Wpisy 118 135 – 118 234
17 czerwca 2010 19:58 → 17 czerwca 2010 23:55, 100 wpisów
mag..>>> NIE ale w chwili obecnej nie ma to dla mnie jakiegoś elementarnego znaczenia :)
kogucik19> ostatnio ciągle używasz słowa "dojarki" mógłbyś mi wyjaśnić co to takiego i jak to działa??? Bo jażem nie ze wsi i nie wiem o co kaman?
mag.. >>> ale z tego co czytam, to też ostatnio zaskarbiłaś sobie liczne grono "miłośników",jak tak dalej pójdzie to opędzić się nie będziesz mogła.
Mogę służyć radą - wybierz sobie tego "jedynego" i na nim koncentruj uwagę resztę pozostaw w spokoju ... no chyba,że temperamentna z Ciebie dziewucha i podołasz :PPPP
Mogę służyć radą - wybierz sobie tego "jedynego" i na nim koncentruj uwagę resztę pozostaw w spokoju ... no chyba,że temperamentna z Ciebie dziewucha i podołasz :PPPP
To ja dzierżę Palmę pierwszeństwa,to mnie najbardziej kochają,to ja zbieram najwięcej wpisów,nikt sie nie pochwali że na jego temat więcej napisano.ADMIN powinien mi coś ufundować,bo to ja jestem obiektem za interesowania i płodnej tworczości tych Fiutów, mnie kochających miłością bez graniczną.To ja im robię ulgę na resztach mózgu włączając im dojarkę.Ich jak widać wdzięczność nie zna granic.A tak wstydzili sie przyznać czego im brakuje.A to prosta dojarka co po każdym 6 litrze sie samoczynnie sie wyłącza i jak zaczynają pisać to wiem, że należy załączyć,bo ucisk sie zwiększa.Więc KOGUT górą niestety.Pozdrawiam
kogucik19 >>> no niech Ci będzie,faktycznie ja się poematów jeszcze nie doczekałam,chociaż byłam pełna nadziei zważywszy na pewną cechę charakteru u jednego z moich wielbicieli :PPPP
hehehe
hehehe
kogut-----fiutem jesteś sam a u nas robiłbyś za parówę
o ile juz nią nie jesteś!!!!
Więc nie pochlebiaj sobie niedorobiony psi stęchu!
o ile juz nią nie jesteś!!!!
Więc nie pochlebiaj sobie niedorobiony psi stęchu!
kogucik19 >>> i następnego miłośnika mi "odbiłeś" - ja się tak nie bawię.
Normalnie zazdrosna się robię,że Ty masz tylu,a mnie nikt nie chce:PPP
Normalnie zazdrosna się robię,że Ty masz tylu,a mnie nikt nie chce:PPP
a że jeszcze się tak zapytam to NARCYZE już zakwitły czy jeszcze nie?
Jesteście żałośni a ty kogut i twoja panna M w szczególności a wiesz dlaczego?
Bo tu jest net i możecie wszystko bo jesteście anonimowi to tyle
pozdrawiam was serdecznie
Bo tu jest net i możecie wszystko bo jesteście anonimowi to tyle
pozdrawiam was serdecznie
mag..>>> tutaj można by było książkę napisać i to w kilku tomach lub sagę,a śpiewać to musiałabym do końca dni swoich (pod warunkiem 100 lat życia)
mariuncio75 >>> my Ciebie też cmok,cmok :PPP
mariuncio75 >>> my Ciebie też cmok,cmok :PPP
no comment ....hyhyhyhyhyhyhyyyyy !!! znowu ubaw po pachy !!!!
miłośniczka się znalazła ..... jazz jambory PISIORY
miłośniczka się znalazła ..... jazz jambory PISIORY
Witajce mam pytanie dotyczące KENO :) czy jeżeli wyślę kupon na 10 losowań i wlk. stawki 10x to czy stawki są liczone osobno do każdego z losowań. pozdrawiam
dinu1 jak wyślesz kupon na 10 losowań ze stawką 10 to i zapłacisz od razu 200 zł, więc kupon jest na 10 losowań ze stawką 10 na każde losowanie.
MARUNCIO chcesz moje dane to dostaniesz i już nie będę anonimowy.Tylko co dalej ty zrobisz z tym brakiem anonimowości.Napisz tylko swoje GG a wszelkie dane ci prześle i co dalej dmuchany bohaterze.Po drugie kochane Panie musicie wiedzieć że te ciuliki nie lubią ani pięknych kobiet,ani inteligentnych.Oni gustują w kogucie,bo ja im podsuwam tematy do pisania.A to że mieszkam na 5 piętrze,a to że chce kupić skuter,a to ze gołębica sie męczy na jajkach.A to że mazury itd.A ten co prof.Bralczyka uczył języka polskiego łyka wszystko i jak pamięta wszystkie wpisy.Oni są nie do podrobienia.Kocham ich bardzo i obiecuje do jutra nie wyłączać dojarki.Już zwiększyłem pojemność.
