Wpisy 1 179 559 – 1 179 658
21 października 2012 17:32 → 21 października 2012 18:05, 100 wpisów
W roku ...1997 za 3 zakłady Dużego lotka zapłaciłem....0,74 złotego. Mam wydruk tego zakładu.. .
To znaczy, że wtedy 1 zakład kosztował około 20 groszy.. .
Łobuzy podnieśli..... 15 krotnie cenę za 1 zakład.. .
-------------------------------------------
To znaczy, że wtedy 1 zakład kosztował około 20 groszy.. .
Łobuzy podnieśli..... 15 krotnie cenę za 1 zakład.. .
-------------------------------------------
hartge
ale pamietaj że przynajmniej statystycznie płace tez rosną, i może trochę odrobią, szczególnie teraz na l+, ale klientów w mm stracili moim zdaniem w ciągu kilku lat ok. 20-25% i pomnóż ich zarobek razy 365 dni i nie pomagają nawet 2 los. dziennie
ale pamietaj że przynajmniej statystycznie płace tez rosną, i może trochę odrobią, szczególnie teraz na l+, ale klientów w mm stracili moim zdaniem w ciągu kilku lat ok. 20-25% i pomnóż ich zarobek razy 365 dni i nie pomagają nawet 2 los. dziennie
drapek
przyrostu grających na plusa już nie ma
był
ale się zmył
przyrostu grających na plusa już nie ma
był
ale się zmył
Drapek zastanawia mnie kiedy padnie główna w plusie oczywiście lotto
podwyzka mini byla by pewnie duza trałmą dla Robal_36
r36
nie ma, ale kasę łykają przynajmniej z niekumulującej się puli 6/6
nie ma, ale kasę łykają przynajmniej z niekumulującej się puli 6/6
a ten koles co nieodebral tych 30 bananow juz odebral czy jeszcze nie ?
fabik , nie odebral , nie wiadomo czy to ktos wogole trafil , moze to ts trafil i teraz szukaja glupiego
W Lotto Plus ts na jedno losowanie przeznacza na wypłaty średnio około....200 000 pln.. .
-----------------------------------
-----------------------------------
Kto dzisiaj losuje ???
-----------------
-----------------
Wśród koni, podobnie jak wśród ludzi bywały jednostki wybitne, o których pamięć przetrwała wieki.
Najsławniejsze konie starożytności, to Incinatus cesarza rzymskiego Kaliguli i Bucefał
Najsławniejsze konie starożytności, to Incinatus cesarza rzymskiego Kaliguli i Bucefał
Kiedy Janusz wprowadzi "zablokuj uzytkownika na czacie" ... ??
mniej zawartych zakładów mniejsza szansa jakiejkolwiek wygranej bo prawdopodobieństwo nie pozwala
Hartge.. .
----------------------
----------------------
akurat harthe strzeliles babola bo jest roznica miedzy mm a dl
Żelka.. .
----------------
----------------
hattge
gdyby każdy pracujący zarabiał min.4-5tyś netto zł, to ceny byłyby do przyjęcia
gdyby każdy pracujący zarabiał min.4-5tyś netto zł, to ceny byłyby do przyjęcia
hehe
drapek nic bo niepuscilem kupĂśna
taka ze w DL jest jedna szostka wiec ilosc zakladow na poziomie 5 mln czy 10 mln robi duza roznice
a w mm z kazdej 20 podanych jest 180 tys mozliwych dziesiatek ale przy takiej ilosci zakladow to znikoma roznica czy pojdzie 300 tys zakladow a 30 mln
a w mm z kazdej 20 podanych jest 180 tys mozliwych dziesiatek ale przy takiej ilosci zakladow to znikoma roznica czy pojdzie 300 tys zakladow a 30 mln
żela
co tam słychać, dawno tu nie zaglądałaś
- już podaję herbatkę
co tam słychać, dawno tu nie zaglądałaś
- już podaję herbatkę
zofincia
Żelka
zofincia w ktore najbardziej lubisz grac gry TS?
i w mm pisza ze szansa na trafienie 10/10 jest 1 do 9 mln ale ale ... to jest ta szansa na trafienie jedej z tych 180 tys dziesiatek wiec ...
1:8 911 711 (10/10)
jakie typy na wieczor ?
no ale co tym chciales albin osiagnac ze tak dokladnie podales ?
czesc zelka
torsam
ja miałem wczoraj taki chybik w mini 1,3,4,6,37 - w l+ byłoby 3/6
ja miałem wczoraj taki chybik w mini 1,3,4,6,37 - w l+ byłoby 3/6
Hartge
moim zdaniem - różnica jest w opłacalności, jakoś tam gwarantowanej kasie i - jednak - pewnemu wrażeniu...
moim zdaniem - różnica jest w opłacalności, jakoś tam gwarantowanej kasie i - jednak - pewnemu wrażeniu...
po podniesieniu ceny - oczywiście dla zwiększenia opłacalności i wprowadzeniu dwóch losowań jest, jak jest
HARTGE jak by byl bilion kombincaji to bysmy czekali na ta 6 do nastepnej epoki zlodowacenia
lottomat ten kto trafi 6/6 w lotto czy ta 10/10 i to jescze na chybil to ma to gdzies ile tych kombincaji jest
hehe