Wpisy 117 863 – 117 962
16 czerwca 2010 00:05 → 16 czerwca 2010 18:17, 100 wpisów
15,20,26,28,36,46,52,68,72,76 na najbliższe 2 dni prawie pewne.....
Zachęcam wszystkich do testowania nowej wersji chata. Informacji o wygranych niestety nadal nie ma.
No faktycznie jest kumulacja 10 M. Dzisiaj coś strasznie długo liczą. Dobranoc wszystkim.
wiem, przecież obchodzili dzisiaj "roczek" MM, dlatego tak długo liczą :)
dobranoc
dobranoc
szóstka 0 - 0.00
piątka 73 - 5 626.30
czwórka 3688 - 303.90
trójka 67184 - 20.00
piątka 73 - 5 626.30
czwórka 3688 - 303.90
trójka 67184 - 20.00
Witam wszystkich
Witam wszystkich
Jakaś przytłumiona jestem dzisiaj :(
Jakaś przytłumiona jestem dzisiaj :(
Totalizator oszczędza bo jest 80 zł bonus za MM - chyba zera im uciekły
Witam. Proponuję, aby każdy oddał dzisiaj choć jeden wpis w ramach testowania chata. Przypominam, że od teraz chat jest w pełni dynamiczny i nie trzeba go odświeżać, aby być na bieżąco! Ps. Z tym bonusem MM faktycznie śmieszna sprawa :)
Piękne dzień dobry
wszystkim miłośnikom
zielonej strony...
*Celnych typowań i
wysokich wygranych.
wszystkim miłośnikom
zielonej strony...
*Celnych typowań i
wysokich wygranych.
Witam. Już nie spicie ?.Pogoda: słonecznie .
Pozdrawiam ....Udanego dnia.
Pozdrawiam ....Udanego dnia.
Witam :)
kogucik moje typy są na stronce,którą wczoraj podałam.
Życzę Ci miłego pogodnego dnia i wszystkim użytkownikom tej stronki.
kogucik moje typy są na stronce,którą wczoraj podałam.
Życzę Ci miłego pogodnego dnia i wszystkim użytkownikom tej stronki.
Działa Pasko.Jest super ,,zielono,,.Podoba mi się.
Oby jeszcze od czasu do czasu nasze kulki losowali.
Oby jeszcze od czasu do czasu nasze kulki losowali.
Witam serdecznie w ten słoneczny dzionek :-)
Pięknie Pasko - teraz tylko trafnie typować!
Pozdrawiam
Pięknie Pasko - teraz tylko trafnie typować!
Pozdrawiam
Witam Wszystkich.
Mag.. . Witaj. :)
Coś jest nie tak. Gdzie się podział mój poprzedni wpis!?
Witam Wszystkich, a do Ciebie Pasko mam prośbę, może udało by się uaktualnić "statystyki z ostatniego roku" , bo obejmują okres 20.06.2008 - 19.06.2009. Dawniej to co parę miesięcy aktualizowałeś. Pozdrawiam
Ale tu cisza... .
Dzisiaj deszcz ma "wolne". Miłego dnia.
Dzisiaj deszcz ma "wolne". Miłego dnia.
15,20,26,28,36,46,52,68,72,76
hej yo co tam u was trafił kto jakąś piąteczkę? ej mam pytanie ile kosztuje zakład w lotto lub w mini lotto z systemem 12? proszę o odpowiedź
Popatrzcie na ten system :
1,3,5,8
2,3,6,8
1,4,5,7
2,5,6,7
żeby wygrać trzeba trafić 4/8 ale te 8 liczb muszą być wpisane w ten system w specyficzny sposób
np. pod pozycję 1,2 dać parkę z założeniem , że wejdzie 1/2 to samo z pozycje 5,6 ...liczby na pozycji 7 i 8 to tzw. pewniaki ale jak sklasyfikowac liczby na pozycjach 4 i 3?
A może ktoś ma inny pomysł?
1,3,5,8
2,3,6,8
1,4,5,7
2,5,6,7
żeby wygrać trzeba trafić 4/8 ale te 8 liczb muszą być wpisane w ten system w specyficzny sposób
np. pod pozycję 1,2 dać parkę z założeniem , że wejdzie 1/2 to samo z pozycje 5,6 ...liczby na pozycji 7 i 8 to tzw. pewniaki ale jak sklasyfikowac liczby na pozycjach 4 i 3?