Witam wszystkich
Mag.uś witaj.
Zdjęcia nie znalazłem. :(
Zdjęcia nie znalazłem. :(
Taka mała uwaga techniczna. Po tej rewolucji nie można pisać z komórki na czat. Gdzieś zaginęło moich 7! wpisów.
Mag.uś . A ja szukałem zdjęcia. Napisz, co mam znaleźć, bo nie wiem. :(
kogut-----parówo ja swoje od***ziałem za 148KK więc na c*** mi twoje gg i twoje dane? żeby ci jebnąć w łeb?
madzia cmokać to sobie możesz c***e na wietrze!!!!
i nie i graj bo zle sie to może skończyć
madzia cmokać to sobie możesz c***e na wietrze!!!!
i nie i graj bo zle sie to może skończyć
Dupek jesteś i tchórz a paragrafy to schowaj bo nie robią na mnie wrażenia.Nie z takimi dupkami miałem do czynienia.
mariuncio75>>>witaj w klubie
Fajnie jest. Nie ma moich 8 wpisów. Idę sobie na inny chat. :(
no doborowe towarzystwo nie ma co, w takim układzie spadam.
Ale nie ze strachu lecz z pogardy,szczycić się jeszcze takimi wyczynami to trzeba być do potęgi entej*
Od takich to lepiej z daleka.
Ale nie ze strachu lecz z pogardy,szczycić się jeszcze takimi wyczynami to trzeba być do potęgi entej*
Od takich to lepiej z daleka.
http://www.polskieustawy.com/norms.php?norm=148&actid=474&lang=48&adate=20030701
MADZIA to cały ciąg paragrafów 148-162 to wszystko dotyczy nie zdrowych na umyśle i wszelkich innych popaprańców którzy tylko w grupie działając są silni.Pojedynczo to takie wrzody na czarnej dziurze.Ja bym sie wstydził a nie chwalił.I to ma być partner do rozmowy.On tylko sznita na globusie o kant wyra może sypnąć,i to wszystko,a co parówek zaliczył to jego tylko nie podali musztardy.
powitać
mariuncio75> kiedyś napisałeś w HADE PARKU cyt." m.morii i cała banda " ..... widzę że podłączyłeś się do bandy .....
pozdro.....
mariuncio75> kiedyś napisałeś w HADE PARKU cyt." m.morii i cała banda " ..... widzę że podłączyłeś się do bandy .....
pozdro.....
madzia77>>
dzięki
fajne
np art ÓSMY kk
zbrodnię można popełnić tylko umyślnie; występek można popełnić także nieumyślnie, jeżeli ustawa tak stanowi.
dzięki
fajne
np art ÓSMY kk
zbrodnię można popełnić tylko umyślnie; występek można popełnić także nieumyślnie, jeżeli ustawa tak stanowi.
A ty cwelu posrany co tak w piłkę grasz zakłady meczu nie oglądasz tylko z tą tuftą m gadasz?
kogut ty z nikim nie miałeś doczynienia tu na czacie i na forum jesteś mądry a tak naprawdę jesteś kalesionarz!!!
Jetseś głupim c***em i nawet wylać bym na ciebie nie chciał wody z wazonu od moich kwiatów jesteś cieńki jak pasztetowa wiezienna!!!
A tego nie znasz prawda stary zbuku?
kogut ty z nikim nie miałeś doczynienia tu na czacie i na forum jesteś mądry a tak naprawdę jesteś kalesionarz!!!
Jetseś głupim c***em i nawet wylać bym na ciebie nie chciał wody z wazonu od moich kwiatów jesteś cieńki jak pasztetowa wiezienna!!!
A tego nie znasz prawda stary zbuku?
pożegnać---M.Morii
Czy ty musisz być taki prosty.Wygrawerowałeś kiedyś kielich na czarnej dziórze.A to znasz.
Głupi c*** głupi c*** z tego kogucika a jak nie a jak nie nam loda tryka !!!
kogut moja mama mówiła tak-----UBEKOM i SBEKOM mówimy N I E !!!!
I tobie stary ubeku mówię nie zasrany komuchu!!!!!
kogut moja mama mówiła tak-----UBEKOM i SBEKOM mówimy N I E !!!!
I tobie stary ubeku mówię nie zasrany komuchu!!!!!
Lodokrążco jebany w dupę?
I tak chodzisz od chałupt do chałupt jak kurka śpi i ciągniesz druta przez płot gdzie popadnie?
Nawet mojemu psu pociągnąłęś?
BRAWO!!!
