Wpisy 1 180 759 – 1 180 858
22 października 2012 12:37 → 22 października 2012 13:09, 100 wpisów
kondziu..tak.Z ciżemki około 3 minuty w jedną stronę ,autem jeszcze szybciej
kondziu..tą mam najbliżej,potem jedną w Kauciu,jedną w Netto,jedną w Ziemowicie ,w karefurze ,jest ich od groma
najlepiej jakby każdy mógł sobie kupon samemmu wydrukować po opłacie przez neta
kondi ..ty tu w profilu nie wazne kto lepsze trójeczki albo lila ..
i nic nie ma ciekawy przyniesieć szczeście ..lepiej w realu ..zobaczymy kto lepsze ty albo cyc
i nic nie ma ciekawy przyniesieć szczeście ..lepiej w realu ..zobaczymy kto lepsze ty albo cyc
kondziu..krzysio pisze ze,nie ważne co w profilu ale ważne co w realu
ja wczoraj chciałem się puścic na 5, ale czas pokazał, że z 8 liczb wybrałem dobrych 2
lila...ty ty kabusia
muszę przez zimę się wziąć za jakieś ćwiczenia i odbudować na ciałku literkę V i nijaki kaloryferek Ciezko będzie, ale podkład mam dobry
lila ..ja czuje juz stary jestem..prawie nie lubie bierzeć do robyty
krzysio...stara to dupa bo zębów nie ma.Raptem 30z hakiem i wielki staryto co mają powiedzieć ci po 40? i jeszcze starsi?
krzysio nawet mi nie mów, bo też zaczynam to częściej odczuwać. Ale mam pytanko do starszego kolegi;; Czy prawdą jest, że kobitki najwięcej oglądają się za 33 latkiem???
kondziu,,,,,,te młode wolą starszych a te starsze lukają na młodych
to lila ja wiem, ale zakłądając, że więcej we mnie uroku osobistego niż urody - musiałem mieć jakiegoś liscia na głowie
lila...no tak ..młoda laska chcesz wzią chlopaka tylko 10 lat.. starszy ..aa stara laska tez wziąła bobo chłopaka tak jest zycie np 10 lat młodszy
lila ..tak u mnie znajoma zona stara ma 35 lat a mąz ma 25 lat ..skoro brał slubuu
kondziu liścia albo z liścia od żony jak się za dużo kobiet będzie za Tobą oglądało
wiesiek77 ja patrzę zawsze prosto w oczy i widzę, że one patrzą na...stopy
lila..tak stara 35 ..nie pasuje wziać za młody chlopaki 25 ....u mnie tak naprade..
Ważne jest to co jest w głowie reszta to uzupełnienie tylko
sam seks ....to zmysł ktory sie rozpoczyna w główce...a dopiero potem dół
sam seks ....to zmysł ktory sie rozpoczyna w główce...a dopiero potem dół
ciekawe, co na ten temat powiedziałaby Wanda, co pod 213 zasianda
ale jak babka ma kościaste łapy i kulasy to ni huhu - gatunek by wymarł
kondziu a no ma i to dużo bo jak rozciapciana jak zebu to facet też taki pociapciany a jeszcze jak buty brudne to w ogóle do remontu
lila..tak kochają ...ale na weselu gośc wszyscy równo tak mówią stara ...a ona tak mówiła to nic ..obchodzi wziąc slubu i to wszystko
lila..no tak ma szczeście ..no trudnoo ..
kondziu..i dlatego patrzyła na nie jak uciorane były też bym patrzyła,dłonie i buty u faceta muszą być zawsze zadbane,jak są to z resztą też jest ok