A może ktoś ma inny pomysł?
kogucik19 >>> daj sobie spokój,bo nie warto.
Ja tam dzisiaj koncentruję na meczach,może w końcu coś wejdzie - nie ma to jak smak zwycięstwa, zwłaszcza nad "trudnym" przeciwnikiem ;)
pozdrawiam
Ja tam dzisiaj koncentruję na meczach,może w końcu coś wejdzie - nie ma to jak smak zwycięstwa, zwłaszcza nad "trudnym" przeciwnikiem ;)
pozdrawiam
widzi mi się, że wszyscy macie źle w głowach, a żyjecie tylko na fali totalnej nienawiści do siebie.
Tolerancja Pasko sięgnęła zenitu
Pozdrawiam Pasko!
Tolerancja Pasko sięgnęła zenitu
Pozdrawiam Pasko!
Wybaczcie za te wpisy.Sprawdzałem czy dalej jestem zablokowany,ale juz odblokowany,i wpisy poszły troche z opóźnieniem.Tylko dlaczego hasło musze wpisywać jak przed tem klikając na nicka samo wskakiwało.Ale może coś musze zrobić żeby tam było.Pozdrawiam
POprawny wyrok ,nasi górą,już nikt NAM nie podskoczy.A sprawiedliwość ,a kogo to.
RICO tak masz racje mamy źle w głowach to prawda.Ale czy nie zaciekawiło cie kto robi ferment,kto zaczyna ,kto szuka zadymy.Może od tego należało by zacząć.Bo jak pisze masz racje,ale i powód ważny,dlaczego tak sie dzieje.Może Ty znajdziesz winnego,a może winnych.Pomyśl .Pozdrawiam
----------------------------
3,4,12,15,21,25,30,32,34.
4,16,30,40,50.
3,4,12,15,21,25,30,32,34.
4,16,30,40,50.
No i nie doszedł mój wpis.RICO a zastanowiłeś sie nad ty kto zaczyna te zadymy.Gdzie jest źródło bo tam należy szukać przyczyny tego fatalnego stanu czata.
nie wiem po co wracać do tego samego tematu ....nie ma żadnego rozwiązania tego konfliktu i nie warto kontynuować
poruszanie tej sprawy prowokuje dalsze kłótnie
SKUPMY SIĘ NA LICZBACH !!!!
poruszanie tej sprawy prowokuje dalsze kłótnie
SKUPMY SIĘ NA LICZBACH !!!!
Natomiast wpis 117876 z godziny 7:36 jest bardzo pouczający i wnoszący dużo do tematu gier.Gratuluje .
kogucik19 daj spokój , ja nie czepiam się Ciebie
Równie dobrze mogłeś napisać , że wszystkie inne wpisy oprócz Twojego są nie na temat .
Równie dobrze mogłeś napisać , że wszystkie inne wpisy oprócz Twojego są nie na temat .
kogucik19 >>> nie warto daj spokój prowadzić jakakolwiek polemikę.Mi dzisiejszy wpis w wątku SPOSÓB NA BUKIEGO -TYPY-SUGESTIE-PORADY wystarczy,strzępić się nie ma sensu,szkoda nerwów.
Śmieszne jednak,że osobiste antypatie okazuje się w tak publicznym miejscu.
Kto za mną? A kto przeciw?
Tak to mniej więcej wygląda.Ja odpuszczam,niech sobie myślą(i) że są nie pokonani i tylko ich (jego) idea jest słuszna,a robić sobie jakieś sympatie,antypatie na stronce nie ma sensu.
pozdrawiam
Śmieszne jednak,że osobiste antypatie okazuje się w tak publicznym miejscu.
Kto za mną? A kto przeciw?
Tak to mniej więcej wygląda.Ja odpuszczam,niech sobie myślą(i) że są nie pokonani i tylko ich (jego) idea jest słuszna,a robić sobie jakieś sympatie,antypatie na stronce nie ma sensu.
pozdrawiam
madzia77>>>jednak szukasz wojny.
