Wpisy 117 748 – 117 859
15 czerwca 2010 17:20 → 15 czerwca 2010 23:52, 100 wpisów
Hipcio >>> jak miło,że jesteś nawet nie wiesz jak się cieszę,że widzę Twojego "nicka"
Witaj Madzia77,ostatnio nie typowałem,bo ciągle widziałem na forum i czacie brzydkie zachowanie,a nie mogę ciągle zasłaniać bałwnowi oczy.A jak będzie czytał brzydkie słówka to mi się zepsuje i na nic juz nie przyda.
To dziwne,ale jak dawno dawno temu piłem sobie piwko,to te osoby nigdy przy mnie nie użyły brzydkich słówek.
danteV napisał :
SirMavins > jak poczytasz czat, to się utwierdzisz, że miałem rację. Zadajesz pytanie, więc Ci grzecznie odpowiadam, a wtrąca się kto..... GÓWNO.
GÓWNO ma się w doopie a nie w gębie,a Ty ciągle tym goownem japę sobie wycierasz.
Co tam ujawnianie danych osobowych,lepiej może jakiś pikantny szczególik z prywaty.
SirMavins > jak poczytasz czat, to się utwierdzisz, że miałem rację. Zadajesz pytanie, więc Ci grzecznie odpowiadam, a wtrąca się kto..... GÓWNO.
GÓWNO ma się w doopie a nie w gębie,a Ty ciągle tym goownem japę sobie wycierasz.
Co tam ujawnianie danych osobowych,lepiej może jakiś pikantny szczególik z prywaty.
To świadczy,że obecnie jest gorzej z używaniem języka polskiego.
Tydzień temu Hosia trafiła w typowaniach 7z10.Tylko,że nie napisała wcześnej zebym odgapił jej liczby i spisał na swoje kupony.
Pojawiły się złośliwe komary na mieście,gryzą i atakują pod wieczór.
Kathy >>> jak widziałem te wpisy nie których osobników to wolałem nie pisać!!!
Powiem krótko:maskotki nie są tanie.Ostanio widziałem przecena słonia na 46złoty w supermarkecie.
http://www.youtube.com/watch?v=8vD-HFDkS4w
------------------------------------------------
Cieszę się,że na stronce "gma" wzrosła ilość postów i wejść - wystarczył tylko jeden post z mojej strony :PPP
Bardzo fajnie,że niektórzy podjęli się nie rejestrować na stronce gma.
------------------------------------------------
Cieszę się,że na stronce "gma" wzrosła ilość postów i wejść - wystarczył tylko jeden post z mojej strony :PPP
Bardzo fajnie,że niektórzy podjęli się nie rejestrować na stronce gma.
Daj lepiej mendo jeść dzieciom a nie smęcisz tu przez cały dzień dzieciorobie.
Lila nie słuchaj złych doradców,bo oni najpierw Ciebie podburzą,a pózniej jak będziesz niewygodna zaatakują jak chyba simad.
Hodowanie rybek gupików może być połączone z mieczykami,gdyż chyba oba te gatunki są nastawione do siebie pokojowo.
Hipo te gatunki są bardzo pokojowe a jeszcze bardziej się mnożą jak dzikie koty.Kiedyś miałem rój tego.
Witaj Ricardos,Ty masz dobrze bo 6z7 a mi jakoś nie chce nic wejść,ostatnio próbowałem też chybiki na 9 skreślen i nic.
jedno jest pewne
jak by nie było
lotto chata
to było by tu nudno :)
jak by nie było
lotto chata
to było by tu nudno :)
Hipo.Dzisiaj mam bardzo dobry dzień i mam nadzieję,że moja nocna analiza wyjdzie mi nie tyle bokiem co przodem ;).Poza tym kupiłem dzisiaj zdrapkę domino za 3zł i wpadło 10zł.Także biznes się rozkręca a do tego jak wiesz gram na betgun.Życzę Ci również wysokich wygranych.
A ja ostatnio przegrałem trzy zdrapki i jeszce chciałem kupić jedną z nowej serii,ale jak zoaczyłem za szybką,ze ktoś trafił przedemną wygraną zwątpiłem.
Hipo.Ja zdrapki ostatnio rzadko kupuję,ale jak kupię to już konkret.Ostatnio w pracy nakręciłem znowu koleżankę na zakup "szaliczka" czyli 10zdrapek w całości nie rozerwanych i wyhaczyła 50 zeta.A ja wtedy nic nie miałem.Czasami jest tak,że komuś dam szczęście a sobie nic :)
Jak widzę buchmaki stawiają na wygraną Brazyli,a mi by się przydało żeby było odwrotnie i zwycięstwo odniosła Korea.Bo jest wtedy większy kurs.
