Wpisy 1 180 659 – 1 180 758
22 października 2012 11:40 → 22 października 2012 12:37, 100 wpisów
no lila ja też tak mam, ALE....ja juz mnie wytargają dźwigiem z domu, gdzie zostawę ślady pazurków na posadzce, to ...jest zajebiście
najgorzej jest, jak jedziesz w gości z dzieckiem i jakaś cicia cioci babci mojej frani ***olnie w odpowiedzi na pytanie, "do kogo ono jest podobne" " do sąsiada" - no to wtedy impra się końcy rozpindzielaszczym wybuchem szyderczego smiechu, który budzi demony przeszłości
kondziu..ostatnio było szwagierki niby 25 lecie pożycia małżeńskiego,nie pojechałam bo mnie w***iają takie tłuki jebane co nawet liczyć nie umieją.Ślubowała w 88 roku w październiku i mi ***oli że 25 lecie ***a.24 lecie chyba nie pojechałam bo bym ich zjebała nieuków i po co.
i ciocia (w 99% starsza panna) ma przekichane do końca świata i jeszcze dłużej
kondziu..są przypadki że rodzice biali a dziecko mulatto dopiero by się ciota zdziwiła
kondi...no tak kot na laptopie ..ale cyca nic nie boj sie mnie .. jestem jak kotkuu ...lila..jak przegram wszystko bede kiedy urazę cie ok
kondziu....w szkopach znałam taką parkę,on czarny ona biała,3 dzieci mulat a 4 córka biała i ten się zdziwił zrobił testy i się okazało że jego
lilka na takie rocznice to jestem w stanie tylko do kościoła zawitać
Monet
tak t a m patrzę, a to ponad 10 lat temu ...
i ewolucja jaka - sposób patrzenia... progresja ... ilości granych zakładów ... szanse osiągnięcia ... itd itd
tak t a m patrzę, a to ponad 10 lat temu ...
i ewolucja jaka - sposób patrzenia... progresja ... ilości granych zakładów ... szanse osiągnięcia ... itd itd
lilka, ponoć przez duże "P" cała ludzkość ma "korzenia" w Afryce
kondziu...u nich wszyscy długo żyją i młodo wyglądają,c*** wie,w genach już to mają
ponoć Adelle urodziła dzidzi i swój wkład miał w tym jakiś o polskim korzeniu
i na 2 piętro po szósteczke wypłacić z drinkiem i marszem mendelsona marzenia sie spełniają
lila...nie wiadomo jeszcze kto pierwszy przegrac jak strata kasa ..kto bedzie pierwszy urazka ja przestam gram
może była gruba bo zapylona.nO ŁADNA JEST jest tak ***a ładna że aż brzydka
ja pintole, leci jakaś muza w radio i patrze na ten emotikon , a oni tancują w rytm
lila, nie przesadzaj - mnie sie podoba(-ła) rzynajmniej kiedy widziałem ją ostatni raz
juz nie gram 3/3 dla krzysia
teraz wole 5/5...
teraz wole 5/5...
Robal>>>To o to Ci chodziło>>>
He,he..poczytałem. Odświeżyłem pamięć.
I owszem wielu pamiętam bo i sam się czasami tam pokazałem.
Ale ja wtedy bardziej byłem zafascynowany możliwościami "kombajnów" do podawania gotowców wygrywających i ufny w ich nieomylność,czas i pieniądze marnotrawiłem.
He,he..poczytałem. Odświeżyłem pamięć.
I owszem wielu pamiętam bo i sam się czasami tam pokazałem.
Ale ja wtedy bardziej byłem zafascynowany możliwościami "kombajnów" do podawania gotowców wygrywających i ufny w ich nieomylność,czas i pieniądze marnotrawiłem.
lila...jesteś zakochana ...miałaś pierwsza obudzisz 13maxa ..a on do mnie tak na gg
krzysio..taaak jestem zakochana w ....swoim zajebiście przystojnym mężu i powiedz maxowi że jak cię jeszcze raz trzaśnie to ja jemu też
lila...masz coś www xxx i daj mu 13maxa na gg ..od razu pisze do ciebie na gg tylko śmiać
nie mam bo nie było losowania.Najpierw musi się odbyć losowanie o 14 żebym miała liczba na 22.15
krzysio....ja nie mam xxx a gg mam na innym kompie to moje gg na tym nie mam
lila..ano ..no trudno ..nic nie przejmuj gdzie chcesz obudzisz rur 13maxa i no znikam po kawy
taaaa, o tamto
fragment -
>>
130. wnapisz system, na który trzeba bardzo niskich nakładów finansowych, a nie tu jakiś kit wciskasz!!! Przecież nikt nie będzie kupował 200 kuponów!!! Zastanów się.......!!!!!!!!!!!!!!!
wALDUŚ KIEPSKI zwany też dupą <<
fragment -
>>
130. wnapisz system, na który trzeba bardzo niskich nakładów finansowych, a nie tu jakiś kit wciskasz!!! Przecież nikt nie będzie kupował 200 kuponów!!! Zastanów się.......!!!!!!!!!!!!!!!
wALDUŚ KIEPSKI zwany też dupą <<
Robalku masz jakiegoś pewniaka pewnego?jak ma niech da(poproszę)i jadę się puścić
lila
36 i wpada 69
MOnet
a latoś / wpis z 2001-09-25 21:17:59/
po zeta dwadzieścia pięć były ... ...
i paCZ pan - 2oo-u - to nie
36 i wpada 69
MOnet
a latoś / wpis z 2001-09-25 21:17:59/
po zeta dwadzieścia pięć były ... ...
i paCZ pan - 2oo-u - to nie
lilka proszę Cię - kto jest lepszy w parkach i trójkach - ja czy ty
kondziu..nie ważne kto jest lepszy w necie tylko kto lepszy w realu
>>129. Gram w multi lotka od kilku lat w dzieńw dzieńpo12złna 5 skreśleń i5 niemogę trafić proszę o rady<<
na dziś te 12 zeta, to by było koło 25 ...
gentelman
nie obiecuję
gentelman
nie obiecuję
3/5 w mini system 6 w padło w sobote także jest sie za co puszczać
na pewno ktoś wie jakie liczby wypadną, bo pewnie żadne by nie wypadły...
była 21,59,4 więc gdzieś parka 5,59 lub 5,20 lub 20,59 musi się czaić...