Wpis 117876 oddaje najlepiej co należy pisać o liczbach.Tak trzymać.
a ten dalej swoje
Nie wydaje mi się
herbie1976 >>> ostry zawodnik jesteś,tyle razy co Ci ignora zapodałam,a Ty dalej swoje.
Pisał Pasko,że raz jeszcze nick madzia77 zostanie wymieniony to bana wlepi.
I tak się zastanawiam czy jesteś tak głupi że nie zrozumiałeś co Pasko napisał,czy prowokujesz aby wyłapać "bana" a potem robić z siebie ofiarę że przez madzie77 to i tamto.
Jak Ci napiszę grzecznie daj mi spokój - zrozumiesz?
Czy może coś w Twoim języku mam Ci coś zapodać? aby dotarło raz na zawsze?
Pisał Pasko,że raz jeszcze nick madzia77 zostanie wymieniony to bana wlepi.
I tak się zastanawiam czy jesteś tak głupi że nie zrozumiałeś co Pasko napisał,czy prowokujesz aby wyłapać "bana" a potem robić z siebie ofiarę że przez madzie77 to i tamto.
Jak Ci napiszę grzecznie daj mi spokój - zrozumiesz?
Czy może coś w Twoim języku mam Ci coś zapodać? aby dotarło raz na zawsze?
A ty myślałaś że Pasko napisze że daje bana i już będzie cisza.
"SPOSÓB NA BUKIEGO -TYPY-SUGESTIE-PORADY" - nie używaj tej nazwy skoro nie ma tam nic o tobie. Wtedy dam ci spokój.
herbie1976 >>> jak zauważył ktoś skąd pomysł,że ja myślę?
Jedno jest pewne ktoś taki jak Ty nie mieści się w granicach mojego zainteresowania,więc po raz kolejny napiszę grzecznie "daj mi spokój "
Masz moje gg w profilu - czemu tam nie napiszesz do mnie "wal się!!! ?
Rozumiem,że robisz to pod publikę?
Mam nadzieję,że zwróciłeś już uwagę na swoją osobę (nie tylko moją) na tej stronce.
Życzę sukcesów na tej stronce nie tylko w zakresie jej tematyki,ale i "osobowości"
Jedno jest pewne ktoś taki jak Ty nie mieści się w granicach mojego zainteresowania,więc po raz kolejny napiszę grzecznie "daj mi spokój "
Masz moje gg w profilu - czemu tam nie napiszesz do mnie "wal się!!! ?
Rozumiem,że robisz to pod publikę?
Mam nadzieję,że zwróciłeś już uwagę na swoją osobę (nie tylko moją) na tej stronce.
Życzę sukcesów na tej stronce nie tylko w zakresie jej tematyki,ale i "osobowości"
Pisałaś od rana i jakoś brak było mojego zainteresowania ale wspomniałaś o pewnym temacie a nie powinnaś tego robić bo nie było tam nic o tobie. Zasada jest prosta: ty nie ruszasz naszego tematu my ciebie.
herbie1976 >>> zasada jest prosta:
zasady na tym portalu ustanawia Pasko i jego zasad będę się trzymać.
A odnośnie waszego ważnego tematu - to jakoś się tam znalazła,no chyba że nie doczytałeś.
zasady na tym portalu ustanawia Pasko i jego zasad będę się trzymać.
A odnośnie waszego ważnego tematu - to jakoś się tam znalazła,no chyba że nie doczytałeś.
Z tego co wiem to nie tylko Pasko kasuje moje wpisy więc mylisz się po raz kolejny bo nie tylko on tu ustala zasady. Sprawdziłem nasz temat i nie ma tam nicku madzia77(teraz to już mam bana na bank) :)
I raczej nikt go nie użyje bo wszyscy się boją bana :)
Jak już udało ci się załatwić nietykalność nickową to postaraj się jednak nas nie ruszać a będzie git.
"dante,przeciez to zloze ropy naftowej na naszym podworku,a madzia77czy delfina ,to chora osoba,ktorej nalezy sie tylko wspolczuc."
---------------------------------------------------------
nie doczytałeś jednak,wybacz kończę tą jałowa gadkę.