I tak chodzisz od chałupt do chałupt jak kurka śpi i ciągniesz druta przez płot gdzie popadnie?
Nawet mojemu psu pociągnąłęś?
BRAWO!!!
Jak widać nie miałeś mądrych rodziców.Ale tego sie nie wybiera.Współczuje.
No pojeb się chwali ze za głowę siedział.
Starowinkę dla kilku złotych ukatrupił?
A może pedofil zabójca?
Masz się czubie czym zachwalać.Jasne.
Jeśli w ogóle to prawda,to chwast jesteś a nie żaden gicior.
I nie obrażaj porządnych ludzi,którzy na wikt i opierunek Twój się zrzucali.
Ciekawe,czy mama mówiła Ci również,żebyś ludzi nie zabijał?
Starowinkę dla kilku złotych ukatrupił?
A może pedofil zabójca?
Masz się czubie czym zachwalać.Jasne.
Jeśli w ogóle to prawda,to chwast jesteś a nie żaden gicior.
I nie obrażaj porządnych ludzi,którzy na wikt i opierunek Twój się zrzucali.
Ciekawe,czy mama mówiła Ci również,żebyś ludzi nie zabijał?
Junak wy***alał stąd debilu
kocio>>
możesz /znowu/ mieć rację, jak z osiem - skąd masz cynki ?
Ale na fyfnaście złożymy się jeszcze nie tym razem
pzdr
możesz /znowu/ mieć rację, jak z osiem - skąd masz cynki ?
Ale na fyfnaście złożymy się jeszcze nie tym razem
pzdr
A skąd wiesz debilu jak zabiłem?
Może w obromie własnej ty kkretnie jebany junaku?
Może w obromie własnej ty kkretnie jebany junaku?
Czyli - pedofil.
A jak się okazało większego debila to od siebie nie znajdziesz.
A jak się okazało większego debila to od siebie nie znajdziesz.
Pech nadszedł,trzy przegrane zdrapki i przegrane multi,zabrakło mi jednej liczby bo trafilem 2z3.Teraz się zastanawiam kto mi zapeszał grę.Może kilku złośliwców co spotkałem podczas drogi z kolektury.
Pedofil Junak gdzie szkłu pobirałeś u Peza w Pozaniu?
mariuncio75 ja znam smak pasztetowej więziennej a ty nie wierzgaj tak nogami jak cię jeszcze nie dymają..
Jaki nick taka wypowiedz
Niedawno słyszałem,że jakiś cymbał chciał szybko się wzbogacić i postawił kilka tysięcy na jeden mecz i wszystko przerąbał.To musiał być wyjątkowy złośliwiec.
hipopotan >>> u mnie 4/10 i spalony kupon na Francji :(
Czytam ten czat i nie wierzę.
Dla odmiany - coś pozytywnego :)
http://www.youtube.com/watch?v=Rr4AwLSFI1E
dobranoc
Czytam ten czat i nie wierzę.
Dla odmiany - coś pozytywnego :)
http://www.youtube.com/watch?v=Rr4AwLSFI1E
dobranoc
A w ogóle jaka z tobą polemika.Chwasty się wyrywa a nie gada z nimi.
Ej, gdzie te czasy, jak losował facet
w zielonym krawacie, "to taka tradycja"
też żałosne, ale coś się trafiało...
pzdr
w zielonym krawacie, "to taka tradycja"
też żałosne, ale coś się trafiało...
pzdr
Witaj Madzia,mi dzisiaj nic nie wyszło w grze,w multi no normalne.
Kocio,na drugim zakładzie trafiłem 54i80,szkoda,ze nie połączyłem inaczej liczb.
Mam pytanie: wysłałem 2 zakłady w Lotto we wtorek na 3 losowania, i dzisiaj trafiłem trójkę, a raczej nie grałem do tej pory na wiele losowań, a jeśli już to bez rezultatu, czy mogę odebrać jeszcze przed ostatnim losowaniem czy muszę bo zakończeniu ważności kuponu?
wygraną odbierasz po ostatnim losowaniu bo kupon przecież musisz oddać przy wypłacie
Pierwszy zakład nadałem o 17.58,a następny o 18.38.Wydaje mi się,że wszystko za wcześnie.
danteV >>> a czy zastanowiłeś się dlaczego Admin dał cenzurę na mojego "nicka" ? Zwłaszcza Tobie?
Poczytaj swoje teksty do mnie i moje do Ciebie.
Porównaj.
Wydaje mi się,że słowo "romantyk" jest mniej ubliżające jak "***tka" tym bardziej,że nigdy nie było to złośliwe w stosunku do Ciebie.
Ale nie o to się rozbija prawda?
Tobie chodzi o przychylność administracji - której ja nie mam rozumiesz.Mam w dalszym ciągu "bana" na forum.