A jak niedawno spotkałem znajomego to mówił,że będzie grał tylko na mecze ligowe,a mistrzostw nie ruszy.
A dlaczego w RPA latem zima,czy to jakaś pomyłka.Według mnie zima to występuje w grudniu.
Witaj Romanx,ja sobie dzisiaj postawię na Koreę,najwyzej przegram,bo na Brazylię choć to faworyt niski kurs,a moja skarbonka pusta.Ale osoby grające za wyższe kwoty prawdpopdobnie obstawiają Brazylię.
hipopotan >>> a nie lepiej postawić na opcje 10 lub 20 zawsze to większe prawdopodobieństwo.
Ale się romantycznie zrobiło HYDE PARK hehe.
Ale się romantycznie zrobiło HYDE PARK hehe.
Madzia77
Opcja 10 w tym meczu np. w Expekcie to kurs 1,0.
Opcja prawie pewna,ale zupełnie bez zysku.
Zły pomysł.
Opcja 10 w tym meczu np. w Expekcie to kurs 1,0.
Opcja prawie pewna,ale zupełnie bez zysku.
Zły pomysł.
tak ale Hipcio chce obstawić Koreę,a kurs w Totomix przy opcji 20 to 5.29
Wie ktoś może jaki był wynik meczu
Wyspa kości słoniowej-Portugalia?
Dziękuję.
Wyspa kości słoniowej-Portugalia?
Dziękuję.
a to zwiększ szansę jeżeli ktoś uparł się na obstawienie słabszej drużyny
pozdrawiam
pozdrawiam
0-0
na dzis lotto ;
4,6,9,15,19,43
11,15,28,43,45,48
polecam te liczby!!
4,6,9,15,19,43
11,15,28,43,45,48
polecam te liczby!!
Witam wszystkich.
Nikogo tu nie ma. Trudno. Do widzenia
kogucik >>> "adwokat diabła" ma dzisiaj nerwowy dzień,bo raz ja u niego na tapecie raz Ty i jeszcze romanx się wyłapało przy okazji :PPP
To prymitywna jednostka.Nie dotrzymuje warunków umowy.Zaczepił mnie pierwszy choć na jego temat nigdzie chyba od miesiąca zgodnie z umową nie napisałem.Czyli szuka zaczepki .Należy go olać grubym siurem.
kogucik19 >>> nie ma wątpliwości kto chamem,a kto nie.
Jestem na tej stronce już długo i nigdy ale to nigdy nie czytałam abyś do którejś z kobiet zwrócił się jak eduś i romantyk.
Powiem Ci więcej jestem dla nich "obcą" kobietą i mają czelność w ten sposób pisać,nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie jak traktują "swoje" kobiety.
Jestem na tej stronce już długo i nigdy ale to nigdy nie czytałam abyś do którejś z kobiet zwrócił się jak eduś i romantyk.
Powiem Ci więcej jestem dla nich "obcą" kobietą i mają czelność w ten sposób pisać,nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie jak traktują "swoje" kobiety.
danteV >>> odbij od mojej rodziny koleś i zajmij się własną zwłaszcza żoną,bo za bardzo skupiasz na mnie swoją uwagę i może się Twoja luba obrazić,a wtedy to już tylko śmigiełko :PPP
Dobrze,że Brazylia jeszcze nie zdobyła bramki,bo tak nie miałbym już żadnej szansy,a tak teoretycznie jeszcze jakaś minimalna jest.
W kolekturze wybrałem jedną zdrapkę gorączka złota i trafiłem 10zeta,tak więc dzisiaj nie będę na minusie.
Przydałoby się,żeby Brazylijczycy osłabli i poplątała im się gra,a Korea fuksem coś strzeliła.Ale na to niewielkie szanse.
danteV >> nie mieszaj mnie do swoich rozmów z Adminem,tylko odbij czy Ty jesteś w stanie to zrozumieć czy nie?
Prawdę Ci napisał,bo wszystkie nicki z którym miałeś kontakt na gruncie prywatnym są nastawieni do mojego nicka "anty" mimo,ze z żadnym z nich nie wdaję się w polemikę.
Czy Tobie się wydaję,że Admin i ja nie mamy świadomości tego.
A może uważasz wszystkich za kretynów niezdolnych poskładać logicznie układanki.
Masz hopla na moim punkcie i zauważył to nie tylko Pasko - jeżeli Ty tego nie widzisz no to źle z Tobą źle.
Prawdę Ci napisał,bo wszystkie nicki z którym miałeś kontakt na gruncie prywatnym są nastawieni do mojego nicka "anty" mimo,ze z żadnym z nich nie wdaję się w polemikę.