---------------------------------------------------------
nie doczytałeś jednak,wybacz kończę tą jałowa gadkę.
Nie widzę takiego wpisu w dniu dzisiejszym. Pójdę chyba do okulisty :)
Znalazłem. Wpis z godziny 0:12. No to fakt - dzisiejszy jest :)
Koszmar.Dopiero teraz przeczytałem,że choć w RPA żyją hipopotamy maskotką mistrzostw zrobiono lamparta Zakumi.
Polecam typowanie hipcia.Jest dobry w przewidywaniu liczb multilotka.Podpisano profesor Bałwan.
Tradycyjnie stawiam na liczby parzyste,chciałem podebrać trochę z typowania Hosi,ale ona liczby stawia zbyt pózno,a wieczorem strach wychodzić z domu bo plaga komarów nadeszła.
Witaj Kathy,dzisiaj zagram sobie na mecz RPA-Urugwaj.Ale muszę sam wybrać opcję,bo nikt nie chce napisać jaki będzie dokładny wynik meczu.
hipcio...witaj
ja Ci nie pomogę, bo kompletnie się nie znam
znów poszła dziś moja trójeczka, znów nie wysłana....
ja Ci nie pomogę, bo kompletnie się nie znam
znów poszła dziś moja trójeczka, znów nie wysłana....
Muszę przyznać,że wczoraj była kolejka w kolekturze,gdzie grałem na multi.A są ludzie co kupują losy jak widziałem 10 sztuk na raz.Tak więc przy mnie w ciągu kilku minut szaleni gracze nabyli prawie 20 zdrapek.
Kathy znających się na meczach jest niewiele.Trzeba liczyć na szczęście.A ci co grają za większe sumy to im to obojętne,bo puszczą kilka setek na jakiś mecz i mają czasem zysk.A hipcio grz za niewielkie stawki i niestety musi robić dziwne kursy.
A ta pustynia w multi od44do 67,to jak ktoś gra na więcej skreśleń to ystarczyło,że kilka liczb w tym miejscu i koniec,to jest dobre na zwiększenie bonusa.
Mój kurs u buchmaków musi być conajmniej 10.Już niedługo wyjdę do kolektury nadać multi.
witam.a w moim miescie znowu zamkneli
następną kolekture,dodam że
tą w której przeszło rok temu
ktoś trafił 17 baniek
pozdr
nie wkurzają Was W U W U Z E L E :)
następną kolekture,dodam że
tą w której przeszło rok temu
ktoś trafił 17 baniek
pozdr
nie wkurzają Was W U W U Z E L E :)
Witam. Kogucik pisał, że jakiś wpis mu nie doszedł. Czy faktycznie tak było? Czy ktoś ma jakieś problemy z nowym wcieleniem chata? Pozdrawiam
Za 2,5 godziny RPA - Urugwaj. I teraz konkurs. Osoby, które podają poprawny wynik meczu na chacie przed godziną 20:30, mogą otrzymać pełne wersje programów MultiPairs oraz Viltomierz. Wygrane osoby zostaną zweryfikowane pod kątem typowania więcej niż jeden raz (pod różnymi nickami). Zapraszam. Pozdrawiam
Właśnie jak to możliwe,że Hiszpania - Szwajcaria 0:1?
Tym bardziej,że Szwajcaria nastawiona była tylko na obronę z tego co widziałam?
Niespodzianka - niekoniecznie miła dla mnie :(
Tym bardziej,że Szwajcaria nastawiona była tylko na obronę z tego co widziałam?
Niespodzianka - niekoniecznie miła dla mnie :(
tak to jest jak faworyt gra z drużyną "skazaną" z góry na porażkę.Jeszcze łomot od chile i hiszpania do domu
No widzę,że nie tylko dla mnie.
Buki dzisiaj mogą zaliczyć dzień do udanych ;(
Buki dzisiaj mogą zaliczyć dzień do udanych ;(
1.25 , 5 , 9 <= na Szwajcarię we Fortunie , a w necie nawet 15 ! Ciekawe kiedy następna niespodzianka będzie :)
Czyli wychodzi na to,że nasza reprezentacja jest najgorsza na świecie...