Mało Ci nie satysfakcjonuje Cię to?
Co? chciałbyś aby Admin wykopał mnie zupełnie z tego portalu o to Ci chodzi?
Poczytaj swoje teksty do mnie i moje do Ciebie.
Porównaj.
Wydaje mi się,że słowo "romantyk" jest mniej ubliżające jak "***tka" tym bardziej,że nigdy nie było to złośliwe w stosunku do Ciebie.
Ale nie o to się rozbija prawda?
Tobie chodzi o przychylność administracji - której ja nie mam rozumiesz.Mam w dalszym ciągu "bana" na forum.
Mało Ci nie satysfakcjonuje Cię to?
Co? chciałbyś aby Admin wykopał mnie zupełnie z tego portalu o to Ci chodzi?
A jak niedawno spotkałem znajomą osobę w punkcie totomix,to na kuponie miała osiem zdarzeń na mecze,wszystkie trafione,kurs powyżej 15.
neptun...nie byłam bo z domu słyszałam cały koncert, jak zresztą wiele innych...u mnie po motławie wszystko niesie
Madzia z tą osobą dobrze mi się rozmawiała,widać,że zna się na meczach,a niektóre osoby co czytam to tak nadają jak roboty lub automaty.A co do ich wiedzy nie mogę tego skonfrontować,bo mnie zespoly ligowe nie interesują.
a co to TDS 5.1???
kocio... nie doszukuj się znaków, bo ktoś gł.... przyjdzie
kocio... nie doszukuj się znaków, bo ktoś gł.... przyjdzie
jakich znaków.Digital Theatre System 5 głośników i subwoofer fajnie się słucha J.M. Jarre`a, na płycie Aero pokazał jak 5.1 "wyorzystał"
MSCI----widzisz jaki nick taka odpowiedz odbierz sobie 3 a kolektor odda Tobie kupon uaktualniony i po sprawie
Witam wszystkich serdecznie i cieplutko.Po długiej przerwie
nie lenistwa,tylko jak pisałem, z przyczyn wody,która jest
nie do zatrzymania i okazała się silniejsza od człowieka.
Po długiej i mozolnej pracy,mogę znowu czytać i pisać
na tej stronce:P
nie lenistwa,tylko jak pisałem, z przyczyn wody,która jest
nie do zatrzymania i okazała się silniejsza od człowieka.
Po długiej i mozolnej pracy,mogę znowu czytać i pisać
na tej stronce:P
kathy:
A.E.R.O. to rewolucja dźwiękowa w karierze Jean Michel Jarre. Po raz pierwszy jego muzykę będzie można usłyszeć w formacie dźwięku super-stereo oraz 5.1. surround sound. Pionier muzyki elektronicznej od bez mała dwudziestu lat nagrał tym razem pierwszy album, nuta po nucie, w systemie 5.1. surround sound. A.E.R.O. jest ucieczką od płaskiego, dwuwymiarowego dźwięku stereo w nową, trójwymiarową przestrzeń, która pozwala słuchaczowi zagłębić się jeszcze mocniej w muzyce. A.E.R.O. zostało wydane w zestawie CD+DVD audio. CD jest nagrane w systemie dźwięku super-stereo, natomiast DVD w systemie 5.1. DTS, Dolby AC3 oraz PCM 9624 KHz Stereo. Na płycie znajdują się trzy nowe utwory. Pozostałe stanowią zaś największe przeboje, które artysta postanowił na nowo przedstawić w niezwykłej technologii dźwiękowej.
A.E.R.O. to rewolucja dźwiękowa w karierze Jean Michel Jarre. Po raz pierwszy jego muzykę będzie można usłyszeć w formacie dźwięku super-stereo oraz 5.1. surround sound. Pionier muzyki elektronicznej od bez mała dwudziestu lat nagrał tym razem pierwszy album, nuta po nucie, w systemie 5.1. surround sound. A.E.R.O. jest ucieczką od płaskiego, dwuwymiarowego dźwięku stereo w nową, trójwymiarową przestrzeń, która pozwala słuchaczowi zagłębić się jeszcze mocniej w muzyce. A.E.R.O. zostało wydane w zestawie CD+DVD audio. CD jest nagrane w systemie dźwięku super-stereo, natomiast DVD w systemie 5.1. DTS, Dolby AC3 oraz PCM 9624 KHz Stereo. Na płycie znajdują się trzy nowe utwory. Pozostałe stanowią zaś największe przeboje, które artysta postanowił na nowo przedstawić w niezwykłej technologii dźwiękowej.
Stopnie wygranych
szóstka 0- 0.00
piątka 90- 5 303.70
czwórka 4408 -268.80
trójka 83970 -20.00
szóstka 0- 0.00
piątka 90- 5 303.70
czwórka 4408 -268.80
trójka 83970 -20.00