Czy Tobie się wydaję,że Admin i ja nie mamy świadomości tego.
A może uważasz wszystkich za kretynów niezdolnych poskładać logicznie układanki.
Masz hopla na moim punkcie i zauważył to nie tylko Pasko - jeżeli Ty tego nie widzisz no to źle z Tobą źle.
Wydaje mi się że Ty i Admin macie NADświadomosć.
Ps 1. Tak, tak, mam hopla na twoim punkcie. I masz racje, że tylko Ty i Pasko w to wierzycie.
Ps 2. Pasko od teraz nie życzę sobie żeby ta nie do końca zdrowa osoba wymieniała mój nick. Mam nadzieję, że twoje postanowienia działają w obydwie strony.
Ps 1. Tak, tak, mam hopla na twoim punkcie. I masz racje, że tylko Ty i Pasko w to wierzycie.
Ps 2. Pasko od teraz nie życzę sobie żeby ta nie do końca zdrowa osoba wymieniała mój nick. Mam nadzieję, że twoje postanowienia działają w obydwie strony.
A ja sobie nie życzę abyś w swoich postach nawiązywał do mojego "nicka".
Zrozumiano
bez odbioru
Zrozumiano
bez odbioru
Jestem bo jestem ale mnie nie ma? Halo tu jodła !!! jak mnie słyszysz?
m77>>> to nie jest koncert życzeń
zrozumiano?
zrozumiano?
Brzoza, co z tą Brazylią?
Indywidualności i brak zespołu.
Z lepszymi zespołami może być kiepsko.
Indywidualności i brak zespołu.
Z lepszymi zespołami może być kiepsko.
UWAGA UWAGA wszystkie nicki z którym mam kontakt na gruncie prywatnym. Jutro zbiórka o 8.05 w umówionym miejscu. Hasło - "seksowny łabędź"
Cel spotkania -
1.Omówienie strategi na wybory prezydenckie
2.Podjęcie decyzji czy głosujemy na Misia Uszatka, czy na Prosiaczka, czyli kto da więcej.
Dobranoc moje nicki. Bez odbioru
To mówiłem ja. Dyzma. Prezes.
Cel spotkania -
1.Omówienie strategi na wybory prezydenckie
2.Podjęcie decyzji czy głosujemy na Misia Uszatka, czy na Prosiaczka, czyli kto da więcej.
Dobranoc moje nicki. Bez odbioru
To mówiłem ja. Dyzma. Prezes.
Nie zachwyca Brazylia. Powinni przynajmniej 5-0 zrobić.
Brazylia
Korea Północna
2 : 1
55' Maicon
72' Elano
89' Ji Yun-nam
Korea Północna
2 : 1
55' Maicon
72' Elano
89' Ji Yun-nam
Grab... bo oni grają dla swojego wodza...Kim Jong-ila ...
i tak mają KS za to że przegrali...Bez odbioru...Grab.. bez odbioru...
i tak mają KS za to że przegrali...Bez odbioru...Grab.. bez odbioru...
Moja kochana zdrapka gorączka złota.Uratowała mnie przed minusem,bo Brazylia kopnęła dwie bramki,a Korea się spózniła i tylko jedną.W multi koszmar,kilka liczb obok moich.Pozostało mi tylko jeszcze jeden zakład w totomix.
Pasko>>
jeszcze jeśli jesteś,
czy jedyną zmiana formy czata ma być odświeżanie ?
A reszta ? Choćby np. ilość osób aktywnych, żeby wiedzieć,że nie piszą do mnie 3in1 ? Da się ?
dobranoc
jeszcze jeśli jesteś,
czy jedyną zmiana formy czata ma być odświeżanie ?
A reszta ? Choćby np. ilość osób aktywnych, żeby wiedzieć,że nie piszą do mnie 3in1 ? Da się ?
dobranoc
Pasko, pewnie chodzi o sesje np. z czasem 5 minut z plikiem na serwerze i na tej podstawie orientacyjna informacja ile osób jest online. To tak na już mi przyszło do głowy ale pewnie muszę to przemyśleć gdy już wysiusiam piwka ;)
Muszę czekać na wynik meczu w koszykówce NBA,a grają zespoły w nocy.
Trwa usprawnianie chata. Teraz aby oddać nowy wpis również nie trzeba będzie nic przeładowywać strony.
Do tego dochodzÄ
problemy z kodowaniem znakĂłw. Strona jest w ISO a komentarze zapisywane sÄ
w UTF8. Zmienna charset powoduje, Ĺźe w komentarzach sÄ
krzaczki :)
Test- Strach coś napisać, bo się wyjdzie na analfabete. Co się stało???
Chat w pełni działa. Mam nadzieję, że będzie teraz lepiej. Dobranoc.