, pt-0, so-0, a wczoraj 25zł wpadło
drapek ..no tak połowy jestem kotopieskuu..i dawaj jeszcze druga pewniaka
krzysio
taki mam zakłąd do wysłania 1,9,41,50,51,52,53,67,69
napisz mi , z jaką liczbą lubi się 9
taki mam zakłąd do wysłania 1,9,41,50,51,52,53,67,69
napisz mi , z jaką liczbą lubi się 9
drapek..ty grasz tylko 1 zakłady 9/9 ..nic niestety
ja chcę 4/4 + kombinacja szukaj 10 rózne liczby = razem 5/5 koszt do wysłania za 25 zł troche skuteczne 14 los pózniej trafia 1 raz 5/5 ..ja tak chce gram narazie nie gra ..
ja chcę 4/4 + kombinacja szukaj 10 rózne liczby = razem 5/5 koszt do wysłania za 25 zł troche skuteczne 14 los pózniej trafia 1 raz 5/5 ..ja tak chce gram narazie nie gra ..